Caut un electronist bun pentru Kia Opirus

Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.

Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
ovidiu.paraschivescu
Posts: 1
Joined: 25 Feb 2015, 17:45
Auto: Kia Opirus

Caut un electronist bun pentru Kia Opirus

Post by ovidiu.paraschivescu »

Panoul de control al scaunului soferului nu mai functioneaza, senzorul de ploaie la fel, iar la casetofon nu gasesc mufa jack (sau nu am asa ceva la el).
Am zis sa cer ajutor aici, la specialisti, pentru Bucuresti.

Multumesc!

ionreparatorul
Posts: 1
Joined: 26 Apr 2016, 02:09
Auto: kia

Re: Caut un electronist bun pentru Kia Opirus

Post by ionreparatorul »

RECOMAND cu mare incredere un electronist extraordinar de bun
demn cinstit corect bun profesionist cu extraordinar de mult bun-simt
Aici aveti datele Domnului Inginer Electronist
E-mail: electronist@yahoo.com
Telefon: 0723728904

Eu sunt extraordinar de multumit de calitatea reparatiilor cu care ma ajutat in decursul vietii. Este posibil sa aibe preturi mari in comparatie cu alti electronisti dar stie meserie.

Eu am fost la el cu un display de la un echipament de mii de euro care nu se gasea nicaieri pe planeta si avea lampa sparta nu mai lumina , mi-a desfacut display-ul si mi-a introdus in loc de lampa in loc de neon LED-uri si masinaria functioneaza chiar si in ziua de azi.

Ma mai ajutat si cu reparatia unui invertor auto pt rulota care face sa se incarce acumultorul de la soare si ofera curent pt toata rulota 12v 24v 220v
(gresisem eu am pus bateria solara invers si luase foc placa de piese.) Domnul inginer a curatat tot ce arsese si a reconstruit din mintea lui coltul lipsa cu piese din placa respectiva si operatia a reusit .
acum sursa fuctioneaza din nou.

Apoi am tot tinut legatura am fost la dansul cand mi-a crapat un cuptor de ceramica dentara in care fac dinti din portelan intr-un laborator de tehnica dentara. cuptorul era plin de softuri si de integrate cu programe de calculator in interiorul lor, nimenu nu ii dadea de cap , dar domnul electronist mi-a facut un alt soft pentru monitorizarea si controlul graficului de crestere al temperaturii cuptorului respectiv. Asta in anul 2015.

Alta data ma salvat cu un laptop care facea liniute pe tot ecranul a dat jos un integrat cu zeci de bilute si i-a refacut lipiturile. in anul 2016 .

In urma cu cateva zile se defectase banda de alergat si mi-a reparat placa electronica a schimbat niste piese mai mici de cat gamalia unui bold cu picioruse foarte foarte fine.

L-am chemat si cand aveam probleme cu o motocicleta care nu mai incarca acumulatorul si mi-a spus ca este defect releul de incarcare , am tot cautat pe tot internetul si nu am gasit un releu de incarcare pt ea. dar domnul electronist mi-a fabricat o placa electronica care indiferent de ce turatie am la motor tot 13,5v maxim scoate pentru incarcarea bateriei.

L-am chemat si pentru centrala termica fabricantul ei spunea ca nu exista posibilitatea montarii unui termostat wireless , dar domnul electronist sa legat din termostatul deja existent si a reusit sa interconecteze pe firele de date termostatul nou wireless cu termostatul vechi care era prin cablu, acum ma bucur de un termostat wireless .

Ieri i-am cerut ajutorul ca am rupt cablul de incarcare dintr-un incarcator de laptop sau dat firele in scurt atunci cand am rupt cablul si a scos fum incarcatorul.
Am mers la Domnul Inginer si Mi-a desfacut incarcatorul a mers a cumparat piese pe care le-a schimbat cu ajutorul unui microscop si acum incarcatorul de la laptop-ul meu merge din nou cu piese originale la fel ca din fabrica. Anul 2016



Cel mai bun electronist de pe planeta din punctul meu de vedere !

Datele de contact ale Domnului Inginer Electronist sunt
E-mail: electronist@yahoo.com
Telefon: 0723728904

Post Reply

Return to “Bazar”