Intalnire ClubKia in capitala Moldovei..propunere 4 aprilie!
Re: Intalnire ClubKia in capitala Moldovei..propunere 4 aprilie!
@eugenflorinmanea
La drive test nu este .din pacate ..
O sa postez pe topicul adecvat ce presupune exact sistemul ISG .
La drive test nu este .din pacate ..
O sa postez pe topicul adecvat ce presupune exact sistemul ISG .
Pro_cee'dutz 1.4 GSL MT Best - Cassa White.. B 69 APP
Un zambet este o modalitate necostisitoare de a-ti schimba înfatisarea!Charles Gordy
Un zambet este o modalitate necostisitoare de a-ti schimba înfatisarea!Charles Gordy
Mey frumusheilor cu regret va anunt ca NU MAI POT veniiiiiiii
Pe 4 aprilie este ziua SOTIEI si nu am reusit sa o conving sa-si faca ziua in capitala MOLDOVEI..sper ca nu am incurcat pe nimeni.
Pe 4 aprilie este ziua SOTIEI si nu am reusit sa o conving sa-si faca ziua in capitala MOLDOVEI..sper ca nu am incurcat pe nimeni.
Cu parere de rau anunt ca si eu nu pot veni la intalnire pe 4. Ajung in Iasi in urmatorul WE-11 aprilie.
Bafta
Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
- alpinad
- [român 200%]
- Auto: Sportage MHEV 1.6 T-GDi 4
daca siamezul meu nu vine nu pot decat sa fiu alaturi de el pe 4 si sa sarbatorim[ca sigur da de baut....si-i si MOCA]onix wrote:Mey frumusheilor cu regret va anunt ca NU MAI POT veniiiiiiii
cu parere de rau....cei trei muschetari vor fi absenti!
dar va distrati voi si fara noi!
Sportage MHEV Pace 1.6 T-GDi 48V 7DCT Black
Rio 1.25 mpi Smoke Blue
[exOptima 1.7 crdi 140cp Pluto Brown]
[ex cee'd sw 1,4 gsl 109cp SO RED B-72- ZEP]
@bamb0ocha: e ok asa? poate am terminat cu sirul abandonurilor...
asa ca platesc integral o camera cu pat dublu , numa ca banii vor ajunge luni pt ca banca nu lucreaza azi & maine !
@bamb0ocha: e ok asa? poate am terminat cu sirul abandonurilor...
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Stire de ultima ora ...
Dupa indelungi negocieri am obtinut un pret de 80 Ron/ cam (negociat de la 2 mil ) la o pensiune extraordinara in Iasi ..
Conditie necesara : sa ocupam 10 camere ...
Aici aveti linkul: http://laconuermil.ro/Galerie-foto.html ....Enjoy!!!
Dupa indelungi negocieri am obtinut un pret de 80 Ron/ cam (negociat de la 2 mil ) la o pensiune extraordinara in Iasi ..
Conditie necesara : sa ocupam 10 camere ...
Aici aveti linkul: http://laconuermil.ro/Galerie-foto.html ....Enjoy!!!
Pro_cee'dutz 1.4 GSL MT Best - Cassa White.. B 69 APP
Acum am vazut si eu topicul.
In Aprilie voi fi in Piatra Neamt. Dar de Iasi ma leaga vreo 11 ani petrecuti acolo. Sa vad cum dau de prietenii mei sa ma cazeze pt 1 noapte...doua. Sunt sanse mari sa ajung si eu: ma primiti?
In Aprilie voi fi in Piatra Neamt. Dar de Iasi ma leaga vreo 11 ani petrecuti acolo. Sa vad cum dau de prietenii mei sa ma cazeze pt 1 noapte...doua. Sunt sanse mari sa ajung si eu: ma primiti?
Kia Cee'd Sporty Wagon - Machine Silver - 1.4 GSL MT Best
Jurnal de bord
Harta posesorilor de KIA din România
Album foto
Jurnal de bord
Harta posesorilor de KIA din România
Album foto
-
- Auto:
Da da.........surpriza! Am fost convinsa.
