Impozit kIA SORENTO 2011

Forum cu de toate despre Sorento
Post Reply
geony
Auto:

Impozit kIA SORENTO 2011

Post by geony »

Salutare la toti posesorii de KIA pe anul acesta si toate cele bune va doresc !
Daca a aflat cineva cat e impozitul pe 2011 la Kia Sorento(2497 cmc) il rog sa ne comunice si noua.
Anul trecul am platit 480 pt. intreg anul insa anul acesta se aude ca-i mai mult(cel putin dublu)
Informatia e relevanta pt. a sti cum ne planificam banii (Macar sa platim impozitul, de combustibil daca o ramine bine daca nu iar bine) :(
Exista si "posibilitatea" de a ajunge in situatia de a nu ne mai putea permite sa o folosim - o din pacate #-o

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Re: Impozit kIA SORENTO 2011

Post by Sorcee'd »

DUBLU.Nu am chitanta la mine,dar e dublu(din care s-a scazut 10% ca platesc pina la 30 martie sau asa ceva).Am avut si o cearta cu aia de la ghiseu,ca se aplica de la 1 iunie(sau iulie)anul trecut,si apaream restant....eu,care de nu stiu citi ani pina pe 10-15 ianuarie platesc integral toate impozitele(sa scap de griji).Asa ca vedeti sa nu fiti in aceeasi situatie si voi.Aia vroia sa-mi puna penalizari,i-am spus ca nu m-a informat nimeni,mi-a spus ca s-a dat la stiri si la teveu,i-am spus ca nu am fost informat personal,nu citesc ziarele si nu-mi permit televizor( :twisted: )si am continuat ca daca si in situatia asta imi pune penalizari,le dau foc si dupa aia ii dau in judecata.
Asa ca am platit doar impozitul restant,fara penalizari.
Bafta!
Perseverare diabolicum
Cee'd 1.6/122 gloabe,negrutza cu o groaza de optionale(13),PH 73 PWR
Sorento 2.5 CRDI/AT Executive,PH 68 PWR,si asta tot cioara

geony
Auto:

Post by geony »

Ce penalizare vor daca tu ai achitat anul trecut pe 2010 de la inceput ? (ca asa fac si eu)
Acum pe 2011 n-a vevit plicul acasa dar nu inteleg ce legatura are cu iulie 2010 cind a marit Boc impozitele la masinile peste 2000 cmc ?
Dupa cite stiu la inceput de an se plateste impozitul pe anul in curs nu pe anul ce a trecut.

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Post by Sorcee'd »

corect,tu ai dreptate. Ea a incercat(poate e platita in acord.... :lol: ),dar n-a mers. La mine.
Bafta!
Perseverare diabolicum

geony
Auto:

Post by geony »

mersi mult Sorcee'd esti amabil e bine sa stim ce ne asteapta ca sa stim cum sa reactionam.
Ai platit la circa financiara sau la posta acum pe 2011 ?
Eu apartin de sect 2-circa e la Gara de Est dar astept sa vina hartiile deocamdatra ca n-am bani(am schimbat bateria si bujiile incandescente,rovigneta, asigurare, ITP etc=sunt lefter)

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Post by Sorcee'd »

la circa financiara...in Ploiesti nici nu stiu daca exista posibilitatea de a plati la posta..... :twisted: ...deh,asa e la tara.
Bafta!
Perseverare diabolicum

adrygia
Auto:

Post by adrygia »

impozitul este de 1.001...minus 50 reducerea ...deci in final 951 de lei.o sareta de bani

Nightwish
Auto:

Post by Nightwish »

Niste nesimtiti.. Platesc pentru un Sorento din 2004 un impozit de 3-4 ori mai mare decat vecinul meu care are un BMW X3 nou-nout... Cica impoziteaza luxul :x ...
Kia Sorento 2.5 CRDI EX - 140 CP

adrygia
Auto:

Post by adrygia »

pai e posibil ca x3 vecinului tau sa fie cel cu motor de 2.0 si atunci se schimba datele problemei

Nightwish
Auto:

Post by Nightwish »

adrygia wrote:pai e posibil ca x3 vecinului tau sa fie cel cu motor de 2.0 si atunci se schimba datele problemei
Asa si este, are motor 2.0 la BMW, insa ce legatura are capacitatea cilindrica cu luxul? :shock:
Ti se pare normal ca un nenorocit cu un Aro din 1900 toamna sa plateasca mai mult decat un milionar cu Bentley? Pentru ca asta e situatia, li se pare prea complicat iubitilor nostri guvernanti ca, pentru a calcula valoarea unei masini, sa foloseasca aceleasi instrumente pe care le foloseste un agent de asigurari cand iti calculeaza prima de asigurare la Casco. E mai simplu dupa capacitatea cilindrica...

octav_ceo
Auto: Ceed 2009

Post by octav_ceo »

