am raspuns deja la ultimile 3 cereri cu mesaj .
unul dintre el mi sa parut mai amuzant , o sa il postez ..cred ca defapt raspunsul, eram intr-o stare pozitiva
EU :
"esti al 2-lea care imi cere stergatoarele , sunt asa de scumpe??
eu ma astept sa mi se cera chesti mult mai mari si importante din masina ..ca doar o foarte mare parte e intreaga ..nu stergatoare
))
daca era facuta din stergatoare pana acum cred ca o dadeam pe toata .
))
scuze sarcasmul , nu mai am stergatoarele oricum .. le-au "ciordit: aia de la service KIA cat timp a stat epava la ei .
Acum stiu de ce m-au lasat fara stergatoare ..e bataie pe ele
))
EL:
pai la paguba totala cred si eu ca ti se pare aiurea sa ti se ceara "piese" gen stargatoare....insa la ~250 lei cat sunt noi (cel putin atat mi s-a cerut in service) si in conditiile in care mie imi trebuie doar lamela - pe care am schimbat-o cu una "universala" dar e mai nasol decat cea rupta, ma intelegi de ce caut second dar originala (daca chiar este o piesa originala
)
bafta....si sa recuperezi cat mai mult din diferenta de paguba
PS: tija antenei este undeva la 150 lei (tot o "problema" de care m-am lovit) cred ca si pe ea a fost bataie....daca nu a avut aceasi soarta ca stergatoarele....."
"
EU: (raspund acum)
Da, si fara antena m-au lasat, si cand le-am zis mi-au zis ca asa a venit masina . Da-o 'n colo de treaba , ce naiba , sunt lovit frontal si dispare antena din spate.

. Faza de tot "balciul" . Nu am mai avut chef sa mai fac scandal dar e cusuta cu ata alba. Eu puteam sa vin cu dovezi cu poze de la accident ca aveam antena si ei tot sustineau cu tarie ca am venit fara ea , nu cred ca mai avea rost. Lasa sa se bucure ei , amarati !