farurile noi au xenoane .. s-au TREZIT! (sunt curios daca vor face faruri si de vechiul ceed, cu xenon, si daca da, cate rate ale masinii va echivala ... si putem sa le luam pe ele, insele, in rate ?

)
Stopurile nu "vibreaza" cu mine ... parca sunt putin prea distantate, parca au luat din curbura spatelui si e putin pre dreapta...
Farul in sine in place, curba de sub el e draguta, dar grila .. hm. .. la ceed au reusit o grila frumoasa, care sa "curga" bine in prelungirea capotei usor curbate... grila noua mi se pare putin prea colturoasa pentru trasaturile curbe, generale, ale masinii.
Iar partea a 2a, de sub grila, dintre proiectore ... nu era nevoie de ea decat daca o legau cumva stilistic de cea de sus... si proiectoarele . mda... de ce dreptunghiulare ? ce avem noi colturos la masina asta ?
Prima varianta a ceed`ului imi place... foarte mult. O recunosc din orice unghi, sa vad o oglinda, o jumate.. pe noapte, pe ploaie.. si o recunosc... Noul ceed parca incepe sa semene cu suzuki swift sau altele care au MULT plastic pe bot ....
Daca era asta de vanzare... probabil ca tot ceed luam, ca raport calitate/pret, dar nu imi placea la fel de mult...
Ah, si oglinzile... da... prea comune ... dar au plusul semnalizatorului pe ele...
Chiar mi-as fi dorit asta la ceed-ul meu ....
Dezavantaj: daca ti se strica o oglinda (accident, o lovesti etc) te costa cu 5 mil mai mult