Regulament!

Forum cu de toate despre Kia cee'd

Moderator: BAU

Locked
User avatar
tipitip
Admin
Posts: 1463
Joined: 04 May 2007, 16:25
Auto:
Location: Bucureşti
Contact:

Regulament!

Post by tipitip » 03 Apr 2009, 14:00

1. Bine ati venit

a) ClubKIA.ro este forum privat destinat in principal oricarui gen de discutii care au o legatura evidenta cu automobilele, in special marca KIA.

b) Avem totusi in comun, administratori, moderatori si useri, si alte domenii de interes drept pentru care am infiintat sectiunea Cafenea. Pentru discutii despre alte marci se recomanda sectiunea Diverse.

c) Moderatorii sectiunilor respective au obligatia sa respecte acest deziderat si prin urmare detin dreptul de a gestiona orice discutie, atunci cand situatia o cere, fara sa dea (in mod necesar) explicatii in momentul in care considera ca discutia nu aduce un plus de valoare forumului.

d) Dreptul unui utilizator, membru sau moderator de accesare a acestor websiteuri se acorda de catre administratori si poate fi revocat oricand si fara o notificare prealabila.

e) Dreptul de a publica mesaje pe acest forum se dobandeste prin inregistrarea unui cont. Acest drept se poate revoca de catre administratori sau moderatori oricand si fara o notificare prealabila daca nu se specifica altfel in prezentul regulament.

f) Odata inregistrat un cont de membru acesta are access nelimitat atat pe forumul ClubKIA.ro

g) Va rugam sa va completati corect locatia (Location) cat si datele despre automobilul detinut, Marca, Modelul, Anul si Versiunea. Acest lucru va duce la o mai buna intelegere intre membrii.2. Mesajele

a) Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul). Nu se admite devierea subiectului prin mesaje in afara de subiect (off topic). Nu se ofera absolut nici un premiu celui care depaseste recordul de posturi pe zi.

b) Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui forum (topic nou, deschis intr-o sectiune neadecvata). In acest fel, informatiile vor sta corect sortate, iar moderatorii vor avea mai putin de munca. De asemenea, este obligatorie folosirea optiunii de cautare (search) pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat.

c) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist.

d) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k etc. Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa. Mesajul va fi scris, la alegere, cu sau fara folosirea diacriticelor.

e) Nu este permis atacul la persoana. Nu atacati persoanele ci ideile lor.

f) Fiecare membru al forumului este responsabil pentru ceea ce scrie. Administratia acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.

g) Este de dorit a se evita citarea intregului mesaj al unui utilizator daca acel post se afla imediat deasupra sau la o distanta mica (6-8 mesaje) de locul in care va fi citat. In schimb, se pot cita si comenta pasaje ale unui post din aceeasi subpagina sau se poate folosi adresarea directa catrea un alt utilizator. Respectarea acestui punct duce in final la ocuparea spatiului pe server cu informatie utila in detrimentul celei redundante.

h) Forum-ul nu trebuie confundat cu un chat. Drept urmare, se pedepseste folosirea in exces a pictogramelor emotive. Pentru discutia personala intre doi membri exista functia de mesagerie privata.

j) Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage o atentie sporita.

k) Nu se accepta postarea de link-uri catre alte site-uri cu scopul de a face reclama. Totusi se pot accepta link-uri atunci cand firul discutiei o cere.

l) Orice mesaj care indeamna la participarea in jocuri piramidale este interzis si va fi sesizat pe site-ul guvernamental http://www.efrauda.ro

m) Este interzisa postarea de fisiere si/sau link-uri care trimit catre fisiere care incalca legea dreptului de autor (NO WAREZ, NO CRACKS).

n) Mesajele userilor pot fi sterse in masura in care nu impieteaza asupra firului discutiei din topice.

p) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni.

q) Dreptul la mesageria privată sau accesul la anumite secţiuni poate fi retras dacă se constată folosirea acestora în scopuri neconforme prezentului Regulament!3. Conturi si setari

a) Nu se accepta accesarea acestui site folosind proxy-uri anonime.

