Tavite portbagaj, presuri auto, covorase, bandouri
Forum rules
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
1. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
2. Offtopicul este interzis
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică
Re: Tavite portbagaj, presuri auto, covorase, bandouri
Multumesc Mircea! Miercuri am primit bandourile si ieri le-am montat. Sunt f. multumit.
Saluatare,
Ai cumva tavita pt portbagaj Opel Astra H 2008 ?
Si presuri de cauciuc tot pentru masina de mai sus ?
Si niste preturi aproximative si niste poze daca se poate.
Multumesc.
Ai cumva tavita pt portbagaj Opel Astra H 2008 ?
Si presuri de cauciuc tot pentru masina de mai sus ?
Si niste preturi aproximative si niste poze daca se poate.
Multumesc.
Intre timp am sunat / comandat / rezolvat.
Le astept cu curierul.
Mersi
Le astept cu curierul.
Mersi

Salut Mircea...
O tavita de portbagaj pentru un Cee'd SW... cat este si cat dureaza livrarea in Bucuresti?
Ce date ai nevoie pentru comanda?
O tavita de portbagaj pentru un Cee'd SW... cat este si cat dureaza livrarea in Bucuresti?
Ce date ai nevoie pentru comanda?
Kia Cee'd SW 1.6 DSL best silver
-
- Auto:
Salut!
Catre moderatori - vreti, va rog, sa ma invatati de ce nu primesc notificari pe mail despre posturile din acest topic? De atata amar de vreme, totul a mers struna. Acum, de vreo luna, nimic! Toate setarile sunt OK si totusi nu vin mail-uri.
Fabio80 - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si sper sa ne mai auzim!
Obscuru - bine ca te-ai descurcat! Scuze ca n-am raspuns la intrebarea de pe topic , dar pur si simplu nu aveam cunostinta de ea...
Iti multumesc ca ai cumparat de la noi!
cipsdan - Da, sigur ca este! 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit (avantaj client ~25 ron).
De la noi pleaca in aceeasi zi cand primim comanda ( depinde si de modul in care dai comanda si de ora, evident...)
La tine ajunge in ~24 de ore prin curier rapid.
Cat despre date, sunt cele de mai jos:
• date de facturare: persoana fizica (CNP si CI), firma (toate datele, inclusiv IBAN)
• date de livrare: la serviciu sau acasa, unde poate gasi curierul mai usor pe cineva in timpul zilei
• neaparat un numar de telefon valabil
Sa nu uiti sa specifici ca esti "cipsdan" de pe clubkia.
Va rog, daca trimiteti mesaje pe forum si nu va raspund in cel mult o zi inseamna ca nu am primit notificare despre mesajele voastre si va rog sa ne sunati!
Multumesc,
Mircea
Catre moderatori - vreti, va rog, sa ma invatati de ce nu primesc notificari pe mail despre posturile din acest topic? De atata amar de vreme, totul a mers struna. Acum, de vreo luna, nimic! Toate setarile sunt OK si totusi nu vin mail-uri.

Fabio80 - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si sper sa ne mai auzim!
Obscuru - bine ca te-ai descurcat! Scuze ca n-am raspuns la intrebarea de pe topic , dar pur si simplu nu aveam cunostinta de ea...
Iti multumesc ca ai cumparat de la noi!
cipsdan - Da, sigur ca este! 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit (avantaj client ~25 ron).
De la noi pleaca in aceeasi zi cand primim comanda ( depinde si de modul in care dai comanda si de ora, evident...)
La tine ajunge in ~24 de ore prin curier rapid.
Cat despre date, sunt cele de mai jos:
• date de facturare: persoana fizica (CNP si CI), firma (toate datele, inclusiv IBAN)
• date de livrare: la serviciu sau acasa, unde poate gasi curierul mai usor pe cineva in timpul zilei
• neaparat un numar de telefon valabil
Sa nu uiti sa specifici ca esti "cipsdan" de pe clubkia.
Va rog, daca trimiteti mesaje pe forum si nu va raspund in cel mult o zi inseamna ca nu am primit notificare despre mesajele voastre si va rog sa ne sunati!
Multumesc,
Mircea
Daca nu sunt informatii confidentiale, va rog sa intrebati pe topic, nu PM!
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)
www.rimimg.ro/autoshop 0720.699655 ; 0256/ 275273 ( L-V orele 8-18, S... uneori 9-14)
themircea, nu inteleg care este problema...de ce nu primesti notificarile. am verificat si totul este ok din punctul nostru de vedere. ai incercat sa te uiti si in bulk? poate intra acolo...daca nu sunt nici acolo, spune-ne sa gasim o rezolvare cumva.
Merci mult
Merci mult
Kia Cerato 1.6 crdi rosu

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008

Sunt interesat de un set de presuri din cauciuc pt. un Renault Megane 2 Sedan.
Ti-am trimis un PM cu datele de contact.
Ti-am trimis un PM cu datele de contact.
-
- Auto:
Salut!
crispisu - sigur ca verific si bulk-ul... Oricum, adresa de mail e pusa la "friends" si mail-urile n-au intrat niciodata in spam.
Stii ce am facut azi dimineata? Am sters cookie-urile trimise de forum. E un butonas aici mai jos. Se pare ca a functionat, ca uite: am primit notificare despre post-ul tau!
=D> Sau ai facut tu vreo "vraja"?
Multumesc pentru raspuns si pentru promptitudine!
frantic - Multumesc! Te vom suna pentru datele de facturare.
Multumesc,
Mircea
crispisu - sigur ca verific si bulk-ul... Oricum, adresa de mail e pusa la "friends" si mail-urile n-au intrat niciodata in spam.
Stii ce am facut azi dimineata? Am sters cookie-urile trimise de forum. E un butonas aici mai jos. Se pare ca a functionat, ca uite: am primit notificare despre post-ul tau!

