scosmin's High Powered See`d

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
mixer
Membru Contra
Auto:

Post by mixer »

Felicitari pentru achizitie !
Exceptionala alegere cu motorasul acela...
Cee'd 1.4 BEST Neagra - B 98 RMX

psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

Focsaneanule, bun venit in randul ceed-arilor. Poate ne vedem si noi ca acum avem cu ce ne mandri.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km

scosmin
Killed In Action
Auto:

Post by scosmin »

Multumesc pentru urari/impresii. Despre intalnire poate se va organiza ceva in IS.

Ceva poze cu samantza transpirata, dupa o noapte furtunoasa.
ImageImage
ImageImage
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017

dabo2006
Auto:

Post by dabo2006 »

Poti sa mi spui cat are viteza maxima din constructie varianta 1.6 crdi hp?
kia ceed, oil blue, 1,6 crdi, high power base+ESP, jante, proiectoare ceata
B-18-KIA

alc2
Auto:

Post by alc2 »

@scosmin , frumosa culoare ai ales . Sa o stapanesti sanatos si multi km . Poti sa-mi spui daca are scut pt motor ?
Asteptam poze si cu interiorul . :lol:

scosmin
Killed In Action
Auto:

Post by scosmin »

@dabo2006:
Vmax : 188Km/h
0-100: 11.5s
Consum conform 1999/100/EC in l/100km :
Urban: 5.7
Extraurban: 4.2
Mixt: 4.7

Mai multe informatii aici.

@alc2:

Da, are scut motor. Chiar am rascait cu el un bolovan intr-o parcare. In week-end o sa fac niste poze sa vad cat de afectat a fost.
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album

alc2
Auto:

Post by alc2 »

o.k. merci anticipat .
Please , daca pui ceva poze cu interiorul sa-mi arati si mie in ce consta "Comutator audio,HVAC,ventilatie aer vopsite argintiu " ?
Inteleg ca la tine ( LX )"Fascia centrala ,maner schimbator " sunt culoare neagra iar la EX sunt vopsite argintiu .
O ultima intrebare : pe site la LX nu apare scaun sofer reglabil in inaltime , asa e ? ( stiu ca vine cu supot lombar si tetiere active , dar pozitia la volan ma intereseaza mai mult )
Te intreb pt ca diferenta la 1,6 DSL HP intre LX Base si EX este cam 1500 E si nu cred ca merita .

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Image ... in poza asta apare consola aia in jurul radioului si climatizarii argintie

scaunul la LX Best nu are nici reglaj pe inaltime si nici lombar sau tetiere active ;)

Daca mai ai si alte intrebari, pune'le la topicul Nelamuriri configurare, nu pe jurnalul de bord
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

scosmin
Killed In Action
Auto:

Post by scosmin »

Salut din nou! Revin cu ultimele patanii cu samanta, insotite de acest album

Ramasesem dator cu niste poze ale scutului, pe care l-am rascait de un bolovan... rezultatul se vede din pacate, insa putea fi mai rau. Acum stiu cam cat ma tine garda asta... si in mod cert nu voi mai trece prin baltoacele din parcare.

Pot confirma si eu, faptul ca aceste masini atrag animalele in diverse moduri :). De exemplu, intr-o dimineata cand sa o scot la plimbare, Vineri dimineata, vazui urme de pisica pe capota.

Am facut si niste poze cu interiorul, Vineri seara inainte sa plec spre Focsani...

Sambata, cand ma intorceam de la tara, m-am intalnit cu o turma de vite. Am oprit si am asteptat sa treaca... Am stat cu emotii... una dintre ele s-a uitat la mine prin parbriz, neatingandu-l la balansarea capului catre acesta... lipsa mobilitatii probabil, slava Domnului.. totusi a lasat o bala pe geamul lateral :). Apoi, trecand cireada asa... am auzit o lovitura in partea din spate... o vita a proptit o copita in portiera stanga spate.
Spre deosebire de sonty, eu am avut ghinion... rezultand un ochi in urma acestei lovituri.
Va recomand sa claxonati frenetic in astfel de situatii. Eu nu am facut decat sa aprind farurile... ma gandesc ca le-am suparat. :roll:
Cat despre ochi, nu vreau sa merg la service... vopseaua nu e sarita... stau sa ma gandesc daca sa fac faza cu extinctorul, sau sa astept pana la vara poate se indreapta :D... sau cu o ventuza ceva :D.

