Subwoofer kia Cee'd
Subwoofer kia Cee'd
Salutare...am si eu o intrebare...Kia Cee'd facelift are iesire pt subwoofer? In viitorul apropiat as vrea sa imi pun si eu un subwoofer la be-loud...si vreau sa stiu daca radio-cd-ul original are iesire pt asa ceva...Am cautat pe forum si nu am gasit...Va multumesc anticipat
Re: Subwoofer kia Cee'd
Nu are iesire dar poti folosi foarte simplu un adaptor high-low sau cand iti iei amplificatorul cauti unul care sa aiba HI Level input.
Bafta!
Bafta!
TuningChip Romania - Cresteri de putere prin chiptuning - anulare filtru de particule (DPF OFF)
0722942008 / 0765446422
0722942008 / 0765446422
eu am instalat un woofer , este foarte usor , se cumpara un adaptor de pe piata shi se monteaza la iesirile existente de la boxe. te costa undeva la 40 RON. nu afecteaza cu nimic functionarea casetofonului sau a boxelor dupa instalare.Juss wrote:Salutare...am si eu o intrebare...Kia Cee'd facelift are iesire pt subwoofer? In viitorul apropiat as vrea sa imi pun si eu un subwoofer la be-loud...si vreau sa stiu daca radio-cd-ul original are iesire pt asa ceva...Am cautat pe forum si nu am gasit...Va multumesc anticipat
http://www.flickr.com/photos/wearfirst/ ... otostream/
aici poti sa vezi cum e la mine.
Succes
Frânele doar te încetinesc :))
-
- Auto: Saab 9-5 Aero
-
- Auto: Saab 9-5 Aero
Aham..am inteles.!
Si pe spate in loc de Ceed scrie BMW ca e mai scurt, iar in dreapta TURBO =D>
Si pe spate in loc de Ceed scrie BMW ca e mai scurt, iar in dreapta TURBO =D>