[INFO] Versiunea CITY (din octombrie 2008)

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
sxn
Auto:

Re: O NOUA VERSIUNE DE CEED CITY!!!! DIN OCTOMBRIE CEL TARZIU !!

Post by sxn »

sik81 wrote:super tare, numai sa nu fie vreo iluzie
asa din vorbe pot sa vand si eu ceed hibrid cu 14984eur tva inclus numai ca asa ceva nu exista
CULMEA !
Cica CEED HIBRID a fost deja aratat

Sint tare curios cit costa si cum merge... Daca nu e exagerat de scump, m-as "baga" sa vind actualul pe un hybrid

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

Am vazut ca toti lauda Cee'd City, spunand ca este cea mai buna oferta de pe piata la ora actuala. Totusi nici Suzuki SX4 nu este de lepadat. PRET cu TVA: 13550 €
Dotarile sunt similare cu Cee'd City, singura dotare esentiala care lipseste este ESP'ul.

http://www.suzuki-romania.ro/modele/sx4 ... cp_33.html
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@radu84: Nu are ESP ca si cee'd-ul, dar este 4x4 si te ajuta in unele situatii.

puiutu81
iarnambani
Auto:

Post by puiutu81 »

asa este, si pe mine ma tenta un sx4 inainte sa iau cee'd, dar m-am razgandit din doua motive : calitatea interiorului este echivalenta cu cea de la logan (bord si usi de plastic, daca bati in ele zici ca bati in copac, plus ca am apasat pe bord, deasupra ceasurilor si se indoia ciudat, scaunele tari - zici ca sunt banci din parc- si dintr-un material prost) si franele pe spate sunt pe tamburi.
kia cee'd 1.4 city - pearl black
http://puiutu81.mybrute.com

hambros2001
Auto:

Post by hambros2001 »

Scubli, modelul indicat de radu84 nu este 4x4 si intr-adevar nu are nici ESP. Primul model care l-am vazut cu 4x4 este 1,6 GLX 4WD (4x4) dar e putin mai scump - 13850 eur, dar ii lipsesc unele optionale pe care le are cel indicat de el (geamuri elelctrice spate si aer conditionat automat) din ce am vazut eu. Interesant as zice eu ar fi modelul 1.5 GLX winter edition care e acum in oferta la 11450eur, dar pe care il vad mai degraba un competitor pentru modelul Best de la Cee'd decat pentru City.
Dar, asa cum zicea si puiutu81, calitatea materialelor de la interior ma determinat si pe mine sa aleg Cee'd-ul!
KIA CEE'D SW, 1,4 Best Abbys Blue

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

Da...probabil calitatea interiorului nu este la nivelul Ceed'ului. Nu m'am urcat intr'un SX4, dar cel putin la exterior arata bine. SX4 are o calitate de necontestat fata de Cee'd : se poate merge cu el la padure, fara sa ai frica ca il atingi pe dedesubt. :) Asta in defavoarea stabilitatii.
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

virusvex
Auto:

Post by virusvex »

floring wrote:salut,

virusvex, varinta city vine cu jenti de aliaj pe 16'', intradevar in listelelor cu dotari sunt multe gerseli care te baga in ceata...
uita-te in mesajul meu din 13 oct, acolo este atasata lista REALA de dotari pentru varianta city(semnata si stampilata de dealer).

numai bine
oricum mi-au gresit comanda sa te trag sus....mi-au comandat motor 1.4 in loc de 1.6 . Am fost azi la ei...offf ce ma mai mira in tzara asta oare domnule :((
Kia Pro Ceed 1.6 GSL CITY- Machine Gray , GL 28 REF , odo 65.500 km . Chestii adaugate/modificate : filtru panel K&n,inlocuit traseu gaze carter>admisie cu 2 mini filtre conice aftermarket de un capat si de altul , magnet MFS, bujii ngk iridium ix ,becuri H7, H1 ( NightGuide= s-au ars dupa juma de an urmeaza kit bixenon cu angeleye si leduri ) si W5W ( blue vision= s-a ars unul chiar inainte sa ma duc la ITP :)) ) , sticker "clubkia.ro" pe luneta si "coastra de est" pe usa sofer ( mai am ink vre-o 3 stikere pe usa la sofer) . Urmeaza METABOND in ulei si benzina, apoi CHIPTUNING la TCM TURBO ,aprox 200euro .
http://picasaweb.google.com/virusvex
sau http://picasaweb.google.com/virusvex6 ->>INTALNIRI CLUBKIA
Filmulet cu masina http://www.youtube.com/watch?v=oRyiiwNmEic