Am auzit ca ar fi solutii de genul, chiar as opta pentru un tratament gen ventuza la un service, daca as sti asa ceva in Iasi, Bacau sau chiar Focsani, as merge cu placere, dar deocamdata caut.

sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

macar ai facut friptura buna din vaca aia? :)

am vazut aseara la stiri cum un microbuz a lovit un cal si l-a omorat. proprietarul calului a primit amenda 400 de lei si va suporta si cheltuielile de reparatie a microbuzului. ideea e ca animalele n-au ce cauta nesupravegheate pe domeniul public. asa ca boul tre' sa tina vaca ori in curte, ori pe imash. n-are voie sa le plimbe. s-a dus faza asta cu dusul cu vaca. chemam frumusel politia cand ii mai vedem?
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

Pacat de neplaceri :(
Masina nu atrage in vreun fel deosebit animalele ca doara nu o avea bio-magnetism, greseala e a ta ca ai pus-o in traseul pisicii, apoi daca te intalnesti cu turme de vaci, (nu ca ar fi normal) incearca sa NU claxonezi dupa cum ne indemni sa facem. Pastreaza distanta suficient de mare pana trece toata turma/cireada/herghelia/haita. Vezi ca uneori mai e cate un vitel/manz/miel ratacit si care a pierdut startul. Chiar daca ai impresia ca vitele sunt obisnuite cu traficul, nu e chiar asa, de multe ori acestea actioneaza imprevizibil si, fereasca D-zeu sa se declanseze panica.
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

chiar asa scosmin, ai vazut vreodata vaci alergand ???? sa stii ca alearga repede si ca nebunele, si de se tranteste una pe masina ta spui ca ai luat una cu 40 km/h fara franare :))
Cee'd Pewter Beige , 1.6 DSL 115 cp BASE + optionale
uneori Vw Passat '02 1.9 TDI 131 CP
Albume

scosmin
Killed In Action
Auto:

Post by scosmin »

Deci, nu aveam unde sa ma refugiez... eram pe sosea, sant in stanga, sant in dreapta... cred ca asta e si motivul pentru care le mana pe sosea.
@Gerula:
Primul lucru pe care l-am facut apropiindu-ma de cireada a fost sa ma opresc. Chiar nu aveam cum sa le ocolesc... eventual sa ma intorc undeva in centrul satului si sa astept cam 30min. pana se sparge gasca... dar atunci nu ma gandeam ca loveste vreuna... am mai intalnit vaci pe sosea, dar fara incidente pana acum :).
Urmele de pisica nu m-au deranjat... oare de ce n-au si vacile pernute :lol: ?
@sonty:
In zona rurala politia doarme pe ea. Cred ca mi-ar fi ras in nas daca i-as fi cerut sa intervina... unde mai pui ca poate si politaiul satului are vaca la cireada :). E o mafie dom'le. :lol:

wert
Auto:

Post by wert »

Ne poti da niste date despre consumul instant la diferite viteze (120, 150, 160)?
Pe cale de a comanda cee'd 1.6 DSL HP + optionale

G.A.A.Buz.
sensei
Auto:

Post by G.A.A.Buz. »

Sa stapanesti sanatos masina. E asa de frumoasa! Ma uit la poze si imi place din ce in ce mai mult masina.Am un coleg care vrea sa faca figura cu feonul si zapada carbonica sa isi indrepte o adancitura mica de pe portiera unei toyote corola neagra. Daca se indura sa faca experienta pe masina lui iti zic rezultatul.
cee'd 1.4 EX GSL+optionale/pewter beige, primita pe 26.11.07

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”