MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Bucureşti
eugenflorinmanea
Posts: 2798
Joined: 25 Aug 2008, 20:23
Auto: Saab 9-5 Aero
Location: Bucuresti
Contact:

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by eugenflorinmanea »

@Jack cu cine mai exact ai vorbit de la MIT?
Ai mai intreprins ceva de cand ai scris aici?
Pana la urma vii duminica la intalnire?
SAAB 9-5

Jack1
Posts: 20
Joined: 10 Feb 2017, 18:55
Auto: KIA Sportage 2017

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by Jack1 »

Sa incerc sa va raspund in la toate intrebarile:

1. Da, am demarat actiunea de a merge la ING. Alte aspecte tin f. strins de timp.
2. BAU a inteles f. bine problema, a fost existenta de la inceput, dar nu m-am dus cu sila pe capul "oamenilor", nefiind disperat. Am condus zeci de masini , si diesel, si benzinar, sunt de acord ca (,_ cu diesel-ul pleci si la relanti, fara sa-i dai pedala, dar nu-s cofetar nici antitehnic sa nu stiu aceste diferente
3. Mi se rupe de MIT, chiar sunt niste pacalici cu care nu vreau sa mai am de-a face never ever, chiar daca as pierde garantia si va trebui sa repar pe propriile speze; s-ar putea chiar sa ies mai ieftin, garantia de 7 ani bara-bara pare un pacalici. Daca macar un potebtial client este deturnat din drumul catre teapa numita MIT/(KIA) consider ca deja am facut un lucru bun
4. Fiind pe firma, cu stirea mea OPC-ul nu se baga; dar sunt si alte solutii, unul din cei mai buni prieteni e avocat....
5. la cita energie , chiar si psihica, consuma risnita asta, s-ar putea sa fiu mai cistigat s-o las maica-mii si sa uit de ea, sa-mi iau altceva
6. Da, printre altele sunt si distributitor unic pentru citeva brand-uri home-audio, consider eu world-class. Printre altele Focal, divizia home ( banuies ca multi au auzit de ele), asa ca stiu ce inseamna relatiile cu clientii, culise de busines, etc. Exemplul celor de la MIT este "asa nu", dar, totodata, la noi inca "merge si asa" . Stiu foarte bine ca obiectele se mai defecteaza, pot avea probleme de garantie, dar am considerat ca majoritatea fac ca mine, adica tot posibilul sa tina clientii multumiti. Eu, daca un producator se dovedeste neserios in onorarea obligatiilor, renunt la el. Incerc sa ofer clientului o solutie, nu-l fac surd sau retardat...
7. Pina la urma cind e intilnirea, si unde? Cred ca a fost o eroare de viteza cind s-a spus ca in ultima duminic din an; probabil luna.....F. robabil ca voi veni

Flavyus
Posts: 1929
Joined: 19 Jan 2017, 11:04
Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Location: Bucuresti

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by Flavyus »

Ai condus acea motorizare la test drive ? Ai sesizat acelasi lucru ?

quelloo
Posts: 4407
Joined: 22 Oct 2008, 21:51
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
Location: Bucuresti - Dristor si ocazional Titan

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by quelloo »

2. n-am insinuat ca nu stii sa conduci, era doar eliminarea unei cauze
tata e sofer de meserie cu peste 40 de ani de condus si nenumarate masini de la ultima cazatura la cel mai S-classe.
sofer calm care nu pleaca cu demaraje la semafoare, si pana si el cand trece inapoi la benzina (mai ales d-astea cu cuplu mic) ii mai moare motorul sau calca prea tare acceleratia in dieseluri dupa ce se intoarce la ele.

io zic ca si la IMG o sa ai cam acceasi parere ca la MIT daca nu insisti acolo sa faca comparatie cu masinile de test si sa vada ce are.
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

panzer
Moderator
Posts: 1199
Joined: 03 Jul 2007, 16:22
Auto:
Location: Bucuresti

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by panzer »

Acum ca am facut cunostinta, Jack hai sa vedem ce e cu masina ta. Eu am fost de multe ori la tine in showroom si mi-ai parut om.

