[Accident] Accident grav la ProTv
[Accident] Accident grav la ProTv
Acum cateva minute, pe Pro TV a fost prezentat un accident grav cu o Kia Ceed DJ 08 EMI. Acul Kilometrajului arata 105 KM/h in momentul impactului. Din fericire, pana in acest moment, nu a murit nimeni, insa 2 barbati sunt grav raniti. Cunoaste cineva aceasta masina?
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue
B 999 PNA
ODO: >100.000 Km
B 999 PNA
si eu vazui pe proTV asta...se intampla in drumul spre craiova....intre slatina si pitesti...tipa era doctor rezident in bucuresti si a pierdut controlul masinii deoarece s-a speriat cand a vazut ce viteza prinsese...masina este peste 90% avariata....
KIa Cee'd,1.4, 109CP--Cine n-are Cee'd sa-si cumpere!:)
http://picasaweb.google.com/rikyriky8/MasinutzaMea
http://picasaweb.google.com/rikyriky8/MasinutzaMea
- mihaiolimpiu
- Auto: Kia Cee'd SW 1.4 2008
Daca ar fi cum zice Riky cum vine masina o si vand! Glumesc...
ar fi totusi prea ciudat sa fi fost asa... iar in cazul asta daca stii ca nu poti; ce te bagi bre???
ar fi totusi prea ciudat sa fi fost asa... iar in cazul asta daca stii ca nu poti; ce te bagi bre???
Kia Cee'd Sporty Wagon 1.4 GSL BEST Pewter Beige SV 81 MOC
Jurnal de bord viewtopic.php?t=2114
Jurnal de bord viewtopic.php?t=2114

Testele pe care ceedu` a luat 5 stele se fac la maxim 60 la ora in condiitiile in care nimeni nu are nimic, nici o leziune .... ce se intampla peste nu poate garanta nimeni chiar daca 100 nu e viteza mare ...
daca nu a trecut nimeni in nefiinta e bine .... iar acei 2 grav raniti... se vor face bine ! stiu cum sunt si stiriile astea facute ..... am avut si eu accident cu o dacie (dacie vs oltcit)... frontal la 40 la ora si ambele masini au fost facute praf intr-adevar dar nu a fost asa cum ne-a aratat la tv . Masinile aratau de ziceai ca nu a supravietuit nimeni ... eram 4 masina ... si toti plini de sangele meu....care curgea de pe frunte si mana .... de la geamurile care mau zgariat ... si bineinteles la stiri ... : ACIDENT SOLDAT CU VICTIME , VITEZA EXCESIVA in conditii neadecvate de drum ... etc .... numa vrajeli ... ca deh` astea-s stirile ....
faza e ... ca .. sa aiva bafta !!! si s-asi recupereze banii de la casco ..
Bine ca nu s-a soldat cu victime....
Ca tot veni vorba de drumul Pitesti-Slatina nu stiu a cui a fost ideea mareata
, ca anul trecut sa toarne peste asfaltul existent un fel de criblura, la vremea respectiva te facea sa mergi cu 40-50 km ca sa nu iti sara vreo piatra de la cel care mergea in fata ta. Cand am venit sapt trecuta de la Craiova acea criblura minunata s-a exfoliat si m-am trezit cu vreo 2 in parbriz ( spre norocul meu nu s=a intampla nimik ). Bani aruncati aiurea cand se puteau face altceva cu ei.
Ca tot veni vorba de drumul Pitesti-Slatina nu stiu a cui a fost ideea mareata

