Tavite portbagaj, presuri auto, covorase, bandouri
Forum rules
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
-
- Auto:
Re: Tavite portbagaj, presuri auto, covorase, bandouri
Salut!
myceed - Sigur! Era notata. Ai zis ca vrei factura cu data de 02.02, asa ca azi coletul pleaca spre tine, iar maine ar trebui sa-l primesti. Multumesc ca mi-ai amintit!
Mircea
myceed - Sigur! Era notata. Ai zis ca vrei factura cu data de 02.02, asa ca azi coletul pleaca spre tine, iar maine ar trebui sa-l primesti. Multumesc ca mi-ai amintit!
Mircea
Daca nu sunt informatii confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, nu PM!
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)
multumesc Mircea.
astept cu nerabdare coletul.
astept cu nerabdare coletul.
cee'd best 1.4 black pearl
14.9xx km
Craiova,Dolj
14.9xx km
Craiova,Dolj
multumesc Mircea,
Am primit tavita pt portbagaj si presurile.
In seara asta sau maine o sa le si pun, sa vad cum se aseaza pe masina si revin cu impresii.
Numai bine...
Am primit tavita pt portbagaj si presurile.
In seara asta sau maine o sa le si pun, sa vad cum se aseaza pe masina si revin cu impresii.
Numai bine...
cee'd best 1.4 black pearl
14.9xx km
Craiova,Dolj
14.9xx km
Craiova,Dolj
-
- Auto:
Salut!
myceed- eu iti multumesc si iti stau la dispozitie si pe viitor.
Mircea
myceed- eu iti multumesc si iti stau la dispozitie si pe viitor.
Mircea
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@themircea: Salut. In legatura cu tavita pt. VW Tiguan: Tavita potriveste perfect, omul e foarte multumit de cum arata si de cum potriveste. A spus ca ii place foarte mult si patratelul de material antiderapant de pe mijloc care-l ajuta destul de mult. Din pacate a spus ca nu e 100% multumit de materialul din care e facut tavita. Dar per total e multumit.
Mai am si o intrebare: Presuri de cauciuc pt. BMW Z3 ai ? Daca da, vreau cateva detalii.
Multumesc.
Mai am si o intrebare: Presuri de cauciuc pt. BMW Z3 ai ? Daca da, vreau cateva detalii.
Multumesc.
- morogg
- Auto: Kia Sportage 1.6 GDI 4X2 PLUS
@themircea.
Am comandat si eu niste presuri astazi pe PM, Moroianu George...
As dori, daca se poate, sa-mi confirmati comanda.
Cu stima
Am comandat si eu niste presuri astazi pe PM, Moroianu George...
As dori, daca se poate, sa-mi confirmati comanda.
Cu stima
toate bune,
moro
moro
-
- Auto:
Salut!
scubli - E normal sa se potrivesca perfect...!
Cat despre material, te rog spune-i omului ca e de 1000 de ori mai destept si mai durabil decat cauciucul. Daca ar fi fost din cauciuc ar fi cantarit 10-12 kg. Cine o scotea din portbagaj sa o scuture?! In plus, cauciucul imbatraneste, se spala greu si e inutil si nejustificat de scump. De 15 ani, fabricile serioase de tavite nu mai fac din cauciuc.
Cu tavita asta isi va vinde masina! Sau, daca se va distruge cumva, se va distruge "la datorie", scapandu-l de o cheltuiala mult mai mare si dandu-i satisfactia ca masina lui arata in continuare ca noua... macar in portbagaj
morogg - Da am primit PM-ul. Doar asta de azi. Cel de ieri se pare ca intr-adevar nu a plecat...
Iti multumesc si pentru telefon. Asa cum ti-am spus, am vreme sa intru pe forum doar o data pe zi. Prin urmare, abia acum vad PM-ul tau si abia maine vor pleca spre tine covorasele. Te vom suna maine dimineata pentru inca niste date de facturare. Da, pretul e asa cum zici: 115+ 15 partial (1/2) din costul curieratului.
Nu vrei si tavita pentru portbagaj ? Scapi si de curierat si ai inca 10 ron reducere.
Multumesc,
Mircea
scubli - E normal sa se potrivesca perfect...!

