Cauciucuri de iarna

Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.

Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Stresu
Auto:

Cauciucuri de iarna

Post by Stresu »

Salutare!

Cei ce mi-au schimbat in primavara cauciucurile din iarna in vara au incurcat 2 cauciucuri de la 2 masini. Astfel m-am ales cu un cauciuc in minus (Dunlop SP Wintersport M3 185/65/15) si cu unul in plus (Nokian pe 16'').
Daca are careva din intamplare un cauciuc in plus Dunlop M3 pe dimensiunile de mai sus, i-as ramane vesnic recunoscator. Bineinteles voi plati pretul pentru el. Nu am gasit nou pe nicaieri ca as fi luat. Si daca altcineva are nevoie de cel pe 16'' l-as da bucuros la un pret bun.
Multumesc,

Razvan

misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Re: Cauciucuri de iarna

Post by misuspita »

Mda, am patit aceeasi chestie in iarna cand le-am schimbat, si m-am trezit ca am in loc de 4 michelin, 2 michelin si 2 montana...

asa ca atentie mare cand fluati anvelopele, dupa aia e tardiv...
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP

Stresu
Auto:

Re: Cauciucuri de iarna

Post by Stresu »

Am dat la schimb la un centru de cauciucuri SH unul de al meu pe 15 si cel pe 16 in locul a doua la fel pe 15 si le-am pus pe spate. All good now.
Succese
Razvan

Post Reply

Return to “Bazar”