Asemanare izbitoare? B-)
Asemanare izbitoare? B-)
Hai sa ne si laudam nu sa ne tot plangem ca avem problema asta,asta etc =D>
Kia Sportaj 1.7 DSL 2016
Re: Asemanare izbitoare? B-)
asa este....si kia asta noua pare copiata
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Singura asemanare ar putea fi botul.Volanul e "touch"-ul Kia 2016-2017 pe majoritatea modelelor.Spatele nu seamana cu nicio alta masina.
Cea mai "buna" asemanare ar putea fi cu Hyundai ix35 la partea frontala, in special forma si pozitionarea farurilor.Cand mai vedeti pe strada un ix35, o sa vedeti ca se aseamana bine de tot.Avand in vedere ca sunt din acelasi concern, nu ar fi nicio problema.
Repet, dupa parerea mea, e o masina iesita din comun, atat prin forme cat si prin senzatia pe care ti-o ofera cand o vezi aproape sau la departare.
Cand aud cuvantul copiat, imi vine in minte doar Mercedes GLE via Bmw X6:))
Cea mai "buna" asemanare ar putea fi cu Hyundai ix35 la partea frontala, in special forma si pozitionarea farurilor.Cand mai vedeti pe strada un ix35, o sa vedeti ca se aseamana bine de tot.Avand in vedere ca sunt din acelasi concern, nu ar fi nicio problema.
Repet, dupa parerea mea, e o masina iesita din comun, atat prin forme cat si prin senzatia pe care ti-o ofera cand o vezi aproape sau la departare.
Last edited by Nesta3 on 24 Jan 2017, 22:10, edited 1 time in total.
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
-
- Auto: Sportage 1.6 T-GDI 6MT GT-Line
sunt fan sportage dar singura asemanare intre cele 2 masini este ca ambele sunt SUV
Kia Sportage 2021 1.6 T-GDI 6MT GT-LINE
EX : Kia Sportage 2016 1.6 GDI Classic +
-
Nesta3 wrote:Singura asemanare ar putea fi botul.Volanul e "touch"-ul Kia 2016-2017 pe majoritatea modelelor.Spatele nu seamana cu nicio alta masina.
de acord =D>
Aprob si votez ce zice Nesta. Si eu ma uit din departare pe drum la ix35 si vad asemanarea cu Sportage. De Porsche ce sa zic... nu ma deranjeaza asemanarea daca exista si nici nu stiu daca e măgulitoare treaba asta. Sportage e deosebita in felul ei si in afara de discutii prelungi ori iti place ori nu iti place. In rest te bucuri de ea ca de o masina cu mult peste concurentele din clasa ei si la un pret si optiuni mult mai ok.
Kia Sportage 2017 1.6 GDI Style InfraredA9, Android Auto & Apple Carplay Ready
am pierdut si eu vremea cautand pozele astea
Am vazut o Sportage ca a mea ieri seara,exact ca a mea alba,ba chiar spalata si am ziss : "Doamneeee,ceee superbaaa e ,din orice parte te-ai uita " Nu,am mai vazut pana ieri ,decat una neagra,acum vreo 2 luni.Voiam si eu sa vad cum arata de la departare
Am vazut o Sportage ca a mea ieri seara,exact ca a mea alba,ba chiar spalata si am ziss : "Doamneeee,ceee superbaaa e ,din orice parte te-ai uita " Nu,am mai vazut pana ieri ,decat una neagra,acum vreo 2 luni.Voiam si eu sa vad cum arata de la departare
Kia Sportaj 1.7 DSL 2016
-
serios?:) doar 3 bucati ai vazut?
eu unul ma intalnesc frecvent cu vreo 2 sportage de prin zona si am mai vazut alte 15-20 sa zic in dec-ian...apar tot mai multe in ultima vreme.
eu unul ma intalnesc frecvent cu vreo 2 sportage de prin zona si am mai vazut alte 15-20 sa zic in dec-ian...apar tot mai multe in ultima vreme.
In Bihor,nu si-a luat lumea este una neagra cu 33 mii ,GT-Line,despre care stiu multi si inca una ca a mea 1.7,alba,in rest am mai vazut vreo 2,3 modelul vechi.
Kia Sportaj 1.7 DSL 2016
-
da, alta viata in capitala
Nu le traba la ardeleni Sportaj,astia vor bemveuri si in Brasov am vazut foarte multe modelul nou.
Kia Sportaj 1.7 DSL 2016
Cel mai mult seamana cu un facelift la Subaru Tribeca B9 )
-
asa da,,,spatele e aproape identic
nici botul nu e prea departe de tribeca
nici botul nu e prea departe de tribeca