anvelope
- iulian2007
- PFR
- Auto:
Re: anvelope
ce masina ai

forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
nu inteleg la ce iti trebuie???folosinta???
Daca nu pui si pe fata acelasi tip, in situatii limita, s-ar putea sa ai probleme. Daca mergi tot timpul ca "mosu orb" si nu ai nevoie de performante, poti sa pui toate patru rotile diferite si uzate.
Fiind 4x4 nu doar dimensiunea trebuie sa fie aceasi ci si profilul rotii si gradul de uzura. Practic toate 4 rotile trebuie sa fie la fel. Acelasi lucru se recomanda si la masinile clasice 4x2, dar la 4x4 cerinta e mai stringenta.
Un exemplu mai clasic: in curba cand incep sa patineze rotile si se cupleaza 4x4 automat, sunt suficiente dezechilibrele date de alti factori, nu este nevoie sa mai faci si dezechilibru intre puntile fata-spate punand alte dimensiuni si profil de roti.
Fiind 4x4 nu doar dimensiunea trebuie sa fie aceasi ci si profilul rotii si gradul de uzura. Practic toate 4 rotile trebuie sa fie la fel. Acelasi lucru se recomanda si la masinile clasice 4x2, dar la 4x4 cerinta e mai stringenta.
Un exemplu mai clasic: in curba cand incep sa patineze rotile si se cupleaza 4x4 automat, sunt suficiente dezechilibrele date de alti factori, nu este nevoie sa mai faci si dezechilibru intre puntile fata-spate punand alte dimensiuni si profil de roti.
Sorento EX CRDI 170CP
- ailieseidanunt
- Auto:
cauciucurile 265/70/16 au diametru mai mare deci calculatorul masinii o sa detecteze viteze diferite intre rotile fata si spate, risti ca la orice franare usoara sa-ti intre abs-ul. am patit chestia asta la un logan.
Kia Sorento 2,5 crdi 170 cp AT an 2007
Kia Sorento 2,2 crdi 197 cp AT an 2014
Kia Sorento 2,2 crdi 197 cp AT an 2014
risca mult mai mult de atat, o sa ii faca masina figuri , am citit ca a patit cineva chestia asta cand pleca de pe loc ii da socuri pentru ca ii cupleaza diferentialul, acesta detectand ca rotile de fata aluneca distribuie puterea la puntea spate si dupa aia egaland intre punti, oricum nepllacut la condus, si posibil sa o afecteze pe termen lung!
-
- Auto:
eu am pus pe masina roti pe 265/70/16 si nu am nici o problema, estetic arata mult mai bine, si nu ating cu rotile caroseria
Kia Sorento 2.2 !!!