Garda la sol prea joasa ?
Singura problema o ai cu bordurile noi ale lu' Videanu, cand te bagi cu botul in ele. Dar sunt sigur ca te poti opri si tu pana sa urci pe ea sau, daca e musai sa te cocoti, sa intri intai cu spatele. Am harsait spoilerul fata de cateva borduri, pe unele carari de munte am dat chiar si cu pragul de cateva pietre (e drept, din vina mea, pentru ca, desi erau proeminente, nu le-am zarit). Dar nu e nimic grav... ai impresia ca ti se rupe sufletul pe moment, dar iti revi imediat cand o vezi cum se aseaza pe asfalt 

Kia Pro Ceed 1,4 Best Black
B 01 KPC (nu cred ca are rost sa va spun de la ce vine KPC
)
B 01 KPC (nu cred ca are rost sa va spun de la ce vine KPC

Re: Garda la sol prea joasa ?
salut people,
apropos de garda la sol, in prima zi am catarat-o cu botul pe o bordura, noroc ca nu m-am dus prea mult sau ca nu am atins chestii "vitale" pe acolo. pana una alta comparativ cu alte masini(ex: astra h) pot spune e ca serios mai joasa. but you will love it anyway
apropos de garda la sol, in prima zi am catarat-o cu botul pe o bordura, noroc ca nu m-am dus prea mult sau ca nu am atins chestii "vitale" pe acolo. pana una alta comparativ cu alte masini(ex: astra h) pot spune e ca serios mai joasa. but you will love it anyway

E 15. Am masina de o luna si inca n-am atins-o la spoiler sau praguri. E drept, parchez mai cu grija, dar nu exagerez. E ok din punctul asta de vedere.
Pro_Cee'd 1.6 DSL HP Classic, Piston Gray
+ESP +alte optionale
ODO: ~40.000 km
B 92 AXF
Jurnal de bord
Need 4 Sticker:: magazin online de stickere auto
+ESP +alte optionale
ODO: ~40.000 km
B 92 AXF
Jurnal de bord
Need 4 Sticker:: magazin online de stickere auto
Am dat si eu cu proceed-ul meu de cateva proeminente rutiere si intreb aici pentru ca e de actualitate si poate fi util daca are cineva imagini cu ceed-ul vazut de dedesubt, fotografii facute sub vreo rampa ceva, sa avem si noi idee ce lovim.
BEST PRO Cee'd MACHINE Silver 1.4 GSL comanda 17.06.2008, 15.07.2008 primit serie, 30.07.2008 sosit acasa.