Vand podea portbagaj kia ceed 1.4
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Vand podea portbagaj kia ceed 1.4
Buna ziua.Am de vanzare o podea de portbagaj pentru o kia ceed 1.4 gsl.Practic aceasta este noua ,mi-a ramas dupa ce cei de la service s-au hotarat sa imi indrepte pe cea veche ,dupa ce ma mintisera
ca au luat alta noua......asa ca am ramas curespectiva podea pe plus:) pentru contact 0788023727 sau 0788040837

Re: Vand podea portbagaj kia ceed 1.4
Ce pret ?
pret 1000 ron negociabil
1000 ron negociabilamorusso wrote:Ce pret ?
Ynt: Vand podea portbagaj kia ceed 1.4
Am vandut masina intre timp
, nersi oricum
GT-P6800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

GT-P6800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
bine ca nu i-ai raspuns dupa ce vindea si el masina....
trebuia sa astepti sa treaca anul complet. erai maxim!
trebuia sa astepti sa treaca anul complet. erai maxim!
Ynt: Vand podea portbagaj kia ceed 1.4
Oricum uitam pana la anul, dar oricum era prea scumpa