Tavite portbagaj, presuri auto, covorase, bandouri
Forum rules
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Re: Tavite portbagaj, presuri auto, covorase, bandouri
@themircea: Ma intereseaza o tavita portbagaj pt. un VW Tiguan. Mai exact pret, disponibilitate, etc.
Astept un raspuns, multumesc anticipat.
Astept un raspuns, multumesc anticipat.
Am primit tavita pentru ceed sw. Multumesc pentru promptitudine !
-
- Auto:
Salut!
myceed - Scuze! Dupa ce am copiat datele tale in Excel, am sters PM-ul si in acelasi moment s-a luat curentul
, asa ca nu mai am nici PM, nici datele... Te rog, trimite-l inca o data... si scuze!
Cat despre prieten, roaga-l sa se uite pe acest topic la parerile celor care au cumparat si la pozele de pe topic. V-ar fi mai ieftin amandurora daca le trimit intr-un singur colet. Anyway - eu fac cum zici.
Scubli - da, este Tiguan pe stoc - am si tavita (151ron) si covorase de cauciuc (daca vrea - 120 ron). Reducerile le stii...
Ralu - Eu iti multumesc ca ai cumparat de la mine si iti stau la dispozitie si pe mai departe!
Vladd - Nefiind date private, n-are rost sa discutam pe mesaj privat.
Da, avem pe stoc pentru toate modelele de Ceed (HB/Pro cu / fara spatiu suplimentar de depozitare si SW) -151 ron minus 10% sau transport gratuit. In Ludus nu livreaza Fan courier, dar pot sa-ti trimit prin Posta.
Tu spui ca doresti din cauciuc, dar asa cum am scris si-n primul post si pe site-ul nostru - tavitele nu sunt din cauciuc. Nu se mai fabrica de ~20 de ani tavite din cauciuc - sunt grele, dificil de manevrat, mult mai scumpe, mai greu de intretinut si imbatranesc repede ca aspect. Cu o exceptie (care face universale - nu speciale pe model), toate fabricile de tavite din Europa folosesc acelasi gen de material plastic moale, flexibil si mult mai durabil si mai aratos decat cauciucul (ma rog - exista, desigur, diferente de calitate intre materialele folosite de diversele fabrici).
Weekend placut tuturor!
Mircea
myceed - Scuze! Dupa ce am copiat datele tale in Excel, am sters PM-ul si in acelasi moment s-a luat curentul

