Altgradauto - service specializat Kia (modern si ieftin)

altgradautopiese
Posts: 2
Joined: 15 Jun 2013, 15:52
Auto: kia

Altgradauto - service specializat Kia (modern si ieftin)

Post by altgradautopiese » 15 Jun 2013, 15:56

Societatea Altgrad Auto a fost infiintata in 1992, importa si distribuie piese auto noi pentru autoturisme si autoutilitare europene pentru urmatoarele marci: Ford, Opel, Mazda, Volkswagen, Fiat ,Audi, Seat , Skoda, Renault, Peugeot, Mercedes, Bmw, Citroen, Chevrolet, Kia, Hyundai, Land Rover. Societatea se afla in Bucuresti la iesirea pe autostrada Bucuresti – Pitesti in dreptul podului, fiind foarte usor de ajuns pentru clientii din oras. Avem posibilitatea de a livra oriunde in tara in timp record cu serviciul de curierat rapid. Distributia pieselor se face cu resurse proprii sau prin firme de curierat rapid. In momentul de fata avem saptamanal 3 transporturi de marfa importata marti , joi si vineri, constand in piese originale sau repere sub licenta. Pentru clientii din tara asiguram transportul prin firme de curierat rapid iar in functie de valoarea comenzii asiguram transportul gratuit al pieselor catre destinatie in 24 de ore.

Service auto propriu autorizat Rar multimarca in care putem efectua lucrari precum :
Reparatii mecanica si intretinere
Reparaţii motor
Service roti , vulcanizare
Montaj parbrize , lunete , geamuri laterale
Transmisie (ambreiaj, cutie viteze, planetară)
Reparaţii frână
Reparaţie direcţie - suspensie:
Electrica
Diagnoză computerizata, tester Bosch KTS, IDS Ford, tester VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda)
Marcile la care asiguram service auto sunt: Ford, Opel, Mazda, VW, Audi, Seat, Skoda, Fiat, Mercedes, Bmw Dacia, Renault, Peugeot,Citroen
Link service AltGrad Auto : http://www.altgradauto.ro/Service/

Magazin online piese auto, originale si aftermarket cu posibilitate de cautare dupa: masina, an fabricatie,
tip motor, cod piesa original sau licenta. Catalogul contine piese originale si varianta lor pe producator.
Link magazin online AltGrad Auto http://www.catalog.altgradauto.ro/

Toate piesele comercializate de firma noastra au certificari ISO 9001. Politica firmei se orienteaza catre anticiparea dorintelor clientilor, carora le putem oferi intotdeauna produsul de care au nevoie, piese originale de la producatorii de prim montaj cat si din stocul propriu sau prin livrare rapida import Germania in decurs de 3-5 zile de la comanda ferma.

Principalul nostru ţel este obţinerea raportului ideal al calităţii, serviciului şi preţului accesibil, rezonabil. Consultanta clientilor in alegerea celei mai bune variante pentru cerere facuta. Ofertele noastre inglobeaza urmatoarele 3 tipuri de oferta: oferta pentru repere de origine, oferta pentru repere sub licenta raport calitate pret maxim, cele mai ieftine repere pentru piese cu certificare ISO si bineinteles cu garantie.

Toate produsele comercializate de firma noastra Altgrad Auto beneficiaza de garantie intre 12 luni si 24 luni in functie de reper daca se monteaza la un service autorizat Rar.
Devizul nostru este : ,,punem pasiune in cea ce facem ! Produse si servicii de incredere.

http://www.altgradauto.ro/Service/
tel: 0213149411 , mobil: 0727056670
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Return to “Service şi Dealer autorizat Kia”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests