Dau in chirie Garsoniera Bucuresti, sunt particular - oferta
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Dau in chirie Garsoniera Bucuresti, sunt particular - oferta
Particular inchiriez garosniera confort 1, decomandata, spatioasa, confort 1, parter din 8, mobilata, utilata, FOARTE curatam, str.Dumbrava Noua. Chirie 250 euro / luna + o luna garantie, perioada de inchiriere 1-2 ani, exclus agentii imobiliare. Tel: 0726.150.550 - relatii numai la telefon
Re: Dau in chirie Garsoniera Bucuresti, sunt particular - oferta
ULTIMUL PRET 240 EURO / LUNA
cu tot respectul, am stat acolo 2 ani.
am loc de parcare pentru kia, sa nu-mi zici sa parchez in parc ca imi cunosc fostii vecini

am loc de parcare pentru kia, sa nu-mi zici sa parchez in parc ca imi cunosc fostii vecini

The one, The Only ONE
Kia Cee'd 1.6 CRDI - EX - low power + climatronic | Piston Gray
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro
Kia Cee'd 1.6 CRDI - EX - low power + climatronic | Piston Gray
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro

KIA CEED 1,4 Best-2008, kompass blue. ODO +170.000 Km
GPL Tomasetto
GPL Tomasetto