[Accident] Rascaiala in sens giratoriu
-
- Auto:
Eu am vorbit cu respectivul sa mergem seara dupa ce vorbim la telefon. De fapt el a zis ca nu poate in momentul respectiv ca se duce la facultate sa nu stiu ce. Eu i-am zis ca e ok pentru ca si eu trebuia sa ajung la serviciu si astept sa ma sune sa mergem. Seara l-am sunat de mai multe ori si nu a raspuns dupa care dimineata ma trezesc la 8 cand ma duceam singur spre politie ca ma suna politistul ca respectivul se dusese deja acolo de la prima ora sa completeze declaratia. Deci da, puteti sa aveti o parere cat de proasta vreti despre el, eu am deja. Eu imi faceam griji ca ma duc singur si el de fapt isi baga picioarele. Dar deh, avea VW Golf de 2 litri benzina.
Interesant e ca dupa a vrut sa il sune politistul sa ii zica ca s-a incheiat procesul verbal si ala nu a raspuns nici atunci.
Acum am invatat, stiu ce sa fac alta data
.
PS. Am primit 3 puncte si 100 RON amenda. Ar fi fost dragut sa primeasca si el, dar pana la urma din punctul meu de vedere e acelasi lucru.
Interesant e ca dupa a vrut sa il sune politistul sa ii zica ca s-a incheiat procesul verbal si ala nu a raspuns nici atunci.
Acum am invatat, stiu ce sa fac alta data

PS. Am primit 3 puncte si 100 RON amenda. Ar fi fost dragut sa primeasca si el, dar pana la urma din punctul meu de vedere e acelasi lucru.
Am patit ceva asemanator in aceeasi intersectie, eu lovind un Opel Zafira.
1. Era un politai in intersectie si ne-a trimis la accidente usoare, pe Grivitei.
2. Am mers impreuna acolo, atunci...in aceeasi zi.
3. Am stat 7 ore la cozi ca sa iau 200 lei amenda si 3 puncte pe permis.
4. Bara lui din spate a fost sparta, la fel si presurile, pe cand eu am avut doar suportul de numar din fata spart un pic(avantaj Kia).
5. S-a considerat ca nu am pastrat distanta fata de cel din fata.
6. Eu cred ca te-au lucrat...ce a cautat nesimtitul singur la politie?
Parerea mea....
1. Era un politai in intersectie si ne-a trimis la accidente usoare, pe Grivitei.
2. Am mers impreuna acolo, atunci...in aceeasi zi.
3. Am stat 7 ore la cozi ca sa iau 200 lei amenda si 3 puncte pe permis.
4. Bara lui din spate a fost sparta, la fel si presurile, pe cand eu am avut doar suportul de numar din fata spart un pic(avantaj Kia).
5. S-a considerat ca nu am pastrat distanta fata de cel din fata.
6. Eu cred ca te-au lucrat...ce a cautat nesimtitul singur la politie?

Parerea mea....
KIA CEE'D 1.4 GSL LX BEST Piston Grey(2008) B 911 W D G ( WarDoG).
-
- Auto:
Eu cred ca a vorbit cu cineva ieri dupa ce a plecat de acolo si ala l-a sfatuit sa faca treaba asta, adica sa nu ma sune si sa se duca singur la prima ora. Mi-a si zis politistul ca venise tipul inainte de inceputul programului, la 6.45. Acum nu stiu daca e neaparat ceva necurat la mijloc, dar mai multi prieteni mi-au zis ca in general daca merg separat cel care merge primul castiga pentru ca prezinta cum vrea el. Si politistul parea deja hotarat ce am facut inainte sa ii zic. I-am desenat intersectia frumos cu benzi si am aratat ca ala era cu o banda mai in stanga mea deci oricum trebuia sa schimbe spre dreapta ca sa intre pe Kiseleff si politistul a zis ca neah, asa se circula pe acolo, nu era prea in dreapta. A glumit el pe acolo, a fost prietenos. Dar asa poti sa fii cat de prietenos vrei cu cel pe care il arzi.
Eu cel mai mult ma enervez ca am zgariat masina noua si ca puteam sa evit foarte usor treaba asta daca stiam cum sa o iau mai bine prin intersectie si eram mai atent.
Eu cel mai mult ma enervez ca am zgariat masina noua si ca puteam sa evit foarte usor treaba asta daca stiam cum sa o iau mai bine prin intersectie si eram mai atent.
Cred ca poti contesta acel PV si cu sanse mari sa ai castig de cauza. Personajul respectiv a dat dovada de multa nesimtire (repet, daca cele relatate de tine sunt conform cu realiotatea), insa stai linistit, cineva colo sus ne priveste si are grija ca totul sa se compenseze intr-un fel sau altul.Lol Lolovici wrote:Eu am vorbit cu respectivul sa mergem seara dupa ce vorbim la telefon. De fapt el a zis ca nu poate in momentul respectiv ca se duce la facultate sa nu stiu ce. Eu i-am zis ca e ok pentru ca si eu trebuia sa ajung la serviciu si astept sa ma sune sa mergem. Seara l-am sunat de mai multe ori si nu a raspuns dupa care dimineata ma trezesc la 8 cand ma duceam singur spre politie ca ma suna politistul ca respectivul se dusese deja acolo de la prima ora sa completeze declaratia. Deci da, puteti sa aveti o parere cat de proasta vreti despre el, eu am deja. Eu imi faceam griji ca ma duc singur si el de fapt isi baga picioarele. Dar deh, avea VW Golf de 2 litri benzina.
Acum am invatat, stiu ce sa fac alta data.
Bafta si nu fi necajit, sunt lucruri mai rele care se pot intampla.
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue
B 999 PNA
ODO: >100.000 Km
B 999 PNA
ODO: >100.000 Km
@Suzzy - incearca si butonul din stinga jos [REPLY] poate functioneaza mai bine decit cel din dreapta sus atit de drag tine
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
-
- Auto:
Cred ca mai curand se refera la situatia mea, doar ca aici eu deja eram pe ultima banda daca as fi vrut sa ma duc inainte, el fiind si mai in stanga decat mine.Suzzy wrote:
Si in tot acest timp, benzile 2 si 3 erau blocate de masinile voastre?
Oricum moment distractiv la politie, sa va distrati si voi. La masa de langa erau doi neni, unul dintre ei mai tanar. Discutie intre politist si tanar dupa ce prezentase fiecare situatia:
Politist: In ce fel de intersectie erai?
Tanar: Nemarcata.
P: Ce reguli se aplica in acest caz?
T: Prioritate de dreapta.
P: Domnul unde era in intersectie?
T: In dreapta mea... Dar nu e acelasi lucru, aaa...
P: Cand ai dat examenul de condus?
T: Acum un an.
P: Iti mai aduci aminte chestionarele cu poze cu intersectii din astea?
T: Daaaa, mi-au ajuns atunci, m-am saturat de ele.
P: Pai foarte rau, si in chestionare cine avea prioritate?
T: Cel din dreapta.
P: Si in cazul tau?
T: Aaa nu, nu e acelasi lucru, nu avea prioritate.
No comment.
-
- Auto:
Acum nu e nevoie sa va certati, aveti amandoi dreptate. Arata mai bine sa dai quote de sus ca sa se vada la ce raspunzi. Pe de alta parte e bine sa stergi partile nenecesare din mesaj ca sa nu se umple pagina cu mesaje citate degeaba. Ideal raspunzi la fiecare punct imediat dupa ce dai quote din el, in caz ca sunt mai multe. Dar e mai multa pierdere de timp pentru asta din partea celui care scrie.
Am urmarit si eu discutia (sarind subtil peste partea cu IRONIA si quote
) si vin cu o intrebare din cate am inteles "accidentul" s-a produs pe banda 2 si 3 iar acolo (din cate tin eu minte) sunt niste sageti care te "ghideaza" catre inainte (kieselef) nu ?
Din asta poti trage usor concluzia ca vina iti apartine (cu toate ca legea bunului simtz spune altceva.. dar ma rog.. asta-i altceva)...
Ca sa concluzionez parerea mea, este ca legal este vina ta dar.. consider ca el a fost total lipsit de bun simt.... ma rog semantica....
O seara placuta si cat mai putine "probleme" de acest gen.

