Eu nu inteleg o treaba. Daca platesti full CASCO (cum platesc de exemplu eu), in cazul in care ai avarii mari sau dauna totala, sa nu se acopere valoarea masinii sau cel putin conform politei de asigurare ( de la an la an ce-i drept scade un pic valoarea masinii si scade si valoarea politei de asigurare).
Si sa nu se ia in calcul si nr de km. Pai atunci la ce mai fac CASCO? Ca sa traiasca ei bine?
Am si eu o patanie, ca de sunt destul de ghinionist. am last-o in parcare acasa, a doua in dreapta, si vecinu de deasupra care il las sa parcheze primu in dreapta (asa ne-am inteles) a venit "manga" de la servici, si s-a ferit de niste tanci cu mingea, s-a speriat, a luat de pe marsalier si a intrat cu dreapta spate in stanga fata la mine (de atunci nu mai parchez cu spatele, parchez cu fata la bordura), mi-a busit bara fata si a rupt aripa stanga fata.
Am mers la RCA-ul lui (BCR Asigurari), si tipul, foarte elegant, a trecut de schimbat ambele repere. Din start, ca se si mirau astia de la service (Rodav Vaslui) cum am reusit sa-i "aburesc" sa treaca "de schimbat".
Sanatate, mii de km fara evenimente "majore" si fara patanii de astea, ca pe criza asta, astia sunt in stare sa nu te mai despagubeasca deloc

Ceed SW,
1,4 GSL MT,
109 CP,
City,
Black Pearl,
2009 ODO:190.000 km
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget

)
Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium

)
GPL Tomaseto STAG 4 Qbox plus