directia kia ceed - reglajul unghiurilor directiei

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
ceed-ul negru
Auto:

directia kia ceed - reglajul unghiurilor directiei

Post by ceed-ul negru »

salut! am un Ceed 2.0 CRDi; 6MT si jante de 17'' cu cauciucuri 225/42/17
in primul an m-am prezentat la revizia anuala la MIT MOTORS BANEASA cu 16600km ocazie cu care s-au permutat rotile fata cu spate pe aceasi parte, deoarece era putin tocit uniform interiorul pe fata, fara sa se regeze directia.
in anul al doilea de fapt pe la 35550 km m-am prezentat la NEOSERV PLOIESTI pentru revizie constatandu-se ca anvelopele de pe fata (cele care au fost pe spate la prima revizie) sunt tocite uniform pe interior, fapt pt care s-a procedat la permutarea rotilor cu cele de pe spate si s-a dispus reglarea directiei pe standul de directie. REZULTAT: DIRECTIE DEZASTRUOASA - masina trage preponderent stanga, la virajul strans de dreapta efortul la volan este mare fata de virajul spre stanga, masina nu mai merge lin si opune rezistenta la inaintare, volanul nu mai este centrat si roata dreapta spate de partea de jos este orientata spre interiorul masinii, consumul mediu afisat de computer crescand simtitor in aceleasi conditii si stil de condus (6,2 % afisat in loc de 5,3 % inainte)
fiind in garantie am fost sfatuit sa nu reglez directia decat la acreditati kia.
neputand sa circul in aceste conditii (am mai facut asa ~3000km foarte obositori si costisitori) va rog din tot sufletul sa ma ajutati cu valorile initiale (din fabrica) ale unghiurilor directiei (fata si spate) cat si de unde se regleaza fiecare unghi in parte.
va multumesc anticipat!

rayman
Auto:

Re: directia kia ceed - reglajul unghiurilor directiei

Post by rayman »

:( imi pare rau ca ai o asemenea experienta nefericita insa nu ar trebui sa fie treaba ta ca utilizator sa afli unghiuri si sa te descurci pe cont propriu.
Ei sunt service, ei sa-si faca treaba corect, e responsabilitatea lor! Asa cum tu nu le platesti la revizie cu bani falsi, nici ei sa nu isi faca treaba pe jumatate.

parerea mea... hîc.
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
clic aici sa vezi ce-am mai pozat

Post Reply

Return to “Generalităţi”