Razvan_G
sultan of swing
Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL

Post by Razvan_G »

Nu tara ii de vina. Ci reteau caKIAt de la noi. Sunt neseriosi. Astepti mult, servicii proaste, lipsa de interese, de organizare etc. Masina in general ii apreciata la banii astia. Dar nu se compara cu alte marci sa spunem mai consacrate. Iti rezolva pana si RAR-ul ceilalti, au omul lor care vine si rezolva. Poate peste ani o sa se ridice si KIA. Daca rezista.
KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor

virusvex
Auto:

Post by virusvex »

cmg_george wrote:
virusvex wrote:
floring wrote:salut,

virusvex, varinta city vine cu jenti de aliaj pe 16'', intradevar in listelelor cu dotari sunt multe gerseli care te baga in ceata...
uita-te in mesajul meu din 13 oct, acolo este atasata lista REALA de dotari pentru varianta city(semnata si stampilata de dealer).

numai bine
oricum mi-au gresit comanda sa te trag sus....mi-au comandat motor 1.4 in loc de 1.6 . Am fost azi la ei...offf ce ma mai mira in tzara asta oare domnule :((
Si ramai la banii de 1.4? :D
nope...am gasit una neagra exact aceleasi dotari.sunt multumit 50% si sa vad poate imi dau un discount ceva ....
Kia Pro Ceed 1.6 GSL CITY- Machine Gray , GL 28 REF , odo 65.500 km . Chestii adaugate/modificate : filtru panel K&n,inlocuit traseu gaze carter>admisie cu 2 mini filtre conice aftermarket de un capat si de altul , magnet MFS, bujii ngk iridium ix ,becuri H7, H1 ( NightGuide= s-au ars dupa juma de an urmeaza kit bixenon cu angeleye si leduri ) si W5W ( blue vision= s-a ars unul chiar inainte sa ma duc la ITP :)) ) , sticker "clubkia.ro" pe luneta si "coastra de est" pe usa sofer ( mai am ink vre-o 3 stikere pe usa la sofer) . Urmeaza METABOND in ulei si benzina, apoi CHIPTUNING la TCM TURBO ,aprox 200euro .
http://picasaweb.google.com/virusvex
sau http://picasaweb.google.com/virusvex6 ->>INTALNIRI CLUBKIA
Filmulet cu masina http://www.youtube.com/watch?v=oRyiiwNmEic

shpeedy
Auto:

Post by shpeedy »

Imi poate spune si mie cineva daca la varianta de echipare City se mai poate adauga ceva ? M-ar interesa incalzirea in scaunele fata. Multumesc !

Claw
C.R.E.A.M.
Auto:

Post by Claw »

eu cand mi-am comandat city nu a mers, nu stiu daca intre timp s-a mai modificat ceva...
bafta.

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@shpeedy: Da, daca bine tin minte din 24 martie se pot configura si versiunile BEST si CITY. Poti linistit sa ceri si alte dotari pe CITY. Mai multe detalii vei gasi la un dealer KIA.
Numai bine.

PS. Pune-ti te rog si locatia ;)

andreii2000
Auto:

Post by andreii2000 »

Roxa_roxa, te rog spune-ne cat este reducerea de fapt si care sunt diferentele fata de City-ul existent acum.

Eu am luat un SW City 1.6 GSL cu 14850 EURO cu TVA.
Acum cat ar fi ?

Post Reply

Return to “Generalităţi”