Am pus Michelin CrossClimate pe jantele de vara asa ca scot la vanzare setul de roti de iarna:
- 4 jante de tabla 15 inch -> sunt cele originale cu care a venit masina, nu au fost lovite, indreptate, etc.
- 4 cauciucuri de iarna Goodyear UltraGrip 7+ 195/65 R15 DOT 2809 -> nu am avut nicio pana cu ele, mai au 5-6mm carne (se vede in poza cu ruleta, din pacate singurul instrument la indemana atunci cand le-am depozitat)
- 4 capace -> originale, cu ele a venit masina, nu sunt crapate, lovite grav etc. doar zgarieturi superficiale care cred ca ies la polish
- piulitele originale pt jantele de tabla (au o margine care tine capacul si alta conicitate fata de cele pt jantele de aliaj)
Pret 1100 lei, nenegociabil ca nu sunt bisnitar si nici nu vreau sa scap de ele, mai ales ca nu stiu cum or sa se comporte la iarna astea allseason mult laudate...
Le dau doar cuiva care vrea sa ia tot setul si e dispus sa le ridice din Ploiesti, sunt depozitate langa Ploiesti dar ne intalnim oriunde ca e orasul mic, sau din Bucuresti, zona Stefan cel Mare.
Multumesc,
Bogdan
Poze: https://www.dropbox.com/sc/r1qtrq0uxzu5 ... SJNFPSpSRa
Vand set complet roti iarna 15'' Kia Ceed
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Vand set complet roti iarna 15'' Kia Ceed
Bogdan Popescu
Kia Ceed HB 2008, 1.4 GSL, Best, ODO ~170k
Kia Ceed HB 2009, 1.6 DSL, Style, ODO ~100k
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
Salut.
La ce pret au fost cross climate-urile?
Sent from my HTC One using Tapatalk
La ce pret au fost cross climate-urile?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
Re: Vand set complet roti iarna 15'' Kia Ceed
~350 lei (205/55 r16)
Bogdan Popescu