[Accident] Kia cee`d vs. Logan = logan smecher

Razvan_G
sultan of swing
Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL

Re: [Accident] Kia cee`d vs. Logan = logan smecher

Post by Razvan_G »

Da. E absolut normal. Asa face ABS-ul.
KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor

Ric0
Auto:

Post by Ric0 »

Pai totusi mi se pare ciudat ca intra ABS-ul si totusi rotile se blocheaza si scartaie.Stiam ca abs-ul nu lasa rotile sa se blocheze...
KIA CEE':D ,black pearl,1.4---> 109 HP CJ 11 HXJ

ceed 2.0 Diesel
Auto:

Post by ceed 2.0 Diesel »

Cee'd ul are o distanta de franare de invidiat pentru clasa sa. Nu va alarmati, e normal sa fie asa ;)

pro-auto
Auto:

Post by pro-auto »

mihay wrote:loganul are tamburi pe spate , ferodo e firma de discuri si placute de frana , dealtfel printre cei mai tari :mrgreen:
mihay eu lucrez in domeniul import piese auto, si trebuie sa-ti spun ca FERODO, LPR si MINTEX (aceeasi marca, produsa in diferite tari) sunt chiar cele mai ieftine elemente de franare produse in Europa.. Daca vrei calitate serioasa, exista nume ca A.T.E. sau Zimmermann. Cine ti-a zis ca Ferodo e printre cei mai buni te-a aburit :?

cconiac
Auto:

Post by cconiac »

Ric0 wrote:Pai totusi mi se pare ciudat ca intra ABS-ul si totusi rotile se blocheaza si scartaie.Stiam ca abs-ul nu lasa rotile sa se blocheze...

Din cate am observat, ABS-ul la CEE'D este programat sa lase mai putin roata libera si sa o blocheze regulat mai des decat la LOGAN (tot BOSCH) de exemplu.

Poate asta e secretul franarii excelente. Se stie de pilda ca la franarea pe zapada afanata, cand traiectoria este rectilinie, este bine ca roata sa se blocheze, in felul acesta zapada se acumuleaza si opune mai mare rezistenta.
Cee'd 1.4 Best - Black Pearl - 2008 - membru al ANTI-fan clubului Siemens-VDO

bumblebee
Auto:

Post by bumblebee »

pro-auto wrote:
mihay wrote:loganul are tamburi pe spate , ferodo e firma de discuri si placute de frana , dealtfel printre cei mai tari :mrgreen:
mihay eu lucrez in domeniul import piese auto, si trebuie sa-ti spun ca FERODO, LPR si MINTEX (aceeasi marca, produsa in diferite tari) sunt chiar cele mai ieftine elemente de franare produse in Europa.. Daca vrei calitate serioasa, exista nume ca A.T.E. sau Zimmermann. Cine ti-a zis ca Ferodo e printre cei mai buni te-a aburit :?
Sunt pe naiba cele mai ieftine.
Au si Ferodo, ca si Brembo modele ieftine produse defapt de alte firme dar produsele de top ale lor chiar sunt de top.
Uita-te in WRC, F1, Le Mans, etc
Kia Cee'd 1.4 best

seeds
Auto: Kia Ceed 1.4 SW

Post by seeds »

DECI... E Logan-ul smecher la faza asta?
Cee`d SW, 1.4 GSL, Black Pearl,
GPL
ODO: 155 000 (90 000 benzina)

cconiac
Auto:

Post by cconiac »

Nope. It sucks :)
Cee'd 1.4 Best - Black Pearl - 2008 - membru al ANTI-fan clubului Siemens-VDO

gguramulta
Wanted
Auto:

Post by gguramulta »

Vesti Vesti Vesti!!!

M-a sunat aseara d-nul Geanni pe la ora 21 si mi-a zis ca in dimineata asta sa-i duc masina spalata pe interior si exterior, ca sa o bage in reparatie!

L-am rugat frumos sa-mi puna termen de livrare pana vinerea viitoare ca sa pot pleca cu cei din clubkia pe Transfagarasan, si mi-a zis ca o sa-si dea toata silinta ca sa o primesc pana atunci.

