Achizitie Sorento
Achizitie Sorento
SALUT,
AS VREA SA CUMPAR UN SORENTO DIESEL,DE 2,5 DAR AM AUZIT CA EXISTA MULTE PROBLEME LA ACEASTA MARCA INTILNITE LA SISTEMUL DE INJECTIE. VA ROG,SA-MI SPUNETI DACA ESTE ADEVARTAT IAR DACA PROBLEMA ESTE REALA,SPUNETI-MI DACA ACEASTA PROBLEMA S-A REMEDIAT INCEPIND CU UN ANUMIT AN DE FABRICATIE.
MULTUMESC.
AS VREA SA CUMPAR UN SORENTO DIESEL,DE 2,5 DAR AM AUZIT CA EXISTA MULTE PROBLEME LA ACEASTA MARCA INTILNITE LA SISTEMUL DE INJECTIE. VA ROG,SA-MI SPUNETI DACA ESTE ADEVARTAT IAR DACA PROBLEMA ESTE REALA,SPUNETI-MI DACA ACEASTA PROBLEMA S-A REMEDIAT INCEPIND CU UN ANUMIT AN DE FABRICATIE.
MULTUMESC.
PROBLEME INJECTOARE?
As vrea sa stiu cite ceva despre problemele aparute la sistemul de injectie la Sorento diesel. Este adevarat ca la un anumit nr de km,apar pr cu injectoarele?
Re: Probleme in motor la doar 81.000KM !!!
Te rog sa scrii de acum fara Caps Lock
VW Golf 4 Variant 2003 Tdi Highline
VW Golf 3 Hatchback 1995 1.6i GL
ex:Hyundai i30 1.4 Dohc 16v Classic 2009
KIA CAPITAL 1.5 GLX
VW GOLF 4 Tdi 1999
Rover 600 1997 2.0i 131HP
Dacia 1410
VW Golf 3 Hatchback 1995 1.6i GL
ex:Hyundai i30 1.4 Dohc 16v Classic 2009
KIA CAPITAL 1.5 GLX
VW GOLF 4 Tdi 1999
Rover 600 1997 2.0i 131HP
Dacia 1410
Re: PROBLEME INJECTOARE?
.......OBLIGATORIU 
C`EED 1.4 GSL Red Mars- B 85 KTT
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76
Re: Probleme in motor la doar 81.000KM !!!
...şi completează-ţi profilul te rugăm! Maaamăăă ce de pretenţii au ăştia de pe ClubKIA.ro 
Re: Achizitie Sorento
Salut radunokia!
Sunt posesor de Sorento,ce-i drept modelul nou(penultim acum,dupa ce au scos Borego) dar nu am auzit pe nimeni sa se plinga de probleme la Sorento. Nici chiar cei care si-au cumparat modelul asta second hand,deci an de fabricatie mai vechi. Vezi ca la Sorento ai mai multe subcapitolase,printre care si unele cu probleme remarcate si publicate pe acest forum de posesori de Sorento. Iti poti face o idee acolo de ce probleme s-ar putea face vinovata masina. In orice caz,daca vrei sa cumperi asa ceva,sfatul meu este sa te duci cu ea si cu proprietarul la un service Kia(de preferat sa si cunosti pe cineva acolo)si sa-i faca un diagnostic cap-coada.
Bafta!
Sunt posesor de Sorento,ce-i drept modelul nou(penultim acum,dupa ce au scos Borego) dar nu am auzit pe nimeni sa se plinga de probleme la Sorento. Nici chiar cei care si-au cumparat modelul asta second hand,deci an de fabricatie mai vechi. Vezi ca la Sorento ai mai multe subcapitolase,printre care si unele cu probleme remarcate si publicate pe acest forum de posesori de Sorento. Iti poti face o idee acolo de ce probleme s-ar putea face vinovata masina. In orice caz,daca vrei sa cumperi asa ceva,sfatul meu este sa te duci cu ea si cu proprietarul la un service Kia(de preferat sa si cunosti pe cineva acolo)si sa-i faca un diagnostic cap-coada.
Bafta!