b) Nu se accepta clonele . Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters. Daca un user este restrictionat (ban, banned) si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi banate si ip-ul va fi blocat.

c) Nu este permisa transformarea semnaturii, a nick-ului sau a avatar-ului in (auto-/anti-)reclama comerciala. Sunt interzise: numele de companii, ofertele de servicii / produse, date de contact, link-uri sau nume de site-uri web. Pentru astfel de cazuri aveti in profil optiunea "Pagina personala". Enuntarea generica a profesiei/ ocupatiei user-ului nu este considerata reclama. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile, nick-urile si avatarii ce incalca acest subpunct.

d) Avatarii, custom title, semnaturile si nick-urile trebuie sa nu aiba tenta antisemita, rasista sau obscena, sa nu reprezinte denumiri de firme si sa nu contina reclame la produse sau servicii.

e) Conturile nou infiintate care in primele 15 zile nu sunt activate vor fi sterse.

f) Nu vor fi sterse conturile, activate si folosite, ale utilizatorilor cu 0 mesaje.

g) Conturile care nu mai sunt folosite pot fi şterse la cererea titularilor numai dacă de pe acestea nu s-a postat nici un mesaj.4. Confidentialitatea

a) Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor incalcari ale prezentului regulament.

b) Orice informatie introdusa de dumneavoastra sub forma de mesaj si sau fisier este stocata in baza de date a forumului.

c) Orice actiune de moderare a persoanelor autorizate (administratori sau moderatori) este stocata in baza de date.

d) Informatiile personale nu vor fi dezvaluite catre terti fara consimtamantul dumneavoastra decat in cazurile prevazute de lege. Administratorii si moderatorii nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.

e) Acest forum utilizeazã fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii ci sunt folosite exclusiv pentru usurarea navigarii pe forum.

f) Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator, pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta si pentru notificarea la cerere asupra anumitor evenimente ca apar pe forum (raspuns la mesajul dumneavoastra, primirea unui mesaj privat ...).

g) Administratorii forumului isi rezerva dreptul de a va contacta ocazional in vederea informarii asupra unor probleme specifice forumului.5. Administratorii

a) Administratorii sunt persoanele care detin drepturile de proprietate asupra acestui forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.

b) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

c) Administratorii au posibilitatea să se implice în activitatea de moderare, situaţie în care acţiunile întreprinse în acest sens intră sub incidenţa pct. 6.6. Moderatorii

a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.

b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.

c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.

d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.

e) Pot exista moderatori cu atributii restranse la cateva sectiuni ale forumului sau moderatori cu atributii peste tot forumul.

f) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.

g) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Retragerea dreptului de moderare se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.

h) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.7. Sanctiuni

a) Moderatorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce constau in avertizarea publica sau privata (warn), editarea mesajului, stergerea mesajului, blocarea intregului fir de discutie, blocarea abilitatii de a trimite mesaje pe o perioada de la cateva ore la cateva zeci de zile, suspendarea contului pe o perioada de la cateva ore la cateva zeci de zile. De asemenea, moderatorii fac propunerile pentru banare.

b) Utilizatorul este obligat sa-si verifice nivelul de avertizare (warn-ul) deoarece, in cazul modificarii acestuia, aici poate citi motivul avertizarii primite.

c) La 90 de zile, avertismentele se prescriu automat. La 5 avertismente (sau 2 pe aceeaşi temă), administratorul poate poate decide din oficiu sau la propunerea moderatorului blocarea temporara sau definitiva a accesului la forum pentru persoana in culpa.

d) In cazul in care se observa o incalcare repetata a regulilor 2a, 2b, 2g, 2h si 2i, moderatorii vor avertiza public sau privat utilizatorul in cauza. La a treia avertizare pe aceeasi tema, moderatorul poate dispune blocarea temporara a abilitatii utilizatorului de a trimite mesaje noi.

e) In cazul incalcarii punctului 2c, 2d sau 2e moderatorii vor edita sau sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul care a postat mesajul. La a treia avertizare pe aceeasi tema, moderatorul poate dispune blocarea temporara a abilitatii utilizatorului de a trimite mesaje noi.

