Am gasit o harta cu radarele fixe din jurul Bucurestiului azi intr-un ziar si m-am gandit sa o scanez si sa o postez aici. http://filezone.ro/files/42369_7cwmf/radare.PDF
Sper sa ne fie de folos.
Cu spalatul masinii este ...normal!Dar pe o astfel de vreme... nu stiu cum o sa ajung in Brasov!!!
Oricum imi iau cateva sticle (peste cele cu apa ...tare) de apa si poate ma scot si eu in parcarea de la Kia Bv. spalind ...de zor!
Gume de ...ce au pus in Slovenia , adica ...VARA! Ma gandesc ca , fiind pescuit de prietenii din Buc. pe DN1 ....nu o sa ma lase ei..la greu!
Dupa toate prognozele se pare ca sambata dimineata si in cursul zilei in zona Brasov o sa fie mai mult ceata!
Si la urma urmelor ....avem masini , nu?
KIA C'eed 1,6 DSL / HP / Style / K&N / Black Pearl PH-10-UIH
Pentru cei care nu au plecat inca si mai au indoieli...drumul este perfect...mai pot fi portiuni de mazga sau polei (nu bruscati masinile) dar in rest, este ok....chiar sunt multumit de autoritati anul asta!
Daca chiar sunteti pesimisti si vreti sa aveti o "siguranta", opriti la un peco si luati un set de lanturi de zapada (la lukoil 120 lei, la petrom 80lei, la celelalte nu am incercat). Eu o sa vin cu o lopata normala (deci nu deaia de masina), lanturi, altii o sa aduca sufe etc...deci stati fara griji, suntem impreuna si la bine si la greu. Plecam impreuna, ajungem impreuna.
Azi s-au anuntat 3 radare + sistemul de supraveghere, stiut deja. Autoritatile sunt acolo pentru a intervenii in caz de polei, mazga, etc.
Codul galben este pentru Sud Sud-Est, la munte e parfum pe langa ce e la noi. Aseara stateam in rondul ala de la Charles de Gaulle, ascultam muzica incet, ca sa ma aplec, in caz ca o sa imi cada, vre-un pom pe masina....cam asa bate vantul, in Bucuresti.
Hi all...
1. Se poate cumva adresele de la Hoteluri? poate e bun si GPS-u la ceva.
2. Cine trece maine prin Tg. Mures - Sighisoara? Poate mai e timp sa ne adunam de un "drumuri grele" (adica sa fim ceva mai mult, sa ne putem da cate o portiera de ajutor in caz de ceva)
Kia Cee'd sw 1.4 Best Machine Silver.
Incheiere acte dealer: 12 Aprilie 2008
Achitare avans: 23 Aprilie 2008
Comanda: 25 Aprilie 2008
Serie sasiu: 3 Iunie 2008
Livrare: "pe la sfarsitul lui iunie" 2008 Re-Comandat: 25 iunie 2008 Livrat: 6 Septembrie 2008 Prima mea intalnire cu masina:2 Decembrie 2008