vand bucati epava kia cee'd 1.4 .
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Re: vand bucati epava kia cee'd 1.4 .
stiu ca a mai facut treaba asta cineva pe forum si au mers...acum na ce poti sa pierzi 15 ron
cu cat o dai pe toata? si cam cat de rau e in fata ? ai niste poze ?Ma intereseaza toata masina , dar vreau mai intai un pret .
s-a vandut toata cu 1600 E , multumesc tuturor celor care au avut intentii bune , as mai dori sa inchid acest topic daca se poate.donblack wrote:cu cat o dai pe toata? si cam cat de rau e in fata ? ai niste poze ?Ma intereseaza toata masina , dar vreau mai intai un pret .
cu respect ,
LA
Cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 muschi sa te incrunti, dar ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i dai una!!