Perseverare diabolicum
Cee'd 1.6/122 gloabe,negrutza cu o groaza de optionale(13),PH 73 PWR
Sorento 2.5 CRDI/AT Executive,PH 68 PWR,si asta tot cioara
Cee'd 1.6/122 gloabe,negrutza cu o groaza de optionale(13),PH 73 PWR
Sorento 2.5 CRDI/AT Executive,PH 68 PWR,si asta tot cioara
Eu am cumparat Sorento acum o luna, din 2004 masina, am fost cu ea la KIA si am facut un test aproape complet (150 lei), si am vazut exact ce probleme are. Injectoarele sunt super bune, compresie buna, problema doar cu turbosuflanta pe care o repar acum si gata, am rezolvat tot.
Eu sunt foarte multumit de ea. Daca vrei masina puternica, stabila, este ok, daca vrei masina sa pleci primul de la semafor, sa-i taia calea altuia , etc renunta, cauta alceva. Consumul este destul de acceptabil pentru o masina de 2 tone 4x4.
Si eu am stat mult in dubiu pana sa cumpar Sorento, ma mai uitam dupa Terracan dar am ales Sorento si ma bucur pentru alegere.
Eu sunt foarte multumit de ea. Daca vrei masina puternica, stabila, este ok, daca vrei masina sa pleci primul de la semafor, sa-i taia calea altuia , etc renunta, cauta alceva. Consumul este destul de acceptabil pentru o masina de 2 tone 4x4.
Si eu am stat mult in dubiu pana sa cumpar Sorento, ma mai uitam dupa Terracan dar am ales Sorento si ma bucur pentru alegere.
KIA Sorento 2004 2.5 crdi EX 140HP
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab125019.gif[/img][/url]
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab125019.gif[/img][/url]
-
Cristy_Sorento
- Auto:
Am un Sorento ,cumparat nou in 2005 ,pana acum nu am avut nici o problema ,doar revizii ,baterie si cauciucuri .
Am schimbat doar un semering palier care costa 88 lei si manopera vreo 600 lei fara TVA
Terracan e invechit rau ca design si tehnologie.Sorento macar arata bine.
Sfatul meu:Daca nu esti vitezoman e o masina f buna .
Terracan e invechit rau ca design si tehnologie.Sorento macar arata bine.
Sfatul meu:Daca nu esti vitezoman e o masina f buna .
Sorento 2.5 CRDI AT EX Ice Blue B 44 YTA
DE CE SPUI CA ESTE OBLIGATORIU SA AM PROBLEME CU INJECTOARELE? AI UN SORENTO? AI AVUT? POTI SA-MI SPUI MAI MULTE DESPRE ACEASTA PROBLEMA?
Salut,
Sa inteleg ca numai daca ai avut/ai Sorento poti sa-ti dai cu parerea? Oare sistemul de injectie este mai deosebit la Sorento ?
Drum bun !
Sa inteleg ca numai daca ai avut/ai Sorento poti sa-ti dai cu parerea? Oare sistemul de injectie este mai deosebit la Sorento ?
Drum bun !
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Trebuie sa fii inregistrat pe forum (doar atat) ca sa-ti dai cu parerea.Sa inteleg ca numai daca ai avut/ai Sorento poti sa-ti dai cu parerea?
Din cate se stie, nu. Doar utilizatorul este diferit....Oare sistemul de injectie este mai deosebit la Sorento ?
NU VREAU SA CREEZ POLEMICA,ASTA NU AI INTELES. AS FI VRUT SA STIU O PARERE PERTINENTA DESPRE SISTEMUL DE INJECTIE DE PE SORENTO. NU TOATE MASINILE AU PROBLEME DE ACEST GEN. AM UN PAJERO 2.5TDI CU APROAPE 175000 KM SI NCI POMENEALA ED ASA CEVA. DE SORENTO INSA AM AUZIT NUMAI LUCRURI PROASTE LEGATE DE ASTA. ACESTA ERA SCOPUL PENTRU CARE INTREBAM. IAR UN CONDUCATOR DE SORENTO,POATE SPUNE MULT MAI MULT DECIT CEI CE DOAR AU AUZIT SAU CITIT.
