Din pacate, luni am avut un accident. Tocmai iesisem la la reprez Kia din Baneasa si faceam stanga in sensul giratoriu ca sa intorc spre oras. Eram linistit pe banda 2, lipit de cercul sensului giratoriu. Din dreapta (dinspre IKEA) a venit in viteza o duba cu nr de CD si a intrat pe banda 1 in sensul giratoriu, apoi mi-a taiat efectiv fata si a intrat pe banda mea, lovindu-mi din lateral aripa dreapta fata si bara din fata si un pic farul. Aripa e cea mai botita, bara e doar zgariata.
Ala nici n-a vrut sa-mi dea numele, sau nr de telefon, sau sa mergem la politie, sau sa facem constatare amiabila...nimic. S-a dat jos, mi-a luat nr., eu i-am dat numele...el n-a vrut! S-a urcat la volan si a plecat.
Am fost la Politie, am dat declaratie, alcool test (0.00) si mi-au dat deviz de reparatii. Cica aia nici nu trebuie sa-si dea numele, nr de tel, ca sunt corp diplomatic! Cica ala ar fi trebuit sa se prezinte in 24 ore, dar, evident, nu s-a prezentat. Acuma cica tre sa astept vreo 30 de zile fara sa-mi repar masina ca sa-i trimita citatie sa se prezinte.
Astia n-au niciun Dumnezeu, ii doare la basca. Nu respecta nicio regula, nimic. Au imunitate si n-ai ce sa le faci. Slava Domnului ca n-a fost mai grav, cum a patit Teo Peter de la Compact sau fata ai spulberata pe trecerea de pietoni! Si domnii de la ambasada n-au patit nimic ca au imunitate!
Am fost la Politie azi din nou sa-i intreb daca pot sa-mi repar masina pe Casco(Generali) si apoi cand s-o stabili vinovatul, sa-si traga Generali banii de pe RCA-ul lui ala, dar nu ma lasa. Ca cica tre stabileasca dinamica accidentului, daca se infatiseaza si ala. Si eu in timpul asta tre sa merg cu masina botita inca 30 de zile! Cand masina n-are nici 20 de zile

A mai patit cineva accident cu masini de CD?
Sfaturi cum sa procedez?
Aveti idee daca astia de la ambasade au RCA de grup sau tre sa-l identifica neaparat pe individul ala si sa-mi fac masina pe RCA-ul lui personal?
Si inca o intrebare: din experienta voastra, cum sunt constatatorii Generali, ok sau nu? Adica aripa or s-o inlocuiasca sau doar o repara? Dar bara din fata?
Multumesc!