Din nou ClubKIA.ro la TV - duminică 28 februarie live
Din nou ClubKIA.ro la TV - duminică 28 februarie live
Tam tadam...
După cum spune şi titlul, vom apărea din nou la TV. Despre ce este vorba:am fost invitat duminică, 28 februarie începând cu ora 12 la prima emisiune Automobile TV de la OTV, care va avea printre invitaţi reprezentanţi ai Kia Romauto şi ClubKIA.ro. Nu ştiu foarte multe, cert este că în platou va exista un cee'd 1.6 DSL HP Style FL iar în jumătatea de emisiune dedicată Kia se va vorbi despre noul motor DSL 1.6 HP şi cutia sa în 6 trepte, precum şi despre clienţii Kia, adică NOI.
După cum spune şi titlul, vom apărea din nou la TV. Despre ce este vorba:am fost invitat duminică, 28 februarie începând cu ora 12 la prima emisiune Automobile TV de la OTV, care va avea printre invitaţi reprezentanţi ai Kia Romauto şi ClubKIA.ro. Nu ştiu foarte multe, cert este că în platou va exista un cee'd 1.6 DSL HP Style FL iar în jumătatea de emisiune dedicată Kia se va vorbi despre noul motor DSL 1.6 HP şi cutia sa în 6 trepte, precum şi despre clienţii Kia, adică NOI.
Re: Din nou ClubKIA.ro la TV - duminică 28 februarie live
Să fie într-un ceas bun!
=D> =D> =D>
Super sper ca inregistreaza cineva emisiunea, ca neaparat vreau sa te vad, insa din pacate (sau nu) eu nu voi fi in tara sa te vad live. Iti tin pumnii si sper sa "dai bine".
Super sper ca inregistreaza cineva emisiunea, ca neaparat vreau sa te vad, insa din pacate (sau nu) eu nu voi fi in tara sa te vad live. Iti tin pumnii si sper sa "dai bine".
http://picasaweb.google.co.uk/bandreea/Kiutza
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Eu sunt chiar curios ce inseamna motorul ala in 6 trepte si cu ce e mai bun fata de ce am eu
Daca e mai bun )
Dar o sa verific si o sa ii fac un review dur:)
Daca e mai bun )
Dar o sa verific si o sa ii fac un review dur:)
The one, The Only ONE
Kia Cee'd 1.6 CRDI - EX - low power + climatronic | Piston Gray
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro
Kia Cee'd 1.6 CRDI - EX - low power + climatronic | Piston Gray
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro
-
- Auto:
Motor in trepte au doar rachetele La masini se pun cutii de viteze in treptePiticu21 wrote:... motorul ala in 6 trepte ...
Oricum probabil asta va duce la o scadere de consum la viteze de croaziera si la relaxarea motorului. Am vazut la Passat ce frumos toarce in viteza a sasea la 130-140 km/h. O placere!
Kia Cee'D SW Pyston Grey, 1.4 GSL Best
TM 74 KIA ODO +86.000 km
TM 74 KIA ODO +86.000 km
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
=D> =D>
Excelent, abia astept sa vad emisiunea. Sper ca nu voi fi retinut de altceva.
Pt. cei ce nu reusesc sa o prinda, se anunta cineva sa o inregistreze ?
Excelent, abia astept sa vad emisiunea. Sper ca nu voi fi retinut de altceva.
Pt. cei ce nu reusesc sa o prinda, se anunta cineva sa o inregistreze ?
@piticu21: u got mail. lasa prostiile si raspunde .
@aproape everybody: emisiunile lui Mihai Haimann sunt de regula urcate pe automobiletv.ro. puteti vedea emisiunea pe net, nu trebuie inregistrata.
si o sa spui numai de cat de multumiti suntem cu totii? sau si de m***e care ni le luam de pe la dealeri si serviceuri ?
Back in busines....
http://www.flickr.com/photos/skyppy/
http://www.flickr.com/photos/skyppy/
sunt sigur ca o sa fie o emisiune pacifista in care o sa se redea numai cele bune din comunitatea kia.
PROceed [Piston Grey] B - 41 - W U M
WUM de la vuuuuum:)
WUM de la vuuuuum:)
-
- Auto:
va rog sa faceti tot ceea ce va sta in putinta pt. a aduce la cunostinta producatorului problemele legate de siguranta - un exemplu ar fi cutia de viteze a ceed-ului care fie agata, fie refuza sa intre in marche arriere, fie prezinta ambele simptome, (aceasta problema este comuna modelului - dupa cum puteti citi in topicul dedicat) si sa cereti in mod ferm rechemarea lor in service, dupa modelul toyota - pedala de acceleratie. este viata noastra in joc! ce ne facem daca pariem in mod gresit pe o frana de motor? acest fabricant ne sileste sa jucam ruleta ruseasca pe banii nostri!
@robespierre: eu zic sa semnalati mai intai problema unor unitati de service autorizat Kia. Daca incidenta ei este relativ crescuta, acest lucru va fi adus la cunostinta producatorului, daca nu, vom rezolva punctual cazurile. Kia nu a facut nicio campanie de verificare pe aceasta tema, asa cum a fost in cazul Toyota.
Si totusi, n-ar strica o aluzie...BogdanP wrote:@robespierre: eu zic sa semnalati mai intai problema unor unitati de service autorizat Kia. Daca incidenta ei este relativ crescuta, acest lucru va fi adus la cunostinta producatorului, daca nu, vom rezolva punctual cazurile. Kia nu a facut nicio campanie de verificare pe aceasta tema, asa cum a fost in cazul Toyota.
cee'd ->1,4 best - machine silver * alarma * scut * CT -- AWE
http://www.sinvlex.blogspot.com - sindicate * învăţământ * lege
http://www.sinvlex.blogspot.com - sindicate * învăţământ * lege
o aluzie la ce?
nu o sa se spuna nimic...nu va ambalati