d) In cazul incalcarii punctului 2j, moderatorii vor sterge toate mesajele incriminate cu exceptia celui care este incadrat corespunzator si vor atentiona public sau privat autorul mesajului. La a doua avertizare pe aceeasi tema, moderatorul poate dispune blocarea temporara a abilitatii utilizatorului de a trimite mesaje noi.

f) In cazul incalcarii punctului 2k, moderatorii vor edita mesajul incriminat si vor atentiona public sau privat autorul mesajului. La a treia avertizare pe aceeasi tema, moderatorul poate dispune blocarea temporara a abilitatii utilizatorului de a trimite mesaje noi.

g) In cazul incalcarii punctului 3c sau 3d, moderatorii vor atentiona public pe utilizatorul in cauza si vor solicita pe privat editarea/stergerea materialelor incriminate in termen de 24 de ore. Refuzul de a se conforma acestei solicitari si/sau abaterile repetate de la regulile 3c sau 3d se sanctioneaza cu blocarea temporara sau definitiva a accesului la forum pentru persoana incriminata.

h) In cazul incalcarii punctului 2m sau 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata.8. Dispozitii finale

a) Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza intotdeauna bunul simt si buna functionare a forumurilor.

b) Rangul - titulatura care apare sub avatar este stabilită de utilizator şi activată printr-un post în topicul "Rangurile sunt preferenţiale" cu respectarea regulilor forumului.

c) Sectiunea Cafenea are parte de un statut preferential in sensul ca moderarea se face mai lejer. Ca urmare a acestei reguli, la Cafenea nu se vor sanctiona mesajele care nu sunt la subiect sau mesajele fara un continut real. Se vor sanctiona in schimba mesajele care nu respecta regulile 2c, 2d, 2e, 2k.

d) Regulamentul poate fi schimbat oricand, modificarile urmand a fi anuntate printr-un mesaj pe aria Probleme Administrative.

e) In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.
Pentru orice informaţie legată de forum [email protected]
Pentru oferte pentru membri click aici

User avatar
tipitip
Admin
Posts: 1463
Joined: 04 May 2007, 16:25
Auto:
Location: Bucureşti
Contact:

Re: Regulament!

Post by tipitip » 19 Oct 2009, 23:27

Reguli de postare la Bursă/Bazar:

1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis!
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.

Prezentele reguli fac parte integrantă a Regulamentului!

Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică (datele în semnătură)
Pentru orice informaţie legată de forum [email protected]
Pentru oferte pentru membri click aici

User avatar
Ogy
Cel mai ghinionist!
Posts: 4860
Joined: 29 Feb 2008, 16:06
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Regulament!

Post by Ogy » 02 Dec 2012, 22:43

Noi reguli pentru aria probleme indiferent de modelul KIA pe care il aveti in posesie:
1. Cel care posteaza trebuie sa isi completeze locatia si tipul de autoturism.
2. Daca se aduce in discutie un service in care se specifica si mecanici etc, sa se specifice numele service-ului si dupa caz si numele lui "gigel".
3. Orice topic nou deschis in aria "Probleme" care are legatura cu un alt topic in care se expune aceasi problema => topicurile vor fi unite si utilizatorul initiator atentionat in legatura cu folosirea functiei "search". Pentru utilizatorii cu vechime mai mare de 3 luni va atrage si o avertizare.
4. Topicurile initiate de utilizatori la inregistrare in aria "Probleme" la care nu se revine cu un raspuns in maxim 30 zile de la "facere" => topic sters.
Exemplu:
Ma inregistrez, deschid topic si nici macar nu mai vizitez forumul si ii lasi pe .. sa vorbeasca. Se aplica doar la utilizatorii noi!
5. Pentru nerespectarea punctelor 1,2 si 4 ceilalti utilizatori nu vor posta. Cel care posteaza va fi avertizat in legatura cu prezentul regulament si atrage dupa sine stergerea postului.
Vor exista completari.
Garajul meu
Jurnal de bord
Participantul cu numarul 100 din coloana.
Nu exista bancnote romanesti, pe care sa scrie RON. Noi avem doar LEI!!!

Locked

Return to “Generalităţi”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests