Lui edddie_m nu-i rezista la frig.....

De toate pentru toţi
edddie_m
Auto:

Lui edddie_m nu-i rezista la frig.....

Post by edddie_m »

Chiar nu exagerez deloc. Astia cred ca au proiectat masina la tropice.

De la minus 5 grade in jos, masina trosneste din toate incheieturile de zici ca se rupe ceva, la hayon faci muschi ca sa il ridici, nu mai are putere, masina tot da sa se incuie si nu reuseste, geamurile fata si parbrizul is aburite orice le-ai face si cu orice le-ai da/ stergem iar de pe cele din spate curge apa.

In primu an puteam sa o incalzesc cu flacara, da acuma a scazut valoarea asigurata.... :lol:
Asa ca ce pot sa ii fac? Ii iau hainute ca la catelusi? :lol:

iulian2007
PFR
Auto:

Re: Cee'd nu rezista la frig

Post by iulian2007 »

sincer?

azi la braila tot -5 gr C au fost, dar nu am avut problemele mentionate de tine......
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

Nesta3
Moderator General
Auto: Kia Sportage QL

Post by Nesta3 »

s-a suparat pe tine k ai renuntat la garantie si nu mai faci reviziile cu stuff originale kia :lol: :lol: :lol:
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best

EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE

2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition

edddie_m
Auto:

Post by edddie_m »

Azi la Iasi au fost minus 8.

De ce sa se supere daca ii iau hainute sa fie trendi? :lol:

Iulian imi e mila de tine maine... Azi am auzit ca a nins de dimineata la voi, primaru nu are contract cu nimeni, iar de cand au pus alea 2 semafoare se merge super bine.... :lol:
Last edited by edddie_m on 19 Jan 2010, 00:00, edited 1 time in total.

cmihai
Auto:

Post by cmihai »

sunt off-topic....nu vreau sa te superi pe mine....dar mai bine vinde masina si nu te mai chiunui sa ii gasesti bube.....
zafira b 1,6 ODO: 100 000 km....BR-12-CUB
KITURI XENON...OFERTE PT MEMBRI viewtopic.php?f=139&t=9254

http://www.xenonparavanturi.ro/

edddie_m
Auto:

Post by edddie_m »

cmihai wrote:sunt off-topic....nu vreau sa te superi pe mine....dar mai bine vinde masina si nu te mai chiunui sa ii gasesti bube.....
Mihai am facut topicul mai mult la misto, eu is super multumit de masina.Nu mi-a facut nici o problema sau vreun nerv.

frantic
Auto:

Post by frantic »

In decembrie, cand au fost -19gr. C nu am avut probleme. E drept ca haionul se deschidea mai greu sau ca mai "trosnea" din incheieturi dimineata cand plecam la servici, dar, in conditiile respective, nu ma asteptam la altceva. Si nu cred ca doar Cee'd-ul se comporta asa.
Pro_cee'd 1.4 GSL (Piston Grey): CJ-77-EGO
Galerie foto
Jurnal de bord

cmihai
Auto:

Post by cmihai »

aha am inteles tu ai ce ai cu importatorul si serviceurile....hai ca nu mai lungesc discutia ca si-asa suntem off-topic....
zafira b 1,6 ODO: 100 000 km....BR-12-CUB
KITURI XENON...OFERTE PT MEMBRI viewtopic.php?f=139&t=9254

http://www.xenonparavanturi.ro/

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

tot off topic

citeam mai devreme pe 4 tunning de unu care zicea ca a vandut si bmw si passat si pe banii luati pe ele si-a luat logan nou........

cred ca la momentul achizitionarii samantelor, fiecare din noi a cantarit bine ce putea masina si ce nu

eu unul am fost mai norocos, deoarece cursese multa cerneala pe acest forum........
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

edddie_m
Auto:

Post by edddie_m »

Mai degraba muta un moderator topicul asta la cafenea sau il sterge de tot :lol: ca vad ca prea l-a luat lumea in serios.

ceed 2.0 Diesel
Auto:

Post by ceed 2.0 Diesel »

edddie_m wrote:
cmihai wrote:sunt off-topic....nu vreau sa te superi pe mine....dar mai bine vinde masina si nu te mai chiunui sa ii gasesti bube.....
Mihai am facut topicul mai mult la misto, eu is super multumit de masina.Nu mi-a facut nici o problema sau vreun nerv.

Edddie, candidezi la cel mai mare numar de posturi ziua asta? Am ratat eu concursul?

Deja citim fara rost si poate ca am vrea sa citim lucruri serioase la sectiunea probleme.

Te respect, dar, te rog, respecta si tu colegii care chiar citesc forumul in mod serios.

Merci ;)

edddie_m
Auto:

Post by edddie_m »

Mai in gluma, mai in serios ce naiba face ASR-ul? Au uitat sa il puna?
Am cauciucuri de iarna apropo. Si vara mai plec cateodata cu scart fara sa vreau da azi e chiar culmea...

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

@eddie_m Cam cât mai ai de gând să postezi la mişto în arii tehnice? Şi să "rogi un moderator să şteargă/mute" în loc să postezi tu ontopic. Dacă mă uit prin posturile tale în majoritatea ultimelor îndemni oamenii să renunţe la garanţie fără nici o legătură cu topicurile în care postezi. Nu e obligatoriu să postezi în fiecare topic, dacă n-ai ce spune treci peste el. Dacă ai chef să postezi ceva aiurea, e loc la cafenea cât cuprinde. Chiar era un animal de topic deschis anul trecut în care se băteau câmpii cu graţie. Se poate folosi ăla, sau altul nou deschis la cafenea, nu de alta, dar eu personal n-am dispoziţia necesară să stau să mut, să şterg, să despart topicuri şi să selectez posturi pentru că x sau y are chef să se distreze pe câte un topic fără să-i respecte firul discuţiei. Sper că m-am făcut înţeles, mulţumesc.
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

Post Reply

Return to “Cafenea”