Vreau sa-mi vand masina (plec in State in mai), un Cee'd 1.6 GSL Oil Blue, cutie automata, varianta Classic la care am adaugat toate optionalele de pe Style (amintesc pe cel mai important si anume ESP-ul), geamuri laterale hidrofobice, geamuri spate fumurii, plus pachetul Sport (include faruri cu interior negru, jante de aliaj pe 17", grila sport, tapiserie piele-textil cu cusaturi albe).
Am roti de iarna, care sunt acum pe masina (jante de tabla pe 15" cu anvelope Dunlop WinterSport 3D 195/65 R15 - adancime profil 7mm - plus capace originale) si roti de vara (jantele de aliaj din pachetul sport cu anvelope Michelin Primacy HP MO 225/45 R17 - adancime profil 6mm - plus inca un cauciuc de rezerva cumparat de mine). Jantele nu sunt lovite/sudate, iar cele din aliaj sunt impecabile (fara urme de borduri sau altceva).
Sunt primul proprietar si nu am avut nici un accident. Masina are 31000 km, o am din mai 2008 si are toate reviziile facute la timp. Cutia automata e ideala pentru traficul din Bucuresti si pentru un sofer incepator.
Poze aici.
Pret: 9500 euro negociabil. Tel. 0761799200.
Daca e cineva interesat, astept o oferta pe PM sau pe mobil si vorbim.
Vand Kia Cee'd 1.6 GSL cu cutie automata
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Vand Kia Cee'd 1.6 GSL cu cutie automata
Kia Cee'd 5 usi 1.6 GSL, Classic, Oil Blue.
Re: Vand Kia Cee'd 1.6 GSL cu cutie automata
Off-topic : ia-ne si pe noi in State!
On-topic : masina arata foarte bine! Succes la vanzare!

On-topic : masina arata foarte bine! Succes la vanzare!
LX Best 1.4 + GPL, machine silver, IF-07-SBI
vreau si eu in State.
BZ-21-NBA, Sportage 1.6 TGDI 7DCT Gt-line black pearl sosit 07.11.2017, 50000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km
Am dat masina, deci topic inchis.
Numai bine noului proprietar si sa se bucure de ea, fara evenimente
.
Numai bine noului proprietar si sa se bucure de ea, fara evenimente

Kia Cee'd 5 usi 1.6 GSL, Classic, Oil Blue.