Nici eu nu cred ca e de la sofer. Te obisnuiesti cu masina. Desi mai ieri un amic cu diesel de-o viata a primit un Ceed 2 benzina la schimb cat a avut masina in service. I-a oprit motorul, de cateva ori nu si-a dat seama ca merge si i-a mai dat la cheie. Parca era copil, dar intr-o zi s-a adaptat la noul motor.

Problema la plecarea de pe loc e doar la rece sau la orice plecare de pe loc? Ceed-urile de ex mai au problema asta la plecat la rece. Expresia este "te da in bot". Adica accelereaza dar parca ramane fara suflu o secunda. O turezi un pic mai mult si merge. Dar doar in primiele 100m dupa ce ai plecat la rece. E similar cu ce ti se intampla tie?

Jack1
Posts: 20
Joined: 10 Feb 2017, 18:55
Auto: KIA Sportage 2017

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by Jack1 »

Am fost la IMG , si, intr-adevar, ALTCEVA !Imi pare rau ca nu am ajuns de la inceput la ei si ca nu am luat masina de acolo. Jos palaria. S-a ocupat de mine chiar domnul director Dirdeci, a fost cu mine in teste, etc. A avut rabdare, a stat chiar peste program. De data asta, chiar un SINCER MULTUMESC! ( poate ar merita deschis un topic dedicat)

Am condus una identica, iar testele nu au fost relevante. Intr-adevar, si cea de test parca are un "lag", dar nu lafel de pronuntat ca a mea. Mi s-a promis ca se vor face toate investigatiile necesare, ca se va face sesizare si la KIA. Astept sa fie disponibila o masina de inlocuire, dupa care o voi lasa pe aceasta la service pentru teste.

Chiar daca se dovedeste ca e o "buba" a modelului, chiar daca voi renunta la el, tot consider ca domnii de acolo si-au mai cistigat cel putin un client, mi-ar face placere sa achizitionez ceva de la dinsii, avind in vedere ca mai am nevoie de inca 2 masini. Ca vor fi Sportage, ca vor fi KIA sau nu, ramine de vazut, dar nu pot ramine indiferent la situatie.

Cei de la MIT, cu masina achizitionata de la ei, au mictionat pe mine, pe cind cei de IMG, desi puteau sa fie frustrati ca ma duc cu o masina din alta parte, s-au comportat cel putin profesionist. Nu degeab e vorba aia, "prietenul la nevoie se cunoaste".

Multumesc deasemenea si celor de pe-aici care m-au indrumat spre IMG! "Haina nu-l face pe om", degeaba te duci la MIT, sub aparenta luxoasa sunt niste.....incalificabili, la IMG sub o aparenta mai modesta, am gasit OAMENI.

User avatar
Ogy
Cel mai ghinionist!
Posts: 5213
Joined: 29 Feb 2008, 16:06
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Location: Bucuresti
Contact:

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by Ogy »

Subscriu la cele de mai sus!

BAU
Moderator General
Posts: 3291
Joined: 24 Jan 2008, 00:25
Auto:
Location: Bucuresti

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by BAU »

=D> =D> =D>
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 133.000 km

Mikeroni
Posts: 28
Joined: 28 Sep 2014, 20:14
Auto: Sportage GT Line MH
Location: Bucharest

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by Mikeroni »

