Masina anului?!

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
copilul_ursuletu
Auto:

Post by copilul_ursuletu »

arka wrote:sa fim corecti, nu masina este vinovata de timpul de asteptare si la piesele de schimb. Importatorul e varza... masina mea sta in curtea dealer-ului pt ca nu au venit numerele rosii.
salut....si eu astept sa imi vina o bara de spate de 3 luni de zile...aia de la service imi zic ca nu au venit inca piese in tara ....si ca nu se stie cat timp am sa mai stau cu bara gaurita.....P.S. sper sa nu va suparati ca am intrat in clubul vostrru chiar daca am un fiat linea... :) ...va doresc drumuri bune...
Am un fiat Linea 1.4 77 CP din 15 august 2007 ....si am deja 100600 de km facuti cu ea....sincer sunt foarte multumit de ea....Astep si alte pareri referitor la acest model...si intrebari....VA DORESC DRUMURI BUNE FARA INCIDENTE...... http://www.hi5.com/friend/photos/displa ... d=61944398

tcapote
Membru de Onoare
Auto:

offtopic

Post by tcapote »

cred ca aici se discuta despre "Masina Anului!", nu?
@copilul_ursuletu: fii binevenit printre noi! drumuri bune si pentru voi!

copilul_ursuletu
Auto:

Re: offtopic

Post by copilul_ursuletu »

tcapote wrote:cred ca aici se discuta despre "Masina Anului!", nu?
@copilul_ursuletu: fii binevenit printre noi! drumuri bune si pentru voi!
Ms mult de primire.....
Nu am avut ocazia sa conduc o Kia Ced...dar parerea mea....ca omul cand isi cumpara o masina ....tre sa stie de ce o cumpara....si apoi ....sa nu uite de pretul la revizii....si la piese de schimb...pe mine unul la fiatul meu prima revizie ma costat 3 milioane- uleiul+filtru polen....cred ca la tesarile astea ptr alegerea masinii anului ar rebui sa se tina cont si de parerea celor care conduc .....adica sa nu fie soferi de duminica....:D....asta e parerea mea...
Am un fiat Linea 1.4 77 CP din 15 august 2007 ....si am deja 100600 de km facuti cu ea....sincer sunt foarte multumit de ea....Astep si alte pareri referitor la acest model...si intrebari....VA DORESC DRUMURI BUNE FARA INCIDENTE...... http://www.hi5.com/friend/photos/displa ... d=61944398

Ciolin
Mezinu'
Auto:

Post by Ciolin »

Fiindca n-am gasit topic mai potrivit si ca sa calmez spiritele, va doresc un AN NOU MAI PROSPER, multa sanatate si fericire si sa conduceti cu grija! Nu uitati ca de maine dimineata, adica dupa ce ciocniti pt un nou an sa ciocniti si pt ca sunteti posesorii masinii noului an! Eu asa am sa fac! :) Numai bine! Sarbatori Fericite!
Kia Cee'd 1.6 CRDi Base - Oil Blue B 89 RYO

Post Reply

Return to “Generalităţi”