Cat despre prieten, roaga-l sa se uite pe acest topic la parerile celor care au cumparat si la pozele de pe topic. V-ar fi mai ieftin amandurora daca le trimit intr-un singur colet. Anyway - eu fac cum zici.
Scubli - da, este Tiguan pe stoc - am si tavita (151ron) si covorase de cauciuc (daca vrea - 120 ron). Reducerile le stii...
Ralu - Eu iti multumesc ca ai cumparat de la mine si iti stau la dispozitie si pe mai departe!
Vladd - Nefiind date private, n-are rost sa discutam pe mesaj privat.
Da, avem pe stoc pentru toate modelele de Ceed (HB/Pro cu / fara spatiu suplimentar de depozitare si SW) -151 ron minus 10% sau transport gratuit. In Ludus nu livreaza Fan courier, dar pot sa-ti trimit prin Posta.
Tu spui ca doresti din cauciuc, dar asa cum am scris si-n primul post si pe site-ul nostru - tavitele nu sunt din cauciuc. Nu se mai fabrica de ~20 de ani tavite din cauciuc - sunt grele, dificil de manevrat, mult mai scumpe, mai greu de intretinut si imbatranesc repede ca aspect. Cu o exceptie (care face universale - nu speciale pe model), toate fabricile de tavite din Europa folosesc acelasi gen de material plastic moale, flexibil si mult mai durabil si mai aratos decat cauciucul (ma rog - exista, desigur, diferente de calitate intre materialele folosite de diversele fabrici).
Weekend placut tuturor!
Mircea
Daca nu sunt informatii confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, nu PM!
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)
Salut Mircea,
M-ar interesa si pe mine o tavita ptr.portbagaj(ceed hb roata rezerva mica fara tavita) si un set de presuri cauciuc.
Cat ma costa produsele mentionate mai sus + curierul pana la Sinaia(Prahova)?
Multumesc anticipat!!!!!
M-ar interesa si pe mine o tavita ptr.portbagaj(ceed hb roata rezerva mica fara tavita) si un set de presuri cauciuc.
Cat ma costa produsele mentionate mai sus + curierul pana la Sinaia(Prahova)?
Multumesc anticipat!!!!!
1.4 LX BEST-MARS RED
PH-11-W L W
PH-11-W L W
-
- Auto:
Salut!
crocowlw - Tavita este 151 ron + presurile - 115 ron. De aici mai scazi 10 ron ca-s pereche si ai livrare gratuita prin curier rapid.
Daca doresti, te rog anunta-ma si azi putem sa le expediem.
Multumesc,
Mircea
crocowlw - Tavita este 151 ron + presurile - 115 ron. De aici mai scazi 10 ron ca-s pereche si ai livrare gratuita prin curier rapid.
Daca doresti, te rog anunta-ma si azi putem sa le expediem.
Multumesc,
Mircea
-
- Auto:
Salut!
Va rog mult, daca nu sunt informatii private, scrieti-mi pe topic, nu pe PM. Poate sunt si altii pe care-i intereseaza intrebarile voastre si raspunsul la acestea.
titisor - Nu-i nici o intarziere, stai linistit! Iti stau la dispoztie oricand!
Nu mai stiu ce doreai mai demult, asa ca nu stiu pentru ce sa-ti dau poze! Scuze...! Poate te ajuta pozele de pe http://www.rimimg.ro sau de pe http://www.flickr.com/photos/25835939@N02
Ca idee generala, toate covorasele pentru masini care au din fabrica sisteme de prindere pe mocheta, au prevazute locasele pentru acele prinderi. Cat despre "la fel cu cele originale"... paaai, astea sunt originale! Sunt de prima echipare la mare parte din reprezentantele din occident.
"Mai originale" de atat...
Acum despre Focusuri: avem pe stoc tavite si presuri pentru ambele (I si II, ambele combi). Presurile: Focus I -115 ron ; Focus II 115-120 ron (cu sau fara limba pentru piciorul stang). Tavitele sunt 151 ron pentru ambele.
Reducerile le stii pentru mai multe tavite pe livrare, respectiv pentru perechi presuri+tavite. Iti calculez exact cand imi spui ce era ala despre care nu mai stiu...
Multumesc,
Mircea
Va rog mult, daca nu sunt informatii private, scrieti-mi pe topic, nu pe PM. Poate sunt si altii pe care-i intereseaza intrebarile voastre si raspunsul la acestea.
titisor - Nu-i nici o intarziere, stai linistit! Iti stau la dispoztie oricand!
Nu mai stiu ce doreai mai demult, asa ca nu stiu pentru ce sa-ti dau poze! Scuze...! Poate te ajuta pozele de pe http://www.rimimg.ro sau de pe http://www.flickr.com/photos/25835939@N02
Ca idee generala, toate covorasele pentru masini care au din fabrica sisteme de prindere pe mocheta, au prevazute locasele pentru acele prinderi. Cat despre "la fel cu cele originale"... paaai, astea sunt originale! Sunt de prima echipare la mare parte din reprezentantele din occident.

Acum despre Focusuri: avem pe stoc tavite si presuri pentru ambele (I si II, ambele combi). Presurile: Focus I -115 ron ; Focus II 115-120 ron (cu sau fara limba pentru piciorul stang). Tavitele sunt 151 ron pentru ambele.
Reducerile le stii pentru mai multe tavite pe livrare, respectiv pentru perechi presuri+tavite. Iti calculez exact cand imi spui ce era ala despre care nu mai stiu...
Multumesc,
Mircea
V-am sunat ieri, marti....din galati...vroiam niste bandouri laterale si coltare pt. kia cee'd....ma uitam azi mai bine pe poze si am vazut ca cele p care scrie cee'd (pt. ca alea ma intereseaza) partea care se lipeste pe usa din spate nu are nici o portiune un pic mai plata....astfel incat at. cand deschid usa din spate sa nu se atinga bandoul de p ea de marginea usii din fata....sau ea este un pic mai plata dar nu vad eu !?!?
[quote="themircea"]Salut!
Salut Mircea,
Iti multumesc ptr.oferta,dar comanda o voi face la inceputul lunii februarie daca se poate?
Salut Mircea,
Iti multumesc ptr.oferta,dar comanda o voi face la inceputul lunii februarie daca se poate?
1.4 LX BEST-MARS RED
PH-11-W L W
PH-11-W L W
-
- Auto:
Salut!
maryus78 -
daca ai un minut liber, te rog uita-te pe paginile anterioare la ce spun cei care au cumparat bandouri!
Aceste bandouri sunt de prima echipare pentru mare parte din reprezentatele din Europa de vest. Nu trebuie sa aiba nici o portiune plata...
Nu se atinge nimic de nimic atata vreme cat respecti instructiunile de montare din pachet. Pe bune acum, la cate sute de bucati pe luna vindem, nici una nu s-a atins de nici o usa...
Iti stam la dispozitie pentru orice intrebari sau explicatii.
crocowlw -sigur ca se poate!
Oricand doresti, tot aici (sau pe site, sau telefon) ne gasesti! Iti multumim pentru interes!
Mircea
maryus78 -

Aceste bandouri sunt de prima echipare pentru mare parte din reprezentatele din Europa de vest. Nu trebuie sa aiba nici o portiune plata...