Motorasul GDI, banuiesc ca ai ales singur motorizarea, este micut pentru masina ta, fiind modelul economic! Nu poti cere sa fie "turbo" atat timp cat nu ai achizitionat asa ceva. Dar nu asta era problema, ci ma intreb, luand in calcul alegerea si finantarea de care dispui, de ce nu ai luat o motorizare mai sus? Si ca nu parem offtopic, sotia are un 1.6 cu 135 de cai si ii este suficient iar eu am un GT cu peste 200 de caluti, insa nimeni nu mi-a spus sa cumpar ceva ce nu imi este necesar. Si am discutat inainte si dupa cum domnii de la vanzari, unde, culmea, mi-au recomandat motorizari superioare pentru simplul fapt, ca am peste 3 milioane Km (sic!) si cunosc ce inseamna un motor de 1.6. Cat despre service si echipa de acolo, pe scurt, toata stima! P.S> nu lucrez la MIT si nu am contract de media cu ei!
Ex. CEED GT 2015, Act. CEED SW 2016 - SPORTAGE GT LINE MH 2019

eugenflorinmanea
Posts: 2798
Joined: 25 Aug 2008, 20:23
Auto: Saab 9-5 Aero
Location: Bucuresti
Contact:

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by eugenflorinmanea »

Din toate experientele mele cu service urile Kia, Liviu Trusca (care e la Mit Mitsu acum dar repara si Kia) mi s a parut cel mai ok.
IMG a fost ok, dar au fost si mari dezamagiri demne de service ul neautorizat de la coltul blocului cum ar fi capota care nu a fost originala si a ruginit; sau remediat scartait pedala ambreiaj cu un simplu spray, minunea tinand 3 zile.
Dar.. service urile Kia sunt state of the art vs service urile altor masini cu pretentii..nu dau nume ca nu are rost.
SAAB 9-5

Jack1
Posts: 20
Joined: 10 Feb 2017, 18:55
Auto: KIA Sportage 2017

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by Jack1 »

Mikeroni wrote:Motorasul GDI, banuiesc ca ai ales singur motorizarea, este micut pentru masina ta, fiind modelul economic! Nu poti cere sa fie "turbo" atat timp cat nu ai achizitionat asa ceva. Dar nu asta era problema, ci ma intreb, luand in calcul alegerea si finantarea de care dispui, de ce nu ai luat o motorizare mai sus? Si ca nu parem offtopic, sotia are un 1.6 cu 135 de cai si ii este suficient iar eu am un GT cu peste 200 de caluti, insa nimeni nu mi-a spus sa cumpar ceva ce nu imi este necesar. Si am discutat inainte si dupa cum domnii de la vanzari, unde, culmea, mi-au recomandat motorizari superioare pentru simplul fapt, ca am peste 3 milioane Km (sic!) si cunosc ce inseamna un motor de 1.6. Cat despre service si echipa de acolo, pe scurt, toata stima! P.S> nu lucrez la MIT si nu am contract de media cu ei!
Domnule, dumneata ai citit ce am scris?! Am revendicat cumva faptul ca nu pot sa particip la "liniute" sau ca nu pot sa ajung la BV, de exemplu, intr-o ora?! Sau ca nu pot sa "scrisnesc" rotile la trecerea dintr-a 2-a in a 3-a?! Sau ca nu pot face o depasire in citeva secunde?!

Nu, simplul fapt ca nu pot eluda plecarea de pe loc, care e extrem de suparatoare. Exista 3 alternative:

1. Turatie mare, limita fluieratului de roti sau chiar depasita
2. Turat normal ( 1500-2000RPM) si dat cu botu' de parbriz, sau, eventual varianta urmatoare
3. Moare motorul si revii la alternativele 1. sau 2.

Pentru variantele 2, si mai ales 3. mai apare un efect colateral. In trafic, daca e aglomerat si trebuie sa te incadrezi intre 2 masini, se lasa cu politeturi de tip " Cine p.... mea ti-a dat carnet?!" si altele asemanatoare. Dar nu conteaza, masina functioneaza "corespunzator".....

1600cmc, cu atit mai mult 130cp nu sunt deloc putini pentru o caroserie de sub 1500kg, mai ales pentru o pornire decenta. Am avut recent si Peugeot 308, aprox aceeasi greutate, 900cmc , benzina, 3 cilindrii, nu stiu citi CP ( oricum, fara turbo ) si nu am avut aceasta problema

panzer
Moderator
Posts: 1199
Joined: 03 Jul 2007, 16:22
Auto:
Location: Bucuresti

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by panzer »

Eu merg cu 100 cp la 1300 kg si nu mi se pare deloc submotorizata. E degustibus. Am testat si Sportage 1.6 gdi 130cp 2x4 classic. Nu mi s-a parut deloc submotorizata. N-am luat-o strict din cauza stabilitatii si pt ca la comportamentul meu pe sosea n-am gasit un motiv sa dau ~5000 euro in plus fata de Ceed.