Multumesc pentru raspuns si pentru promptitudine!
frantic - Multumesc! Te vom suna pentru datele de facturare.
Multumesc,
Mircea
Uffff....bine ca merge acum 
Nu am facut nicio vraja, dar este posibil sa isi revina daca ai sters cookies (cred ca de cand am mutat serverul se trege problema asta)...acum mi-a picat fisa ca am patit si eu ceva de genu' si cand am sters cookies si-a revenit.
Daca mai ai nevoie de ceva...cu mare placere
Spor la treaba in continuare

Nu am facut nicio vraja, dar este posibil sa isi revina daca ai sters cookies (cred ca de cand am mutat serverul se trege problema asta)...acum mi-a picat fisa ca am patit si eu ceva de genu' si cand am sters cookies si-a revenit.
Daca mai ai nevoie de ceva...cu mare placere
Spor la treaba in continuare
Kia Cerato 1.6 crdi rosu

-
- Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014
Plasa portbagaj pt ceed?
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale
-
- Auto:
Salut!
crispisu - Iti multumesc inca o data!
doio77 - Plasa pentru portbagaj nu am adus. Am mai scris o dizertatie pe-aici pe topic despre faptul ca plasa pentru portbagaj are doar dezavantaje in comparatie cu o simpla cutiuta de plastic (de genul celor pliante). Plasa reuseste sa iti tina podeaua portbagajului acoperita cu maruntisuri, pe cand daca le strangi toate intr-o cutiuta le si manevrezi mai usor, sunt si mai organizate, si iti poti goli porbagajul dintr-o singura miscare. Ai exact acelasi volum de "prostiute" prin masina, dar iti ocupa doar un colt din portbagaj, nu intreaga podea...
In plus, cutia oricum nu se plimba prin portbagaj, ca doar ai tavita cu material anti-alunecare...
Mircea
crispisu - Iti multumesc inca o data!
doio77 - Plasa pentru portbagaj nu am adus. Am mai scris o dizertatie pe-aici pe topic despre faptul ca plasa pentru portbagaj are doar dezavantaje in comparatie cu o simpla cutiuta de plastic (de genul celor pliante). Plasa reuseste sa iti tina podeaua portbagajului acoperita cu maruntisuri, pe cand daca le strangi toate intr-o cutiuta le si manevrezi mai usor, sunt si mai organizate, si iti poti goli porbagajul dintr-o singura miscare. Ai exact acelasi volum de "prostiute" prin masina, dar iti ocupa doar un colt din portbagaj, nu intreaga podea...
In plus, cutia oricum nu se plimba prin portbagaj, ca doar ai tavita cu material anti-alunecare...

Mircea
Am comandat si eu luni pe seara un set de covorase si azi, miercuri, le-am montat deja pe masina. A fost cam dificil pentru ca nu am avut un cutter si a trebuit sa trag de foliile alea pana le-am desfacut
. Poate era un pic mai bine daca covorasele din spate ar fi intrat putin mai mult sub scaunele din fata. In rest par a fi dintr-un cauciuc destul de bun, sunt moi si nu au miros de tenesi chinezesti. Plus timpul de livrare foarte bun.

-
- Auto:
Salut!
Bitza - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si sper sa ne mai auzim!
Cat despre covorasele din spate, aici e o istorie: de obicei fabrica face covorasele si cei de la firmele de masini le aproba. Asa a fost si cu celelalte modele Kia.
Ei bine la Ceed a fost invers: cica au venit de la fabrica din Slovacia direct cu desenul si le-au spus ca asa trebuie sa fie covorasele de cauciuc pentru Ceed. Astia n-au avut decat sa se supuna...
Interesant, la Soul cica iar i-au lasat din nou sa propuna ei forma covoraselor.
Multumesc,
Mircea
Bitza - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si sper sa ne mai auzim!
Cat despre covorasele din spate, aici e o istorie: de obicei fabrica face covorasele si cei de la firmele de masini le aproba. Asa a fost si cu celelalte modele Kia.
Ei bine la Ceed a fost invers: cica au venit de la fabrica din Slovacia direct cu desenul si le-au spus ca asa trebuie sa fie covorasele de cauciuc pentru Ceed. Astia n-au avut decat sa se supuna...
Interesant, la Soul cica iar i-au lasat din nou sa propuna ei forma covoraselor.
Multumesc,
Mircea
Am trimis luni (22.05.2009) o comanda pt. un set de presuri pt. Renault Megane si inca nu le-am primit. Imi poti confirma daca le-ai trimis?
-
- Auto:
Salut!
frantic - ne-am si auzit intre timp. Le-ai primit?
Duminica placuta!
Mircea
frantic - ne-am si auzit intre timp. Le-ai primit?
Duminica placuta!
Mircea