Sorcee'd wrote:DUBLU.Nu am chitanta la mine,dar e dublu(din care s-a scazut 10% ca platesc pina la 30 martie sau asa ceva).Am avut si o cearta cu aia de la ghiseu,ca se aplica de la 1 iunie(sau iulie)anul trecut,si apaream restant....eu,care de nu stiu citi ani pina pe 10-15 ianuarie platesc integral toate impozitele(sa scap de griji).Asa ca vedeti sa nu fiti in aceeasi situatie si voi.Aia vroia sa-mi puna penalizari,i-am spus ca nu m-a informat nimeni,mi-a spus ca s-a dat la stiri si la teveu,i-am spus ca nu am fost informat personal,nu citesc ziarele si nu-mi permit televizor( :twisted: )si am continuat ca daca si in situatia asta imi pune penalizari,le dau foc si dupa aia ii dau in judecata.
Asa ca am platit doar impozitul restant,fara penalizari.
Bafta!
salutare
am trecut si eu printr-o situatie similara. anul de constructie al apartamentului s-a schimbat (s-a considerat anul in care s-a terminat constructia si nu anul in care a inceput) si de aici o diferenta de impozit. de fiecare data am platit la timp sa scap de griji, iar acum 2 ani am trecut prin acelasi scandal, cum sa platesc penalizari la un impozit marit in iunie de care nu m-a informat nimeni. doamna de la ghiseu a zis sa platesc fara penalizari si se rezolva. anul asta surpriza...eram restant cu penalizarile de acum 2 ani. asa ca nu vei scapa de penalizare. niste idioti...doar ca suma nu era prea mare.
drumuri bune.
1.4 GSL City Machine Silver
achizitionata in 13 aprilie 2009

din 1 octombrie 2011 BV-80-CEO
din 17 februarie 2011 si pe GPL
ODO GPL: ~ 120K km
ODO: ~ 140K km

adrygia
Auto:

Post by adrygia »

pai night impozitul se ia la capacitatea cilindrica tatutzu deaia ala plateste mai putzin nu se ia la lux .iar aro nu stiu sigur dar are motor de vreo 3000 deaia plateste de rupe

adrian05ro
Auto: B77BKU

Post by adrian05ro »

eu am fost instiintat ca am de plata 850RON ( fata de cat plateam inainte pentru o masina de 2.2 ltr , nu este o mare diferenta ) [-X
DAR
in comparatie cu unu care are un motor mai mic mi se pare aberant sa platesc de 10-12 ori mai mult decat el ; daca aveam mcar de vreo 8 ori salariul mai mare atunci poate ca nu ma deranja asa de tare :wink:
astia sunt guvernantii cocotati acolo sus pe minciuna , si totusi in functii dupa atatea masuri anti-populare - si pentru aceste doua lucruri suntem majoritatea de vina :roll:
[b][color=#0000BF]Drumuri bune si fara evenimente ![/color]
[color=#008040]ADRIAN Vatamaniuc[/b]

0727.88.34.38[/color]

Nightwish
Auto:

Post by Nightwish »

adrygia wrote:pai night impozitul se ia la capacitatea cilindrica tatutzu deaia ala plateste mai putzin nu se ia la lux .iar aro nu stiu sigur dar are motor de vreo 3000 deaia plateste de rupe
Stiu ca de aia platesc mai mult, insa nu este normal... De ce sa platesc mai mult decat ala cu BMW-ul? Masina mea e mai grea, rupe drumul sau ce? Polueaza mai mult? Probabil, insa de aia am platit taxa de poluare mai mare, nu?
adrian05ro wrote:eu am fost instiintat ca am de plata 850RON ( fata de cat plateam inainte pentru o masina de 2.2 ltr , nu este o mare diferenta ) [-X
DAR
in comparatie cu unu care are un motor mai mic mi se pare aberant sa platesc de 10-12 ori mai mult decat el ; daca aveam mcar de vreo 8 ori salariul mai mare atunci poate ca nu ma deranja asa de tare :wink:
astia sunt guvernantii cocotati acolo sus pe minciuna , si totusi in functii dupa atatea masuri anti-populare - si pentru aceste doua lucruri suntem majoritatea de vina :roll:
Ai dreptate...
Chestia cu impozitarea luxului am spus-o deoarece asta au raspuns guvernantii cand au fost intrebati de unde diferenta asta imensa. Iar cand li s-a replicat ca un ARO plateste mai mult decat un Bentley, au replicat ca ei nu pot inlocui criteriul capacitatii cilindrice, deoarece angajatii de la Finante " nu ar fi in stare de niste calcule complexe, asemanatoare celor pe care le fac agentii de asigurari ". A existat chiar o initiativa legislativa in privinta asta, a lui Robert Negoita, iar asta a fost raspunsul guvernantilor...

Post Reply

Return to “Generalităţi”