[Accident] Lovita in parcare 2

crys_bb
Auto:

[Accident] Lovita in parcare 2

Post by crys_bb »

dragi posesori de masinutze frumoase(ma refer la c'eed) va sfatuiesc sa va parcati masinile cat mai bine si sa nu le lasati in graba cum am facut eu ca "inteligentul" fiindca am avut marea neplacerea de a constata ca am masina lovita! mai exact bara+aripa dreapta....si acum ma zgarii pe fata dar nici nu o duc la reparat(cu toate ca am casco) astept sa mai merg cu ea fiindca imi place mult(tinand cont ca atunci cand am gasito lovita avea 190km parcursi si acum 300).......stiti vre-un polish bun sa mai "cosmetizez" bara putin?
Fericitul detinator al unei KIA C'EED dakar yellow(alias motanul mustar)-1.4 - 109cp B-XX-YCR
aftermarket - statie + subwoofer

- pleoape + faruri negre....(originalele modificate)

par
Auto:

Post by par »

Sorry ....
Sa te interesezi sa vezi cum ii cu raportarea la politie si etc.
Sa nu ai cumva surpriza sa-ti refuze reparatia pentru ca nu ai declarat la timp incidentul. (48 ore parca).
Radu
Cee'd SW 1.4 BEST (2008), 220.000 km

psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

24h mai nou.

Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km

crys_bb
Auto:

Post by crys_bb »

sunt de'al ministerului nu e o problema:P....dar ma oftic ca mi-a lovito un cretin cu o masina verde(nush cine e k nu am decat urmele de vopsea verde pe masina).......macar daca era tot galbena ca a mea:))
Fericitul detinator al unei KIA C'EED dakar yellow(alias motanul mustar)-1.4 - 109cp B-XX-YCR

bobilu
Auto:

Post by bobilu »

adica la tine nu se aplica legea ?fiindca esti 'de-al ministerului'?

crys_bb
Auto:

Post by crys_bb »

nu...nu am nici o treaba cu politia....dar trebuie sa te duca mintea putin

crys_bb
Auto:

Post by crys_bb »

se poate inchide topicul ca probabil va starnii reactii adverse......ca si gripa:))

bobilu
Auto:

Post by bobilu »

nu e nici o problema, am facut un antigripal de sezon. La 2 afirmatii consecutive, eu am luat pe ultima.. tu pe cealalta...
asa ca...asa raspuns..asa 'polemica'... :)

crys_bb
Auto:

Post by crys_bb »

nu inteleg ce vrei de la mine sau de la viata......=)) :)) bafta in continuare

bobilu
Auto:

Post by bobilu »

Pai nu stiam daca vrei sa te plangi ca ti-au lovit masina in parcare...sau ca lucrezi la minister....Bafta si tie!

crys_bb
Auto:

Post by crys_bb »

pentru tine o sa fac o schema in care sa imi exprim neplacerea de a-mi gasii masina lovita de noua.....nu dealta dar sa nu fiu rau si sa intelegi si tu

gabz
wiiiiiii
Auto:

Post by gabz »

..si in al doi-le arand, la casco nu-ti accepta reparatia daca iti "tragi" polish. asa ca ai grija. iti spune unul patit, care umbla cu masina zgariata pe portiera fata, spate, aripa si bara de protectie de vreo 3 luni. dar mi-am luat dovada de la politie, am fost la casco si acum am 2 ani la dispozitie sa mi-o repar ;)

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

HA! Credeam ca am fost singurul fatalist cu masina nou nouta (2 sapt.. si cam 400 de km) caruia sa i se intample faza asta. La mine e mai groasa un pic in sensul ca am si stopul dreapta spate spart si bara zgariata (multumesc lui Dumnezeu ca nu e bara indoita). Am observat ca nu-mi intra apa in far iar bara este doar zgariata. Categoric ca a fost vorba de un jeep, negru daca nu ma inseala privirea. Aceeasi problema o am si eu daca sa ma duc la CASCO sau nu?
La politie categoric ca ma voi duce cu o mina de om suparat si disperat :P ca a unui om care tocmai :lol: si-a gasit masina lovita in parcare cu o falca in cer si una in pamant :x . Cam asa stiu ca se procedeaza de la alti prieteni care au patit la fel.
Acum ma mai gandesc daca sa astept sa se adune mai multe sau sa ma duc doar pt. asta.
Apropo daca ma duc la service doar pt. o reparatie pe garantie (boxa dreapta fata baraie urat de tot) si ei o observa ca e troznita imi pot creea dificultati? :?:
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY

poze in curand...

crys_bb
Auto:

Post by crys_bb »

aha ...mersii pt sfat sa nu dau cu polish!dar mai astept sa se adune ca sa ma duc la service....si in legatura cu boxa....nu cred ca are nici o legatura cu masina lovita!

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Victor, n-o sa-ti zica nimeni nimic, ca tu o sa te duci la partea de mecanica si nu-i intere, trust me. Eu am sunat azi sa anulez programarea la vopsit si asa s-a bucurat tipul de la tinichigerie.... cica sunt ft ocupati, nu fac fata... Si cand ma gandeam ca eu am niste miiici zagrieturi... le las sa se mai stranga, ca ESTE multi meseriasi in Bucurestiul asta mizer :evil:

Post Reply

Return to “Accidente”