Tavite portbagaj, presuri auto, covorase, bandouri

Forum rules
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis

Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
ovex
Auto:

Post by ovex »

Salut Mircea,
As dori tava portbagaj pentru modelul din semnatura...si optez pentru - transport gratuit :)
Kia Cee'd 5DR 1.4 GSL LX MT Best *MARS RED* MS 69 MWM
Album poze

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

alcatraz - Eu iti multumesc ca ai cumparat din nou de la mine! Te rog, doar, sa acorzi atentie curatararii si degresarii suprafetei pe care vor fi asezate bandourile. Eventual, inainte de a sterge cu servetelele din colet, mai da si cu putin spirt.

ovex - Am primit si PM -ul tau. Imi pare rau, dar datorita concediului fabricii mi s-au terminat tavitele pentru cee'd HB fara spatiu de depozitare suplimentar sub mocheta din portbagaj. Voi primi in prima decada a lui August. Daca nu-i cu suparare si daca poti astepta, te voi suna atunci si ti-o trimit. Scuze!

Mircea
0720.699655, 0256/275273
Daca nu sunt informatii confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, nu PM!
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)

cash
Auto:

Post by cash »

themircea wrote:...Imi pare rau, dar datorita concediului fabricii mi s-au terminat tavitele pentru cee'd HB fara spatiu de depozitare suplimentar sub mocheta din portbagaj. ...
moaaaamaaa cata inspiratie am avut sa imi iau saptamana trecuta :)))
CEE'D 1,6 GSL BASE Piston Grey + 2-3 optionale;
poze: http://picasaweb.google.com/adrianstefa ... bilicaCeeD
jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=2692
ODO 18000km

ovex
Auto:

Post by ovex »

mdaaa...stiam de acum o luna de zile ca themircea are de vanzare tava pt. portbagaj (plus fit-back-ul pozitiv)...da' am zis ca-mi iau din Ungaria daca tot sunt in zona, plus alte maruntisuri (grila radiator, huse...)....da' din pacate nu am avut timp de vizite la dealeri unguri ...
Kia Cee'd 5DR 1.4 GSL LX MT Best *MARS RED* MS 69 MWM
Album poze

vasile
Auto:

Post by vasile »

am primit tavita

potriveste la fix

multumesc si spor la afacere in continuare
Sportage GSL 4X4 Style
comanda: 12.05.08
seria: 10.06.08
masina: 24.06.08

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

Vasile - Iti multumesc pentru mesaj si pentru ca esti clientul meu! Ma bucur ca-ti place tavita.
:oops: sper ca nu doar acum ai primit-o, nu? Ca eu am trimis-o de un car de vreme... Imediat dupa ce ai comandat.

Spor la munca si tie!

Mircea
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Post by rexpopuli »

mircea, am primit si eu tavita, e superok! multumesc pentru tot (si mai ales pentru promptitudine, mai rar vezi un om care vinde ca tine, specia asta e pe cale de disparitie, felicitari!)
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008

lookas
Auto:

Post by lookas »

Cumparat tavita portbagaj ceed hb.
Foarte placut impresionat de cum am fost tratat ca si client (desi e vorba de o suma relativ mica - ce piata anormala avem daca suntem impresionati, din cauza ca sunt atat de rare, de lucruri care ar trebui sa fie normale) si la fel de multumit si de tavita.
Am cumparat-o saptamana trecuta dar abia acum am vazut si eu masina si i-am dus "cadoul".
Mult succes, Mircea!

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

rexpopuli si lookas - Va multumesc ca ati cumparat de la mine! Va multumesc si pentru mesaje si pentru parerea voastra despre mine! :oops:
Ma bucur ca va plac tavitele si sper sa va fie de folos.

Multumesc inca o data!
Mircea

Thea
Auto:

Post by Thea »

Buna Mircea!
Ma inscriu si eu pe lista de asteptare la o tavita de portbagaj. Trimit coordonatele mele. Multumesc.
Kia C'eed 1,4 LX Best - Kompass Blue

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

Boby - chestiunea presurilor de interior a devenit irelevanta. Am intrerupt colaborarea cu producatorul acelor presuri de interior, si asta nu datorita pretului :P , ci datorita faptului ca ne livra cu mare intarziere si incomplet. Sper ca in aceasta toamna sa putem aduce presuri de interior din cauciuc de la alt producator. Si...sper ca vor fi la pret mai mic.

Thea - Am primit PM-ul tau. Te voi suna in cursul zilei. Am pe stoc covorase (tavite) pentru HB cu spatiul suplimentar de depozitare sub mocheta si am si pentru SW. Din pacate, pentru varianta fara spatiu de depozitare s-au terminat. Fabrica s-a intors luni din concediu si Joi-vineri saptamana viitoare voi primi marfa.
Imi cer scuze ca nu am acum si iti multumesc pentru intelegere.