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebari sau explicatii.
crocowlw -sigur ca se poate!

Mircea
Salut Mircea
Am adunat de la mai multi colegi de servici si revin cu comanda pentru presuri si tavite dupa cum urmeaza :
1. Set presuri Ford Focus I Turnier (combi) .....1 set;
2. Set presuri Ford Focus II Turnier (combi) .....1 set (cu limba pentru piciorul stang);
3. Set presuri Volswagen Bora(productie 2005 ) .....1 set;
4. Tava portbagaj Ford Focus I Turnier (combi) .....1 buc.;
5. Tava portbagaj Ford Focus II Turnier (combi) .....2 buc.;
6. Tava portbagaj Kia CEE`D (hatchback) .....2 buc.;
Pentru datele de livrare si facturare presupun ca vorbim pe pm.
O zi buna
Am adunat de la mai multi colegi de servici si revin cu comanda pentru presuri si tavite dupa cum urmeaza :
1. Set presuri Ford Focus I Turnier (combi) .....1 set;
2. Set presuri Ford Focus II Turnier (combi) .....1 set (cu limba pentru piciorul stang);
3. Set presuri Volswagen Bora(productie 2005 ) .....1 set;
4. Tava portbagaj Ford Focus I Turnier (combi) .....1 buc.;
5. Tava portbagaj Ford Focus II Turnier (combi) .....2 buc.;
6. Tava portbagaj Kia CEE`D (hatchback) .....2 buc.;
Pentru datele de livrare si facturare presupun ca vorbim pe pm.
O zi buna
KIA CEE`D 1.4 LX BEST KOMPASS BLUE
ODO 15000+ Km
BV 29 TCC
ODO 15000+ Km
BV 29 TCC
As vrea sa stiu daca aveti bandouri laterale pt. o Honda Civic berlina (NU hatchback). Sunt clientul din Galati caruia ia-ti trimis azi pachetul...
-
- Auto:
Salut!
titisor - Multumesc! La ceed-urile HB - cu sau fara spatiu suplimentar de depozitare sub mocheta din portbagaj?
In rest e clar si-s toate pe stoc. Ai 5 tavite, deci platesti doar 4, iar la fiecare set de presuri ai 10 ron reducere pentru ca sunt in colet cu tavitele respective.
Pentru comanda ar fi mai simplu sa suni, ca sa poata pleca azi spre tine. Daca nu, nu-i problema: pleaca luni si o primesti marti.
maryus78 - Am vorbit si la telefon, ne-am "conversat" si pe mail
. Da, sunt bandouri si pentru Civic Sedan.
Multumesc,
Mircea
titisor - Multumesc! La ceed-urile HB - cu sau fara spatiu suplimentar de depozitare sub mocheta din portbagaj?
In rest e clar si-s toate pe stoc. Ai 5 tavite, deci platesti doar 4, iar la fiecare set de presuri ai 10 ron reducere pentru ca sunt in colet cu tavitele respective.
Pentru comanda ar fi mai simplu sa suni, ca sa poata pleca azi spre tine. Daca nu, nu-i problema: pleaca luni si o primesti marti.
maryus78 - Am vorbit si la telefon, ne-am "conversat" si pe mail

Multumesc,
Mircea
am sunat la FanCurier....ei zic ca nu au nimic pt. mine.....sa inteleg ca le vei trimite luni?
-
- Auto:
Salut!
maryus78 - Nu, bandourile au plecat ieri, asa cum ti-am spus. Azi ar trebui sa le primesti. Daca nu ajung, te rog suna-ma sa-i "capacitam" un pic...
Weekend placut!
Mircea
maryus78 - Nu, bandourile au plecat ieri, asa cum ti-am spus. Azi ar trebui sa le primesti. Daca nu ajung, te rog suna-ma sa-i "capacitam" un pic...
Weekend placut!
Mircea
Salut Mircea,
Astept si eu o comanda.
Sper sa mi-o trimiti azi, ca sa ajunga maine.
Multumesc,
O zi buna
Astept si eu o comanda.
Sper sa mi-o trimiti azi, ca sa ajunga maine.
Multumesc,
O zi buna
cee'd best 1.4 black pearl
14.9xx km
Craiova,Dolj
14.9xx km
Craiova,Dolj