Cat despre material, te rog spune-i omului ca e de 1000 de ori mai destept si mai durabil decat cauciucul. Daca ar fi fost din cauciuc ar fi cantarit 10-12 kg. Cine o scotea din portbagaj sa o scuture?! In plus, cauciucul imbatraneste, se spala greu si e inutil si nejustificat de scump. De 15 ani, fabricile serioase de tavite nu mai fac din cauciuc.
Cu tavita asta isi va vinde masina! Sau, daca se va distruge cumva, se va distruge "la datorie", scapandu-l de o cheltuiala mult mai mare si dandu-i satisfactia ca masina lui arata in continuare ca noua... macar in portbagaj

morogg - Da am primit PM-ul. Doar asta de azi. Cel de ieri se pare ca intr-adevar nu a plecat...
Iti multumesc si pentru telefon. Asa cum ti-am spus, am vreme sa intru pe forum doar o data pe zi. Prin urmare, abia acum vad PM-ul tau si abia maine vor pleca spre tine covorasele. Te vom suna maine dimineata pentru inca niste date de facturare. Da, pretul e asa cum zici: 115+ 15 partial (1/2) din costul curieratului.
Nu vrei si tavita pentru portbagaj ? Scapi si de curierat si ai inca 10 ron reducere.
Multumesc,
Mircea
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@themircea: Nu mi-ai raspuns la intrebarea din post, cea referitoare la presuri de cauciuc pt. BMW Z3. Mai adaug o intrebare referitoare la presuri de cauciuc si pt. un Golf II. Astept un raspuns. Multumesc anticipat.
-
- Auto:
Salut!
Scubli - Oups! Scuze! Z3 nu-i in catalog din pacate. Golf II cred ca pot sa aduc in vreo doua saptamani, daca nu-i tarziu. 115 ron. III, IV, V, VI avem pe stoc, dar II nu ni s-a cerut, asa ca n-am adus pe stoc.
Multumesc,
Mircea
Scubli - Oups! Scuze! Z3 nu-i in catalog din pacate. Golf II cred ca pot sa aduc in vreo doua saptamani, daca nu-i tarziu. 115 ron. III, IV, V, VI avem pe stoc, dar II nu ni s-a cerut, asa ca n-am adus pe stoc.
Multumesc,
Mircea
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@themircea: Nu-i nicio problema. Multumesc pt. informatii. Te voi anunta daca da sau nu pt. presurile de Golf II.
Numai bine.
Numai bine.
-
- Auto:
Salut!
Scubli - OK! oricand doresti!
Weekend placut!
Mircea
Scubli - OK! oricand doresti!
Weekend placut!
Mircea
1 bucata tavita portbagaj pro ceed cu spatiu de depozitare
1 bucata tavita portbagaj renault megane II.1 hatchback (cu spatele ala taiat)
sa-mi spui cum facem cu banii,datele de livrare ti le trimit pe pm. bafta.
1 bucata tavita portbagaj renault megane II.1 hatchback (cu spatele ala taiat)
sa-mi spui cum facem cu banii,datele de livrare ti le trimit pe pm. bafta.
-
- Auto:
Salut!
Claw - Multumesc pentru comanda! Le avem ambele pe stoc. Asa cum ti-am scris si pe PM, te-as ruga sa ne dai si datele de facturare si neaparat un numar de telefon.
Azi pot sa plece spre tine.
Multumesc,
Mircea
Claw - Multumesc pentru comanda! Le avem ambele pe stoc. Asa cum ti-am scris si pe PM, te-as ruga sa ne dai si datele de facturare si neaparat un numar de telefon.
Azi pot sa plece spre tine.
Multumesc,
Mircea
iti multumesc pentru tavite mircea , la mine la pro ceed vine ca turnata imi place despre ea 
recomand atat tavitele cat si pe mircea , care este un om foarte prompt ,serios si amabil.
Bafta in continuare

recomand atat tavitele cat si pe mircea , care este un om foarte prompt ,serios si amabil.
Bafta in continuare
-
- Auto:
Salut!
Claw - Iti multumesc pentru ca ai cumparat de la noi, pentru mesaj si pentru vorbele bune!
Ma bucur ca-ti plac tavitele si-ti stau la dispozitie si pe mai departe.
Mircea
Claw - Iti multumesc pentru ca ai cumparat de la noi, pentru mesaj si pentru vorbele bune!
Ma bucur ca-ti plac tavitele si-ti stau la dispozitie si pe mai departe.
Mircea