Se pare ca cee'd le-a mai deschis apetitul celor de la Kia pentru dezvoltarea gamei. Implementarea unor concepte, dezvoltarea si promovarea unor modele noi nu va aduce decat succesul acestui brand. =D>
In Franta preturile incep de la 20190 eur pentru motor 2.0 DOHC 142ch si 24390 eur pentru 2.0 CRDI 150ch 4x2.
La salonul auto de la Geneve am vazut un pret de 40000 CHF, dar nu mai tin minte la ce configuratie. Probabil ca in Romania va fi mai ieftina de putin. Mie mi-a placut si interior si exterior.
ca sa citez un vers cretin: "in eeest nu e ca in vest frate" in vest toate masinile sunt mai scumpe decat la noi sau aproape toate. asa ca sa asteptam preturile pentru romania
www.voom.ro / Kinderu
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Eu am luat cee’d-ul din Arad, anul trecut in aprilie, cu 12250 eur. In aceeasi perioada, in Franta, o configuratie apropiata ajungea la 15800 eur si asta dupa o reducere de vreo 600 de eur daca-mi aduc bine aminte. Erau in plus, jante din aliaj, clima automata si ceva maruntisuri.