Am fost foarte incantat!

Plus ca am povestit si cu D-nul Adrian Furnica cel care se ocupa de garantie, si i-am explicat de sunetul care se aude in pedala de frana, l-a auzit si el, a inceput sa rada, si mi-a spus citez : " Sincer, stii ce e ? ...i-am zis ca nu stiu..mi-a zis... ce bine, pentru ca nici eu nu stiu si nici nu am mai intampinat asemenea caz", s-a uitat la lichidul de frana, era full..a zis ca o sa faca o investigatie mai amanuntita si in momentul cand voi ridica masina din service imi va spune daca s-a rezolvat!

IMG RULLEZZZ!!!
Kia Cee'd 1,4 LX BEST black pearl B-04-YAW
viewtopic.php?f=5&t=4150 ---> jurnal de bord
http://picasaweb.google.com/georgeguramulta
ODO 17000KM/h
Image

ady85btz
Rock'n'Rolla
Auto:

Post by ady85btz »

sa speram ca o ai pana vineri. bafta! :P
Kia Cee'd 1.4 GSL the BEST :smt077 Machine Silver :smt077
"The Power to Surprise"
Jurnal de bord
Album foto
Image

lnvisible
Auto:

Post by lnvisible »

Termenul de livrare depinde de asigurator. Masina poate sa fie gata in 2 zile, daca asiguratorul nu da acceptul de plata stai mult si bine fara ea.
A fost Pro'ceed CRDI 115 HP

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

de ce spalata interior - exterior ? oricum o mozolesc plus ca orice service care se respecta iti da masina spalata la exterior oricum o duci. Se demonteaza elementele lovite - daca e cazul, se indreapta ,se slefuiesc, se vopsesc etc. Faze de romanica - e prima oara cand aud asta. Nu stiu ce va entuziasmati atat la IMG-ul asta - parca le-ar face gratis
Wake up guys - service-urile auto castiga serios de pe urma asigurarilor noastre si pana la urma tot noi platim din cauza asta la reinnoirea politelor
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

Bosley
Auto:

Post by Bosley »

Chiar ca iau o groaza de bani :D
Eu la IMG am lasat in 1 an de utilizare al masinii aprox 15.000 RON (noroc cu asigurarea ca plateste) ...
Ma asteptam la banii astia sa dea si ei ceva promotional (un breloc, un fular, etc... )

In rest sunt ok din punct de vedere al modului de lucru.
Kia C'eed BEST Kompass Blue B-56-CDM
Iunie 2008

eugenflorinmanea
Auto: Saab 9-5 Aero

Post by eugenflorinmanea »

Masina se duce spalata pentru a fi notate pe foaia de preluare eventuale zgarieturi, indoituri la jante...etc.
Nu e mozolita in service- pe interior se pun folii pe scaune pentru a nu fi murdarita. Masina se pregateste pentru vopsire (dat cu mastic, montat piese...etc), apoi se inveleste cu o folie pana in momentul vopsirii.
Pe mine m-au chemat sa vad stadiul lucrarilor- masina era invelita in folie, montate toate piesele noi- mi s-a aratat ca s-au folosit piese noi, originale, suprafetele au fost pregatite.
Parerea mea ca cei de la IMG sunt foarte profi...cel putin pana acum- jos palaria!!! Mai nasol ca sunt foarte aglomerati.

Eu le las 6,500 EUR...asa ca ce sa mai zic. Totusi sunt foarte multumit ca totul s-a inlocuit, nu o sa am nimic pe masina indreptat. Pana cand si podeaua din portbagaj- eu credeam ca va fi indreptata, dar se pare ca acolo e un fel de scut care a fost inlocuit cu totul.

Ce mi-a placut la Kia- desi costa f f mult, piesele se pot schimba usor, nu e nevoie sa se indrepte. Si acum mi-am dat seama de ce cantareste asa mult- are niste ramforsari in fata...jos palaria!!:):)
SAAB 9-5

Post Reply

Return to “Accidente”