Unii dintre voi ma stiu din vedere de la ultima intalnire clubkia... faceam nota discordanta cu o 'negruta'. Trecand peste acest aspect am ajuns sa scriu aici pentru ca cea mai buna alegere pentru sora mea este ProCeed-ul in acest moment.
Dupa un timp destul de indelungat de cautari, procesari de informatii si comparatii am ajuns la concluzia ca cea mai buna alegere este un ProCeed 1.4 cu echipare City... bine-inteles SO_RED

Cum puterea motorului era undeva pe planul 3, 109cai este mai mult decat suficient si chiar nu am simtit nevoia sa ma orientez catre o motorizare mai puternica. Mai importante erau siguranta, confortul si evident pretul care pentru entry-level este excelent. In plus masina are un aspect cool

Singurele 3 optiuni care mi-ar fi placut sa le aiba in plus echiparea City sunt scaunele incalzite, senzorii de parcare si alarma. Daca cu senzorii si alarma mai rezolv prin service, la scaunele incalzite am spus deja papa. In rest acesta echipare este exact ce ii trebuia sorei mele.
Masina va ajunge probabil la inceputul lui decembrie... mai e putin

Cineva imi spunea ca poate ar fii bine sa fac o introducere si pentru masina mea tot aici, insa nu cred ca voi face mai mult decat sa postez cateva poze cu ambele masini una langa cealalta. Pentru masinuta mea exista topic deschis pe 4tuning ( vezi semnatura ) destul de cuprinzator zic eu. In orice caz pentru intrebari referitoare la masina voi raspunde cu cea mai mare placere ( mai ales pe topicul 'versus' ). La fel si pentru intrebarile despre tuning in general, pentru ca sunt un pasionat.
Cum sora mea nu prea e fana a modificarilor probabil ca masina ei va scapa de mainile mele

Numai bine,
Razvan