Creion corector,vopsea,lac kia
Re: Creion corector,vopsea,lac kia
Ai drepate Minu, de aceea am comandat un kit Touch up pencil ,de acela pe care scrie KIA, sper sa se nimereasca nuanta.
Ce smirghel trebuie sa folosesc (ce granulatie) si de unde cumpar ? Cu polish nu se rezolva dupa. Imi e cam frica sa dau cu smirghel.
Poti sa ma lamuresti
Ce smirghel trebuie sa folosesc (ce granulatie) si de unde cumpar ? Cu polish nu se rezolva dupa. Imi e cam frica sa dau cu smirghel.
Poti sa ma lamuresti
KIA Cee`d 1.4 BEST
Am folosit creionul de zgarieturi dar nu sunt foarte multumit. Nuanta de vopsea este mai inchisa (am agitat suficient tubul de vopsea). Precizez ca am cumparat -Touch Up Pencil -KIA( ca cel din foto de mai sus) codul de culoare corect, 8Q al meu . Se mai poate deschide in timp sau asa ramane?
KIA Cee`d 1.4 BEST
- Vincze Szilard
- Auto:
eu am renuntat la idea de a reface zgarieturile, la anu inainte de-a expira casco si cand trebuie sa-l reinoiesc o sa ma duc la un prieten care are vopsitore auto si o sa-mi vopseasca spoieru din spate ca ala e zgriat de numa, in rest-u zgarieturilor nu se vad numa daca te duci aproape de masina si alea nu ma deranjeaza mai ales daca nu-s pana la tabla.
Kia CEED SW 1.4 BEST
ODO: 110 000 + ceva
ODO: 110 000 + ceva
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Marius, raspunsul este nu.
Sa fii gresit oare ca nu am polishat vopseaua aplicata de mine pe zgarietura (dupa uscare) inainte sa dau cu lac? Voi cum ati folosit mai exact creionul?
KIA Cee`d 1.4 BEST
cum pot retusa si eu o portiune de unde a sarit vopseaua in urma loviturii altei usi a unei masini din care au coborat probabil niste ciumpalaci prosti si neatenti?
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
Pune si tu o poza sa vedem isprava.
De moment: creion corector si polish (sau atelier specializat), dupa care astepti sa o faci praf si sa o schimbi (portiera). Eu nu suport chitul in surplus pe masina.
De moment: creion corector si polish (sau atelier specializat), dupa care astepti sa o faci praf si sa o schimbi (portiera). Eu nu suport chitul in surplus pe masina.
maine fac o poza si o urc seara
cam asa arata, ce e de facut?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
Din cate vad, ala chiar a fost meltean. A ajuns pana la tabla
Trebuie sa mergi neaparat la tinichigerie.
Trebuie sa mergi neaparat la tinichigerie.
Incearca sa astupi zgarietura cu vopsea,o lasi sa se usuce,astupi cu lac,il lasi sa se usuce dupa care freci cu smilgher fff fin si mentii in permanenta zona umeda cu apa+sampon sa se lubrefieze,dupa care polish.Daca nu iese,vopsesti usa.
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
***Yamaha Tracer 9GT MY23
Eu am aplicat kit-ul acela de la kia lac+vopsea pt culoare Pewter beige si nu a iesit bine (vopseaua e mai inchisa si practic e mai mult spre gri decat bej)
KIA Cee`d 1.4 BEST
Conteaza si cantitatea de vopsea. In fabrica se aplica intr-un fel, noi o aplicam altfel si sigur nu controlam exact cantitatea necesara... Conteaza si pozitionarea piesei in momentul aplicarii vopselei , datorita gravitatiei ( in special la vopsele metalizate ) se vad diferente
d3xt3r cum trebuie aplicata corect pt ca si acolo in fabrica intervine gravitatia la vopsire ca doae nu o vopsesc pe Luna
Crezi ca se poate folosi kit-ul de retus de la kia pt repararea unei suprafete de 2cm patrati de zgarietura(e o pata rotunda unde s-a luat vopseaua) sau e prea mare suprafata afectata si trebuie revopsit tot elementul(adica toata aripa fata)?
Crezi ca se poate folosi kit-ul de retus de la kia pt repararea unei suprafete de 2cm patrati de zgarietura(e o pata rotunda unde s-a luat vopseaua) sau e prea mare suprafata afectata si trebuie revopsit tot elementul(adica toata aripa fata)?
KIA Cee`d 1.4 BEST
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
Daca nu a ajuns la tabla, poti folosi kitul. Iti recomand atentie, timp si caldura, asta ca sa arate cat de cat.