salut la toate lumea! m-am gandit sa scriu si eu despre istoricul ceed-ului meu asa ca :
- achizitie: comanda data in iunie 2007 iar masina sosita in octombrie; dealer Klado Iasi ; la ridicarea masini s-a impus reglarea sistemului de inchidere a portbagajului
-ulterior achizitiei am ''purces'' la montarea alarmei maat 7500 luata la 400 de lei de pe net si montata la Klado Iasi; manopera 130 lei; mentionez ca pe langa alarma pachet standard am mai luat si un senzor de perimetru pentru 80 de lei parca; dupa montarea dispozitivului de avertizare contra ''romanilor'' de buna credinta a trebuit sa se intervina la alarma fiindca firele nu au fost conectate corect iar maat-ul dadea alarme FALSE care tineau pana se trezeau si cei de pe lumea cealalta
-prin vara i-am pus folie autorizata RAR ( pret 460 lei pentru fata-spate) la o firma din iasi ( in spatele Mitropoliei )pe care nu o recomand; motive: *au uitat sa stranga doua suruburi in portierea stanga spate care au faceau zgomot cand inchideam portiera
*a inceput sa se auda un greieras ca de arculet in masca boxei de inalte din stanga
-huse am luat de bumbac doar pentru fata cu deschizatura pentru airbag-uri
-prima revizie a fost facuta la 12 mii si ceva de km la Rodav Vaslui ( dupa experienta cu alarma nu-mi mai trebuie Klado
Iasi ); de la Vaslui am plecat cu o impresie placuta despre cei de acolo; au o sala de asteptare comfortabila, directorul tehnic a fost foarte amabil, am facut impreuna o tura cu masina pentru descoperirea eventualelor greieri si a venit cu laptop-ul pe care are softul cu care se verifica parametrii de functionare a masinii; nu mai zic ca a inceput sa-mi explice chestii tehnice si tot felul de cifre de ma uitat la el ca la ozn-uri
-odo 13 mii si ceva ; fara alte probleme
-anvelope de iarna luate in iarna 2007/2008 firestone pret 700 si ceva de lei din metro; foarte bune pentru drumurile noastre tinand cont ca din cand in cand imi vizitez batranii care stau la sat
atat pentru astazi si
SA ZUMZAIA TARA DE CEED-URI