Cumpar Kia Cee'd:
- an fabricatie > 2008
- buget 5,800 euro
- motor 1.4 benzina
- rulaj < 100,000 km
- fara accident (zgarieturile se exclud)
- carte de service
- daca mai are si garantie, e si mai bine
De preferat cat mai aproape de Iasi.
[CUMPAR] Kia Cee'd
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Re: [CUMPAR] Kia Cee'd
Buna seara, stiu ca nu se incadreaza in cerintele dvs, dar poate sunteti interesat de un Rio din iunie 2013 la pretul de 9250 euro ? Sunt din Galati, masina este hatchback si are garantie pana in anul 2020. Kilometri parcursi 2500. George
[color=#FFBF80][color=#FF0000]Din Galati
New Kia Rio 2013 1.4i 6 trepte de viteza Hatchback ! Wave if you see me !!![/color][/color]
New Kia Rio 2013 1.4i 6 trepte de viteza Hatchback ! Wave if you see me !!![/color][/color]