Deci Jack? Cand intra in service?

Mishu_96
Posts: 2
Joined: 13 Jan 2018, 11:04
Auto: BR04WEZ
Location: Braila

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by Mishu_96 »

M-am razgandit in privinta achizitionarii acestei masini in urma celor scrise pe forum de jack si de altii care au avut probleme se pare cu ambreiajul de la inceput sau pe parcurs,facusem deja niste demersuri la reprezentanta Ena din Galati si intradevar cand le-am ridicat problema garantiei de 7 ani au inceput sa dea din colt in colt cu ambreiajul si alte chestii,gen ca depinde cum conduci samd...Pacat ca arata bine dar se pare ca unele au probleme si nu sunt deloc ieftine.Multumesc celor care au scris aici.

User avatar
RaiMaN
Moderator
Posts: 1080
Joined: 17 Jun 2010, 12:27
Auto: Sportage 1.7 CRDI
Location: Bucuresti

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by RaiMaN »

Ambreiajul este consumabil la orice marca ai merge... asta daca nu e defect de fabrica.
Iar domnul Jack daca s'a tot plans atat sa ne spuna si rezolvarea. Totusi a trecut 1 an de atunci si nu a mai zis nimic. Dar asa e... e usor sa arunci cu pietre si apoi sa nu mai zici nimic.
Iar cu masina bagata pe gat.. asta nu o inteleg. Nu ma duc la piata sa cumpar struguri si ma intorc cu pere. Totusi.. daca vreau ceva aia cumpar, nu ma obliga nimeni. Daca cineva imi face o oferta mai buna la altceva pot sa o accept sau nu. Dar daca o accept nu ma plang dupa ca am fost fortat sa fac asta!
Peugeot 5008 GT 2019, 2.0 Diesel EAT8, 177CP

EX: Kia Sportage MY2017, 1.7 CRDI 7DCT, Style, New InfraRed

Kia Cee`d Facelift 2010 1.6 CRDI , Best, Black Pearl

User avatar
Nesta3
Moderator General
Posts: 5221
Joined: 17 Mar 2009, 05:31
Auto: Kia Sportage QL
Location: Bucharest

Re: MULTUMESC MIT MOTORS BANEASA!!!!!!!!!!!!

Post by Nesta3 »

In primul rand, nu s-a demonstrat a fi o problema de la ambreiaj.De fapt,nu s-a demonstrat a fi o problema, pentru ca nimeni nu a facut vreo interventie pe masina.
Iar dl Jack nu a mai avut bunavointa sa ne spuna daca s-a rezolvat ceva sau nu(oricum, el avea alte probleme,nu cele cu zgomotul auzit doar din exterior), bunavointa pe care noi am aratat-o inca de la primul post al dumnealui.
Daca tu nu iti cumperi o masina din cauza unor treburi auzite/citite si neoficial/oficial nedemonstrate, inseamna ca nu e masina potrivita.Asa,nu te mai duci nici la VW ca au avut probleme cu distributiile pe TSI-uri, nici la Skoda,nici la BMW unde la generatiile noi de masini, se rup lanturile distributiei(320,520, si motorul de pe X4).
Mergi si cumpara masina cu sufletul, ca probleme au avut, au si vor avea toate, dar macar stai linistit cu cei 7 ani garantie.
PS: atata timp cat se constat un defect sau nu, iar tu ai ridicat problema si ei au tiparit-o intr-un document oficial, esti acoperit de eventualele evenimente neplacute.
Bafta
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best

EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE

2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition

Post Reply

Return to “Mit Motors International”