Am citit destule despre o problema la softul de injectie, intreruperi de functionare la fix 3000 de ture, pierderi de putere in anumite situati. Pe forumul din UK spuneau ca a fost chiar o chemare oficiala in service pentru update-ul software-lui. Dar nu tin minte nimic de probleme mecanice.
Sorento EX CRDI 170CP
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
1. Te rugam insistent nu mai folosi majuscule (tasta caps debifata).
2. Daca cereai de la inceput o parere pertinenta de la inceput, fii sigur ca nu ne mai bagam.
3. Doar daca deti o masina KIA si ai probleme cu ea postezi la probleme (intrebarile se pun la generalitati pe fiecare model in parte).
4. NOKIA -in alcatuirea nickului tau (desi poate tu te-ai gandit la mobil) da o tenta ciudata aici - combinat cu punctele de mai sus...
2. Daca cereai de la inceput o parere pertinenta de la inceput, fii sigur ca nu ne mai bagam.
3. Doar daca deti o masina KIA si ai probleme cu ea postezi la probleme (intrebarile se pun la generalitati pe fiecare model in parte).
4. NOKIA -in alcatuirea nickului tau (desi poate tu te-ai gandit la mobil) da o tenta ciudata aici - combinat cu punctele de mai sus...
Ogy,
Ca sa nu spui ca nu tin cont de ceea ce-mi sugerezi,nu mai scriu cu majuscule,cu toate ca nu stiu cu ce te deranjeaza atit de tare.
Da-mi voie sa-ti spun ca te dusmanesti rau de tot cu limba romana. Greselile tale multiple,nu tin de neatentie ci de necunoastere sau intrerupere prematura a studiului, ce ar trebui sa fie obligatoriu,al limbii romane.
Am spus ca nu vreau sa intru in polemica insa ma irita sa vad repetitii inutile in aceeasi fraza a cuvantului "inceput" de la punctul 2,sau a cuvantului "probleme" de la puctul 3. Cat despre faptul ca e corect sa scrii "detii" si nu "deti",nu pot sa spun nimic decit ca e cazul sa studiezi un manual de clasa a 5-a.
Ti se pare mai putin ciudat nik-ul Ogy,decit un altul ce are in componenta cuvantul "nokia"? E un nik de prin 1996,cand cu siguranta,nu cred ca stiai sa existe computere,ca de scris...,nici nu mai vorbesc.
Ia exemplu de la cel ce cu bun simt si evidente cunostinte,raspunde civilizat despre aceste probleme,fapt ce arata ca citeste si este pasionat.
Nu mai intra in discutii,cel putin in cele in care esti nevoit sa scrii,pentru a-ti exprima parerea. Apropo,si "scrii" se scrie cu doi de "i" si nu cu unul,cum cu siguranta ai ortografia tu.
Ca sa nu spui ca nu tin cont de ceea ce-mi sugerezi,nu mai scriu cu majuscule,cu toate ca nu stiu cu ce te deranjeaza atit de tare.
Da-mi voie sa-ti spun ca te dusmanesti rau de tot cu limba romana. Greselile tale multiple,nu tin de neatentie ci de necunoastere sau intrerupere prematura a studiului, ce ar trebui sa fie obligatoriu,al limbii romane.
Am spus ca nu vreau sa intru in polemica insa ma irita sa vad repetitii inutile in aceeasi fraza a cuvantului "inceput" de la punctul 2,sau a cuvantului "probleme" de la puctul 3. Cat despre faptul ca e corect sa scrii "detii" si nu "deti",nu pot sa spun nimic decit ca e cazul sa studiezi un manual de clasa a 5-a.
Ti se pare mai putin ciudat nik-ul Ogy,decit un altul ce are in componenta cuvantul "nokia"? E un nik de prin 1996,cand cu siguranta,nu cred ca stiai sa existe computere,ca de scris...,nici nu mai vorbesc.
Ia exemplu de la cel ce cu bun simt si evidente cunostinte,raspunde civilizat despre aceste probleme,fapt ce arata ca citeste si este pasionat.
Nu mai intra in discutii,cel putin in cele in care esti nevoit sa scrii,pentru a-ti exprima parerea. Apropo,si "scrii" se scrie cu doi de "i" si nu cu unul,cum cu siguranta ai ortografia tu.