-
- Auto: Saab 9-5 Aero
Bamboocha m-am uitat pe distante si intre Bv si Iasi scrie ca sunt 270 km. Voi pe unde vreti sa o luati? Sa nu cumva sa va puna pacatul sa o luati pe Targu Secuiesc - Lepsa-Focsani ca e praf drumul!!! Vreo 20 km nici macar nu sunt asfaltati!! (da- numai in Ro se poate intampla asa ceva- drum national neasfaltat- e o bucata de vreo 20 km intre judete pe care nimeni nu il asfaltateaza)
SAAB 9-5
-
- Auto: Saab 9-5 Aero
Mergem la Iasi??
Salut!! Ii rog pe colegii din Bucuresti care vor merge la intalnirea de la Iasi sa propuna un loc de intalnire si o ora . Si mai ales SA SE TREACA AICI!! Ca sa fiu si eu linistit ca nu voi merge 406 km singur!!!
Drumul pana la Iasi e super extra bun, cred ca e printre cele mai bune drumuri din tara. Radarele pana la Focsani le stiu eu (Focsani e orasul meu de bastina ). Oricum iau si detectorul.Drumul cred ca il facem cam in 5 ore - mers linistit (120km/ora afara, 60 km/ora in localitate).
Eu propun ora 7:45 - ora de plecare. Ce ziceti?
Daca mai vrea sa mearga cineva cu mine in masina .... sunt deschis.
Drumul pana la Iasi e super extra bun, cred ca e printre cele mai bune drumuri din tara. Radarele pana la Focsani le stiu eu (Focsani e orasul meu de bastina ). Oricum iau si detectorul.Drumul cred ca il facem cam in 5 ore - mers linistit (120km/ora afara, 60 km/ora in localitate).
Eu propun ora 7:45 - ora de plecare. Ce ziceti?
Daca mai vrea sa mearga cineva cu mine in masina .... sunt deschis.
SAAB 9-5
-
- Auto:
Haideti mai fetelor........confirmati prezenta, ca imi trebuie colega de camera.
-
- Auto:
drumul din bv spre iasi, e cel mai usor si mai bun (din cate stiu - eu pe aici am mers) prin onesti. Nu se trece prin focsani.
-
- Auto:
Hahahahahah.........io imi fac alte griji, nu de somn. Ca pot sa dorm la orice ora si in orice pozitie.
...pai asta spuneam si eu: vorbesti cu prietenii de pe forum si iti aranjeaza ei sa dormi ( Sa o crezi tu ca ai sa dormi ! ) macar o noapte !!!bogdanf wrote:... Sa vad cum dau de prietenii mei sa ma cazeze pt 1 noapte...doua. Sunt sanse mari sa ajung si eu: ma primiti?
aaa...doar cu fete? baietii au vreun defect??adela_d_01 wrote:Haideti mai fetelor........confirmati prezenta, ca imi trebuie colega de camera.
pana la Tg Secuiesc e bine, de acolo mai departe la direct Bacau..Iasi!eugenflorinmanea wrote:Bamboocha m-am uitat pe distante si intre Bv si Iasi scrie ca sunt 270 km. Voi pe unde vreti sa o luati? Sa nu cumva sa va puna pacatul sa o luati pe Targu Secuiesc -
aici aveti traseul:
https://www.yousendit.com/download/UmNL ... MHhjR0E9PQ
dar cel mai bine il luati pe Joco ca GPS macar si dupa ce ajungeti la Iasi il lasam sa plece !!
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
sper ca pana marti voi afla exact care este "meniul" pe 4 aprilie. Daca se vor anunta prieteni de ziua mea, care vor sa ma traga de ureche, atunci nu pot veni. Daca pot sa devansez, sau sa aman vizita lor, atunci voi veni.
Joco
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624