KIA Cee'd 1.4 GSL MT BEST Piston Grey
accident
1. Era femeie
2. Avea carnet de cateva luni
3. MASINA NU ERA AVARIATA 90%, nu stiu de unde aberatia asta, este adevarat dar la 100 la ora intr-un cap de pod nu-i tocmai o lovitura in parcare!
4. Podul e facut varza, o crapatura tansversala de bagai mana
5. Persoanele din masina (3 la numar din ce am inteles) nu sunt grav ranite, singura problema a fost ca masina ramasese in santul peste care trecea podetul, prin urmare ranitul din dreapta fatza a necesitat descarcesare.
2. Avea carnet de cateva luni
3. MASINA NU ERA AVARIATA 90%, nu stiu de unde aberatia asta, este adevarat dar la 100 la ora intr-un cap de pod nu-i tocmai o lovitura in parcare!
4. Podul e facut varza, o crapatura tansversala de bagai mana
5. Persoanele din masina (3 la numar din ce am inteles) nu sunt grav ranite, singura problema a fost ca masina ramasese in santul peste care trecea podetul, prin urmare ranitul din dreapta fatza a necesitat descarcesare.
Dacia 1310 - alba
Mars Red, 1,4 Benzina - BEST
Comanda(avans) 20.04.2008
Anuntare serie 09.06.2008
Venita in tara 12.06.2008
Achitata integral 18.06.2008
In posesie din 20.06.2008
ODO ~ 15200
B - 05 - K Y V
ODO ~ 15200
B - 05 - K Y V
accident
P.S. : Neamtu are o vorba: De la o anumita viteza in sus nici o masina, oricat de performata, nu te mai poate ajuta in caz de accident! Se pare ca viteza aceea la Cee'd este peste 105km/h si nu mai vorbiti prostii de masina cand mor oameni la 60km/h in altele!
Dacia 1310 - alba
ODO ~ 15200
B - 05 - K Y V
ODO ~ 15200
B - 05 - K Y V
Dupa parerea rudelor sale, aceasta si-a terminat 'ucenicia', si-a dat 'doctoratul'!
Urmatoarea masina pe care o va cumpara va fi BMW, mai sigura la vitezele la care va ajunge don'soara cu pretentii de reisaritza.
Problema e ca data viitoare s-ar putea sa nu mai intre intr-un cap de pod, ci pe contrasens si sa omoare oameni nevinovati...
Dar sa nu ne-ngrijoram; 'piloti' ca ea sunt la tot pasul in Romania iar carnetele de conducere se elibereaza tot pe sistemul P.C.R.
Urmatoarea masina pe care o va cumpara va fi BMW, mai sigura la vitezele la care va ajunge don'soara cu pretentii de reisaritza.
Problema e ca data viitoare s-ar putea sa nu mai intre intr-un cap de pod, ci pe contrasens si sa omoare oameni nevinovati...
Dar sa nu ne-ngrijoram; 'piloti' ca ea sunt la tot pasul in Romania iar carnetele de conducere se elibereaza tot pe sistemul P.C.R.
vai mama noastra
Pai aici e vina militienilor burtoshi ca ei elibereaza carnete pe banda rulanta in baza unei spagi bine stabilite si care mai apoi mai fac odata burta mare din amenzi! Ca ei atat stiu clasele I-IV, spagi si amenzi! In loc sa dea amenzi, sa puna mana previna, in loc sa puna camere sa puna mana sa faca sosele, ca d-aia sunt accidente (intr-o tara decenta inclusiv proasta asta nu patea nimic)!Dar sa nu ne-ngrijoram; 'piloti' ca ea sunt la tot pasul in Romania iar carnetele de conducere se elibereaza tot pe sistemul P.C.R.
Dacia 1310 - alba
ODO ~ 15200
B - 05 - K Y V
ODO ~ 15200
B - 05 - K Y V
Wow! De la 105 km/h sa te opresti brusc (nu sa te lovesti cu altcineva) e cel putin inspaimantator. Simplul fapt ca sunt inca in viata e un miracol al tehnologiei.
Sunt curios cat de grave sunt de fapt ranile lor, pentru ca la stiri spunea de ruptura de splina si ficat la pasagerul din spate care ajunsese in fata (banuiesc ca nu purta centura). Iar de sofer/pasagerul din fata nu dadea detalii clare..doar chestii generale. Sper sa fie ok! Au avut mare noroc cu masina.
Se pare ca putini mai stiu ca legea obliga si pasagerii din spate sa poarte centura de siguranta, daca masina este prevazuta cu asa ceva
Sunt curios cat de grave sunt de fapt ranile lor, pentru ca la stiri spunea de ruptura de splina si ficat la pasagerul din spate care ajunsese in fata (banuiesc ca nu purta centura). Iar de sofer/pasagerul din fata nu dadea detalii clare..doar chestii generale. Sper sa fie ok! Au avut mare noroc cu masina.
Se pare ca putini mai stiu ca legea obliga si pasagerii din spate sa poarte centura de siguranta, daca masina este prevazuta cu asa ceva

Cred ca s-a deviat de la subiectul topicului. Nu era discutia aici cat de buna soferita este respectiva domnisoara. Se poate intampla oricui, chiar daca fiecare are impresia ca este super sofer. Un moment de neatentie si ...gata. Eu am deschis topicul pentru a vedea daca cineva o cunoaste pe domnisoara si pentru a comenta comportamentul masinii. Parea mea ca la un impact de 105 km/h, masina arata f bine, plus ca pentru moment, nimeni nu a decedat. Normal, la viteze mari, nicio masina nu-ti mai garanteaza siguranta (vezi cazul Printesei Diana).
Bafta!
Bafta!
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue
B 999 PNA
B 999 PNA
ciao tuturor... eu am trecut cu masina sambata pe acolo dupa accident.. inca era politia dar salvarile erau plecate... masina arata destul de ... ok sa zic... adik nu era facuta praf.. si abia acuma am aflat ca avea 105.. cea ce nu mi se pare deloc mult...(poate ca is eu prea vitezoman dar am mers pe autostrada cu 160 constant si uneori cu 170 si masina sta sper ok.. dar cu conditia sa fi fff atent.. sa nu vb la telefon, sa nu te joci cu radioul si multe altele... plus ca am deja de ceva vreme carnet...adik de 4 ani.. nu e mult uni o sa imi spuna ca sunt inconstient si se poate) si oricum cei din masina au scapat totusi cu viata.. ceea ce fff important... pana la urma fie el olcit sau maybach tto o gramada de fier cu un motor e orice masina... nu conteaza masina ci vietile oamenilor pe care le-a salvat... numai bine tuturor si fara incidente neprezavute.
Ciao
Ciao