S-o stapanesti sanatos si cum am mai zis, fara incidente

nu cred ca e asa... cu devizul zic. exemplu personal: m-a lovit unul destul de rau (vina lui). cand m-am dus la service omu' de acolo a gasit si alte piese stricate decat cele care erau trecute pe constatarea casco. au luat legatura cei de la service cu cei de la casco, au facut fotografii si le-a trimis celor de la casco. aia au completat devizul si gata. nu mi-au zis sa platesc nimic in plus. (inca). DAR... inca mai astept niste piese care nu erau in tara la momentul respectiv. vor inchide dosarul in momentul in care se monteaza toate piesele pe masina.Teddy wrote:@palex:
Daca pe devizul de la service apar piese care nu apar si pe devizul inspectorului de daune... sunteti buni de plata.Sper ca acum ma-m facut inteles.
P.S. Cine a fost autorul...tu sau jumatatea ta![]()
eu am luat-o in 10 zile!kokolino wrote:@ palex record? asta e record? eu am luat-o in 14 zile!![]()
pentru ca, in prima instanta Politia m-a scos vinovata pe neacordare de prioritate de dreapta in loc sa ii ia permisul domnului care m-a lovit si care mergea un pic pe contrasens. asa ca nu am putut beneficia de asigurarea lui. am contestat in instanta si am castigat.Teddy wrote:@ Ioana:
Ai specificat bine "exemplu personal".
P.S. De ce ai facut reparatia pe casco si nu ai facut-o pe RCA-ul celui vinovat?(asa am inteles eu din expunerea ta aici).