Intalniri Constanta
Re: Intalniri Constanta
Pana la urma ramane teaturl de vara sau poarta 1 ?
poarta 1
Nu vreti sa o facem mai devreme?
Se insereaza devreme si se lasa racoare. Ma gandeam ca pe la ora 13-14 ar fi mai ok.
Locatia ramane Aqua Magic? Iesim si noi mai la strada...la poarta 1 am senzatia ca sunt pe un maidan.
Se insereaza devreme si se lasa racoare. Ma gandeam ca pe la ora 13-14 ar fi mai ok.
Locatia ramane Aqua Magic? Iesim si noi mai la strada...la poarta 1 am senzatia ca sunt pe un maidan.
Sportage 1.6GDI Style+
Ex.Ceed best - kompass blue
CT 12 BNK
CT 12 BNK
Aqua... ca n-am mai fost demult acolo. poate mai vedem si noi ceva anuntati prin mesaj daca e sau dati un telefon
Vin si eu la intalnire dar la Aqua Magic ca e mai la sosea. Ora sa fie 13:30.
Deci ramane Aqua Mgic duminica 0ra 13 ???
Duminica 15 oct., ora 13, Aqua Magic.
1. alex_cezz
2. radu84
3. alex02dsa
4. andrey23
5. proc74
6. hummer
7.
1. alex_cezz
2. radu84
3. alex02dsa
4. andrey23
5. proc74
6. hummer
7.
Sportage 1.6GDI Style+
CT 12 BNK
CT 12 BNK
prezent...doar de dragu de a mai rade de neoanele lui dan
MY CAR viewtopic.php?f=5&t=2899
Domnu propune ca locatie palatul copiilor ca sa ne dam cu carturile cine este de acord ?barocku wrote:persoana de contact ?
@ barocku Daca nu se uita nimeni pe forum in seara asta ramane locatia stabilita inainte si daca sunt doritori mergem acoolo
- radu dorian
- Auto:
tin sa va salut pe aceasta cale spre rusinea mea am trecut pe la aqua cand erati acolo si nu am oprit erati toti zigribuliti in masina abia astept urmatoare intrunire sa pot participa si eu si poate primesc si eu un sticker
Kia Ceed 1,4 GSL, ceva muzica si alte nimicuri
te-am si vazut daca nu ai intrat... am stat frumos dupa la Phoenix la o cafea si un suc la caldurica. pacat
Salutare propun ca la urmatoare intalnire sa alegem un bar si sa ne intalnim acolo ca sa nu inghetam pe afara