VAND FARURI DAYLINE KIA CEED.
PRET 350 de lei Negociabil , le dau cu tot cu becuri (osram nightbraker plus- au costat 80 de lei setul)
modelul este acesta din poza - https://www.google.ro/search?q=faruri+k ... B400%3B300
Telefon - 0764 545 628
VAND FARURI DAYLINE
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Re: VAND FARURI DAYLINE
Salut. Pretul este pe bucata sau set? Care este motivul pentru care le vinzi? Mersi
Cee'd sw 2013, 1.6crdi 128CP, cu mici upgrade-uri
ODO 130k and counting...
Ex: Cee'd 1.4 Best, Kompass Blue
Jurnal de bord
ODO 130k and counting...
Ex: Cee'd 1.4 Best, Kompass Blue
Jurnal de bord
Este pretul pentru ambele. Am nevoie de bani , farurile le am montate pe masina , nu au absolut nicio problema !!!
Sunati-ma daca vreti informatii suplimentare, se pot vedea in Bucuresti.
Sunati-ma daca vreti informatii suplimentare, se pot vedea in Bucuresti.
-
- F.B.I
- Auto:
sunt cu interiorul negru?
Da , sunt cu interiorul negru. Ideea este ca momentan farurile sunt pe masina si masina este in teleorman deoarece sambata seara mi-a fost suspendat permisul de conducere si nu am mai putut sa iau masina la Bucuresti...
deci anuntul ramane valabil pana reusesc sa imi recuperez permisul
deci anuntul ramane valabil pana reusesc sa imi recuperez permisul

Salut,
Mai e valabila oferta?
Am o problema cu un far si daca tot vreau sa-l schimb as incerca acest model.
Mai e valabila oferta?
Am o problema cu un far si daca tot vreau sa-l schimb as incerca acest model.