Din pacate am achizitionat de la fratii nostri chinezi un organizator pentru cotiera. Spun din pacate pentru ca nu am deschis bine ochii cand am facut comanda si nu se potriveste pentru Sportage 2017 - cutie manuala .
Asa ca, se vinde https://goo.gl/ySY69R pentru cine este interesat cu pretul de achizitie . Rotunjit 40 lei + taxe expediere .
Vand organizator cotiera Kia Sportage
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Vand organizator cotiera Kia Sportage
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Auto: Sportage 1,7DSL, Style, 7DCT
Re: Vand organizator cotiera Kia Sportage
Salut, mai e valabil anuntul?
Sportage 1,7DSL, 7DCT, 4x2 Style, Canyon Silver, My 2018, primit pe 14.02.2018, 72000+ km.....
-
- Auto: Sportage 1,7DSL, Style, 7DCT
Salut ți-am dat un PM dacă mai e valabil anunțul. Mulțumesc.
Sportage 1,7DSL, 7DCT, 4x2 Style, Canyon Silver, My 2018, primit pe 14.02.2018, 72000+ km.....
Daca se potriveste pentru cutie automata il cumpar eu 

De unde pot achizitiona si eu un astfel de accesoriu ?
Multumesc
Multumesc
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Din pacate am achizitionat de la fratii nostri chinezi un organizator pentru cotiera