Multumesc,
Mircea
0720.699655, 0256/275273

Bond
Auto:

Post by Bond »

Salut, ma intereseaza si pe mine o tavita de portbagaj (de care inteleg insa ca momentan nu ai) si bandouri laterale. Te rog mult un PM cand le ai pe toate si stabilim exact cum facem.
Mersi anticipat !
AG-04-EKG Dacia Berlina 1310i GPL ... a vazut grecia :D
B 82 LSN KIA Ceed 1.4 GSL MT LX BEST, black pearl+folie+alarma+volan piele+...
ImageClick pentru foto

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

Bond - Singura care-mi lipseste (momentan) este HB fara spatiu de depozitare. Inteleg ca exact aceea te-ar fi interesat. Scuze!
Te voi anunta imediat ce primesc si iti multumesc pentru rabdare!

Boby - Imi pare rau si imi cer scuze ca ai luat raspunsul meu ca pe o ofensa sau atac la persoana. Inteleg (cred... :? ) atitudinea ta cum ca "nu ai vrut sa intri in conversatie cu mine", dar respectul si politetea ma obliga sa raspund tuturor celor care posteaza pe topic-ul meu.
Cred ca ar trebui sa-mi cer scuze ca ti-am raspuns...
Avand in vedere ca acum mi te-ai adresat direct, pot sa-ti raspund, nu?
Te rog respectuos, reciteste raspunsul pe care ti l-am dat anterior si spune-mi cum ai dedus ca nu te cred sau ca "ma simt lezat de pret"?! Te cred si stiu ca exista produse diverse, atat la pret mai mic, cat si la pret mai mare. Presuri de interior, de exemplu, am adus de la Petex Germania. Se pare ca sunt No.1 in Europa in acest domeniu. Stiu ca nu erau ieftine (nu "sunt" -ca mai am cate ceva pe stoc), dar calitatea era ireprosabila. Problema mea cu ei a provenit din faptul ca, desi le plateam in avans, nu-mi livrau comenzile la timp si complet. Ori, eu nu-mi pot permite sa-mi pierd obrazul in fata voastra pentru niste neseriosi! In alta ordine de idei, ia in considerare ca la pretul respectiv eu plateam intre 23-29RON transportul prin curier rapid pana la client si comisionul de rambursare a banilor.
In ceea ce priveste tavita, din pacate n-am cum sa-ti ofer o singura tavita la 110 RON. Imi pare rau! Repet: stiu ca exista diverse tavite in hypermarketuri la 20-150 RON, in piete/targuri la 50-90 RON, la alti distribuitori (ai altor producatori) la 110-160 RON. S-a mai discutat despre ele pe acest topic: sunt alte produse, cu alta calitate si alte caracteristici, la alte preturi. Este ceva natural! La fel, stiu ca exista si produse de calitate mult mai buna la 60-100 de euro. Nu am cum sa concurez nici cu unii, nici cu altii.
Eu incerc sa vand aceste produse, de a caror calitate sunt sigur, fara sa incerc sa dau tepe sau tunuri si cu tot respectul fata de clienti.

Multumesc,
Mircea

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Post by rexpopuli »

amigos, fiecare cumpara de unde vrea si cu cat vrea! eu am cumparat de la mircea si mi se pare mai mult decat ok raportul calitate/pret al produsului. da, poate gaseam tavita cu 22 RON...dar nu pe forma portbagajului de ceed, si nici la calitatea pe care o are cea de la mircea... mie nu mi se par exagerate preturile practicate de el...si ce daca ar pune 50% adaos? daca gaseste clienti, bravo lui...inseamna ca a gasit calea spre o afacere profitabila... m-am saturat de indivizi care vor sa primeasca totul gratis...boby, de ce nu cauti tu pe net furnizorii lui mircea (ca te dai mare expert in a sapa pe net dupa produse) si nu le vinzi cu 10% adaos, nu cu 50%, cum presupui ca face mircea? si uite asa, devii haiducul comertului romanesc... lasa omul sa-si faca treaba, sunt multi clienti multumiti de ce vinde si de preturile practicate...si asta e mai important pentru el... e un tip foarte serios, si nu cred ca trebuie sa il ataci gratuit... tocmai de aceea se simte obligat sa iti raspunda, eu in locul lui te lasam sa latri singur la luna... un lucru e clar: nu poti multumi pe toata lumea, si carcotasi o sa gasesti la tot pasul...
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008

Rimi Timisoara
Auto:

Post by Rimi Timisoara »

Salut!

cmg_george - As vrea sa aduc, ca multa lume ma intreaba. Ceea ce ma sperie un pic este pretul. Am gasit si din aluminiu, nu din inox ca cele din poze, si sunt un pic mai ieftine, dar nu cu mult.
Crezi ca s-ar vinde? Care ar fi de preferat: Aluminiu sau inox?
Multumesc,
Mircea

Post Reply

Return to “Oferte speciale pentru membri”