La 100km/h in momentul impactului nu ramane mare lucru in orice masina ai fi. Dupa cum arata masina, impactul nu s'a produs la o viteza mai mare de 40km/h.
..e foarte posibil ca in momentul impactului masina sa fi avut 100kmh dar si cealalta masina se misca, asa ca trebuie sa vb de viteza relativa aici..xcum se vede ca masina lovita nu are deformari importante..cmihai wrote:..impact la aproximativ 100 km/h ..
Exact. Din manual pag. 68:BogdanTimisoara wrote:Dupa cum arata capota motor (foarte sifonata) si dupa cat de putin este totusi comprimat frontal compartimentul motor, impactul a fost cu un autovehicul de dimensiuni mari (camion). Dat fiind ca masina s-a infipt sub cealalta, deceleratia este mai mica decat in caz de impact frontal cu un plan nedeformabil, astfel ca este posibil ca senzorii sa nu fi receptat o deceleratie suficient de mare pentru a declansa deschiderea air-bag-urilor.
Cei care au vazut cum arata diagramele unui decelerometru in cele doua cazuri, cred ca au reprezentarea diferentei foarte mari a curbei decelerarii in momentul impactului.
În momentul unui accident, soferii
frîneazã brusc din reflex. În cazul
acestor frîne bruste, vehiculul este
înclinat în jos datoritã fortei de
frînare, iar vehiculul poate ajunge
sub un altul mai înalt. Airbagurile
pot sã nu se deschidã în acest caz
pentru cã impactul este mai putin
intens.
abia acum am dat peste topicul asta.cmihai wrote:impact la aproximativ 100 km/h cei care au fost la concurs stiu despre ce vrb.scuze de calitatea imaginii sunt facute cu telefonul
Intr-adevar, 6 sunt, dar unii numara doar inscriptiile cu "airbag", probabil nu cunosc faptul ca cele cortina se deschid din cele 3 puncte simultan pentru o protectie optima. Deci, un airbag cortina se deschide din 3 puncte (inscriptii). Numai bine!eugenflorinmanea wrote:Am si eu o intrebare,..pana la urma Kia Ceed cate airbaguri are? Mie la socoteala imi ies 6...???
Avem asa:
- airbag sofer - pasager
- airbaguri laterale si tip cortina
nu pare, dar este ...radu84 wrote:Esna, zici ca ai primit dauna totala doar pentru atat!? Masina nu pare afectata foarte grav...nu te'ai gandit sa o repari la un service neautorizat KIA? Nu cred ca iesi foarte scump ...