Intalnire Pitesti - Duminica 15.06.2008
Intalnire Pitesti - Duminica 15.06.2008
Salutare,
Nu credeti ca ar fi timpul sa mai organizam o intalnire a membrilor clubkia din Pitesti si nu numai ?
Va propun data de 15.06.2008 (duminica) incepand cu ora 10.00 la EURO MALL.
Ce ziceti se voteaza ?
Nu credeti ca ar fi timpul sa mai organizam o intalnire a membrilor clubkia din Pitesti si nu numai ?
Va propun data de 15.06.2008 (duminica) incepand cu ora 10.00 la EURO MALL.
Ce ziceti se voteaza ?
KIA CEE'D SW 1.6 GDI
Daca tot faci un lucru, atunci fa-l bine!
M-am gandit ca poate daca vremea va fi frumoasa sa avem timp si de un gratarel daca si ceilalti vor fi de acordJohnny27 wrote:Dar ce aveti oamenilor de va intalniti numai dimineata? La voi la 10, la Galati la 10-11, etc...Nu va place somnul de dimineata?
KIA CEE'D SW 1.6 GDI
-
- Auto:
Dimineata
Ai drepatate Johnny27...e asa bun somnul ala de dimineata din weekend ; cred ca tre sa fac si eu o propunere de intalnire in Galati, dar la o ora rezonabila, ca tot ziceau unii ca mai si lucreaza Sambata.
KIA CEE'D SW, 1,4 Best Abbys Blue
@johnny27 - poate cauta pana la 14 loc de gratar...PRIETENII STIU DE CE
Since 08.01 proud owner of KIA Cee'd 1.4 Best...si cam atat...da ce merge
B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++
B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++
intalnirile de la Pitesti au fost in general f reusite! iar experienta acumulata l-a facut pe Ionut sa puna o ora mai matinala.Johnny27 wrote:Dar ce aveti oamenilor de va intalniti numai dimineata? La voi la 10, la Galati la 10-11, etc...Nu va place somnul de dimineata?
dupa cum se poate observa cei din Pitesti, care au raspuns initiativei lui Ionut, nu au comentat deloc asupra acestui amanunt.
eu, in schimb, as schimba un pic locatia... as vrea ceva cu mai multa verdeata... poate si ceva apa...
Lasa mai ca nici voi constantenii nu sunteti mai breji, macar noi stringem 20 de masini sa iesim la gratarJohnny27 wrote:Daca va organianizati ca si bucurestenii, cautand un loc pentru gratar ajungeti la Sinaia, inseamna ca o sa fie foarte reusita intalnirea
P.S. - sa iti aduc aminte cite persoane din constanta au venit cu noi (Bucuresteni astia atit de huliti) la nunta ta?
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
bun, nu am nimic impotriva.... dar nu credeti ca pt un gratar este necesar de ceva mai multa organizare?? nu stiu daca o aprobare unanima va tine loc materiei prime si materialelor necesare operatiunii amintite.ionut75 wrote:Ai punctat bine Liviu. Asta e si ideea.mr_wizard wrote:@cosmin_m3
Initial, ne intalnim la MALL, apoi, daca vremea tine cu noi , ne putem organiza pentru un gratar. Ce spuneti?
scuze daca deranjez dar asa sunt eu... imi place ca totul sa fie bine organizat.
si mie imi place sa fiu organizat... si sa se stie locatia gratarului dinainte. mai putin timp pe drumuri si mai mult alaturi de colegii de forum.
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
1 poate undeva in zona Vidraru jos sub baraj... soare -umbra (sub copacii de pe marginea raului care trece pe acolo)... sunt 35 de km pana in C de Ag si inca 35 pana la Vidraru.. nu e foarte departe ... si drumul e cat se poate de ok ..
2 Zona Rausor (spre Berevoiesti - Campulung) distanta e cam aceeasi .... dar ultimii 10 km se parcurg pe un drum destul de stricat (drum de tara+drum forestier) .. zona Superba si linistita... Apa curgatoare ,poiana de joci golf pe ea .... (am stat cu cortul aici) ... se poate face plaja ... juca fotbal ... tenis de camp... etc....
3 Spre Valcea, Zona Draganu 15-20 km de oras tot la fel campie,:)) apa ... soare ....umbra pe sub copaci ... dar zona este in general foarte aglomerata..
Alte propuneri ???
2 Zona Rausor (spre Berevoiesti - Campulung) distanta e cam aceeasi .... dar ultimii 10 km se parcurg pe un drum destul de stricat (drum de tara+drum forestier) .. zona Superba si linistita... Apa curgatoare ,poiana de joci golf pe ea .... (am stat cu cortul aici) ... se poate face plaja ... juca fotbal ... tenis de camp... etc....
3 Spre Valcea, Zona Draganu 15-20 km de oras tot la fel campie,:)) apa ... soare ....umbra pe sub copaci ... dar zona este in general foarte aglomerata..
Alte propuneri ???