Salut!
Bond - Singura care-mi lipseste (momentan) este HB fara spatiu de depozitare. Inteleg ca exact aceea te-ar fi interesat. Scuze!
Te voi anunta imediat ce primesc si iti multumesc pentru rabdare!
Boby - Imi pare rau si imi cer scuze ca ai luat raspunsul meu ca pe o ofensa sau atac la persoana. Inteleg (cred...

) atitudinea ta cum ca "nu ai vrut sa intri in conversatie cu mine", dar respectul si politetea
ma obliga sa raspund tuturor celor care posteaza pe topic-ul meu.
Cred ca ar trebui sa-mi cer scuze ca ti-am raspuns...
Avand in vedere ca acum mi te-ai adresat direct, pot sa-ti raspund, nu?
Te rog respectuos, reciteste raspunsul pe care ti l-am dat anterior si spune-mi cum ai dedus ca nu te cred sau ca "ma simt lezat de pret"?!
Te cred si stiu ca exista produse diverse, atat la pret mai mic, cat si la pret mai mare. Presuri de interior, de exemplu, am adus de la Petex Germania. Se pare ca sunt No.1 in Europa in acest domeniu. Stiu ca nu erau ieftine (nu "sunt" -ca mai am cate ceva pe stoc), dar calitatea era ireprosabila. Problema mea cu ei a provenit din faptul ca, desi le plateam in avans, nu-mi livrau comenzile la timp si complet. Ori, eu nu-mi pot permite sa-mi pierd obrazul in fata voastra pentru niste neseriosi! In alta ordine de idei, ia in considerare ca la pretul respectiv eu plateam intre 23-29RON transportul prin curier rapid pana la client si comisionul de rambursare a banilor.
In ceea ce priveste tavita, din pacate n-am cum sa-ti ofer o singura tavita la 110 RON. Imi pare rau! Repet:
stiu ca exista diverse tavite in hypermarketuri la 20-150 RON, in piete/targuri la 50-90 RON, la alti distribuitori (ai altor producatori) la 110-160 RON. S-a mai discutat despre ele pe acest topic: sunt alte produse, cu alta calitate si alte caracteristici, la alte preturi. Este ceva natural! La fel, stiu ca exista si produse de calitate mult mai buna la 60-100 de euro. Nu am cum sa concurez nici cu unii, nici cu altii.
Eu incerc sa vand
aceste produse, de a caror calitate sunt sigur, fara sa incerc sa dau tepe sau tunuri si cu tot respectul fata de clienti.
Multumesc,
Mircea