Din asta poti trage usor concluzia ca vina iti apartine (cu toate ca legea bunului simtz spune altceva.. dar ma rog.. asta-i altceva)...
Ca sa concluzionez parerea mea, este ca legal este vina ta dar.. consider ca el a fost total lipsit de bun simt.... ma rog semantica....
O seara placuta si cat mai putine "probleme" de acest gen.

Kia Cee'd 1.6 5DR 115 CP CRDI EX MT, Classic, Piston Grey + diverse optionale, comanda 24.01.2008, serie 05.03.2008, livrata 21.03.2008
http://picasaweb.google.com/icstreme/22032008
-
- Auto:
Sincer nu imi aduc aminte acum ce sageti erau desenate pe benzi exact dar cred ca la mine era de inainte si stanga. Cand o sa mai trec chiar o sa ma uit sa vad ce am facut acolo cand am facut prostii.
Dupa cum ziceam eu aveam in fata banda 4 a lui Kiseleff (cea mai din stanga) asa ca daca as fi vrut sa o iau inainte eram in pozitia cea mai stanga posibila pentru acest lucru. Inspre stanga spre Prezan in jurul rondului se duc 2 benzi, cea care se desfacea de a 4-a a lui Kiseleff in fata mea si inca una mai interioara. De pe aia mai interioara presupun ca a venit el avand in vedere ca a intrat cu dreapta lui in stanga mea. Daca el ar fi fost incadrat corect mi-ar fi intrat cel mult in spate.
De virat pe banda circulara am inceput sa virez destul de mult inainte sa se separe benzile pentru ca si dupa ce mi-a impins el spatele tot nu am ajuns in zona aia marcata ca interzisa cu alb.
PS. Am mai curatat putin zona de metal indoita si am descoperit cu surprindere ca vopseaua nu e zgariata (sau daca e, e foarte putin) si ce credeam eu ca e zgarietura sunt de fapt fasii din plasticul de pe farul lui
.
Dupa cum ziceam eu aveam in fata banda 4 a lui Kiseleff (cea mai din stanga) asa ca daca as fi vrut sa o iau inainte eram in pozitia cea mai stanga posibila pentru acest lucru. Inspre stanga spre Prezan in jurul rondului se duc 2 benzi, cea care se desfacea de a 4-a a lui Kiseleff in fata mea si inca una mai interioara. De pe aia mai interioara presupun ca a venit el avand in vedere ca a intrat cu dreapta lui in stanga mea. Daca el ar fi fost incadrat corect mi-ar fi intrat cel mult in spate.
De virat pe banda circulara am inceput sa virez destul de mult inainte sa se separe benzile pentru ca si dupa ce mi-a impins el spatele tot nu am ajuns in zona aia marcata ca interzisa cu alb.
PS. Am mai curatat putin zona de metal indoita si am descoperit cu surprindere ca vopseaua nu e zgariata (sau daca e, e foarte putin) si ce credeam eu ca e zgarietura sunt de fapt fasii din plasticul de pe farul lui