=D> =D>bogdan-alin wrote:exact cum scrie in toate jurnalele de bord...am mai facut 1000 de km nu am nici o problema....crek nici aia cu loganurile nu sunt asa innebuniti ca noi pe tema asta.
Cititi asta si nu mai cobiti.
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
Re: masina fara probleme- propunere.
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
-
- Auto: Saab 9-5 Aero
Nu asta era ideea mea. Ideea era sa vedem care e proportia masinilor care nu au avut nici o problema (si mai ales ca exista si asa ceva si sunt sigur ca intr-o proportie covarsitoare).
Stiti cum se vede de pe topicul probleme? 50 % din masini au probleme cu suspensia pe spate, alt nu stiu cat % au probleme cu directia. Chiar ma gandeam..mai sa fiu eu asa norocos sa nu am nici o problema??
PS Trabantul e o masina foarte fiabila :)
Stiti cum se vede de pe topicul probleme? 50 % din masini au probleme cu suspensia pe spate, alt nu stiu cat % au probleme cu directia. Chiar ma gandeam..mai sa fiu eu asa norocos sa nu am nici o problema??
SAAB 9-5
Ar fi incorect. Cei care au postat, au facut cu un scop, pentru a cere ajutor, sau sa-si exprime o nemultumire.LeCCa wrote:daps... as sugera un clean-up riguros la capitolul probleme
Nu au postat pentru altii, pentru alte forumuri. Problemele mici, mari, reale sau presupuse sunt postate pentru ca
un membru de forum asa a considerat si a cerut parerea/ajutorul comunitatii. Cine poate decide care sunt problemele reale? Cine si-ar asuma, sau ar avea drept sa-si asume aceasta selectare? Cei care nu si-ar mai gasi posturile cum s-ar simti?.....nu cred ca ar ajuta cu ceva aceasta "curatenie".
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
In afara catorva julituri minore provocate prin parcari de portierele unor prostani, masina mea n-a avut si n-are nicio problema intr-un an jumate si 11.000 km...
Nu stiu cum sunt Cee'd-urile in alte motorizari/ configuratii, dar de a mea sunt foarte multzumit.
Nu stiu cum sunt Cee'd-urile in alte motorizari/ configuratii, dar de a mea sunt foarte multzumit.
Cee'd 1,6 automatic cu esp 122HP (+ optionale) ...alerg (si) cu ea prin Valcea sa "construiesc" http://www.bibliotecivalcene.ro .
Kia Proceed Best 1.4 GSL, 08.01.2009, ODO 4.600 km, 0 probleme
Pro_cee'dutz 1.4 GSL MT Best - Cassa White.. B 69 APP
Un zambet este o modalitate necostisitoare de a-ti schimba înfatisarea!Charles Gordy
Un zambet este o modalitate necostisitoare de a-ti schimba înfatisarea!Charles Gordy
Sincer Te invidiez. La asa o masina am sperat/visat si eu cand am dat 15mii si ceva de euro. N-a fost sa fie.eugenflorinmanea wrote:Nu asta era ideea mea. Ideea era sa vedem care e proportia masinilor care nu au avut nici o problema (si mai ales ca exista si asa ceva si sunt sigur ca intr-o proportie covarsitoare).
Vezi problemele la masina mea, le-am postat aici pe forum. Nici una din probleme nu este una inchipuita, toate sunt reale
Crede-ma ca nimeni nu s-ar plange daca totul ar fi in regula. Nimeni nu-si blameaza proprietatea de dragul de a posta. Posteaza pentru ca-l "doare", este dezamagit sau cere ajutor. Ce-i rau in asta? Daca si acest drept ar fi curmat de cineva, ce ar mai ramane ca speranta? Forumul acesta este o speranta, este un loc unde oamenii se simt bine, primesc ajutor si alinare....serios.
Insa m-ar bucura enorm, daca in dreprul fiecareri probleme cineva ar putea pune cu un zambet mare REZOLVAT!!!!! da asta ar fi ceva!
Joco
Last edited by Joco on 27 Mar 2009, 16:17, edited 1 time in total.
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
Cel mai bine ar fi un poll, sa se faca o centralizare mai buna a celor care nu au probleme si a celor care au probleme,ceva de genul nici o problema,probleme minore rezolvate,probleme minore nerezolvate ,probleme majore rezolvate, probleme majore nerezolvate,etc.
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
-
- F.B.I
- Auto:
@Joco hai ca ajut eu in problema asta!
Azi am avut o pana pe fata dreapta! = REZOLVAT!!!
Azi am avut o pana pe fata dreapta! = REZOLVAT!!!
@bogdan-alin
Bravo tie. Vezi de asta suntem noi o comunitate placuta
Joco
Bravo tie. Vezi de asta suntem noi o comunitate placuta
Joco
-
@Joco
Joco te inteleg perfect si imi pare sincer rau ca ai asa mari probleme. Vorba aia 15,000 EUR nu sunt banii castigati pe juma de luna- sunt bani munciti si nu trebuie nimeni sa isi bata joc de ei. Plus ca la 15,000 EUR aveai fooarte multe alte variante.
De ce nu incerci sa apelezi la Protectia Consumatorului? Apeleaza lumea si pentru un Feon, dar pentru o masina de 15,000 EUR!! Si mai stiu ca in lege scrie ca daca un bun care e in garantie nu poate fi reparat in t zile (nu stiu sigur, dar ne putem interesa), el trebuie schimbat cu altul cu caracteristici asemanatoare sau se inapoiaza banii. Te-ai gandit la varianta asta?
Da un pool ar fi perfect.
Joco te inteleg perfect si imi pare sincer rau ca ai asa mari probleme. Vorba aia 15,000 EUR nu sunt banii castigati pe juma de luna- sunt bani munciti si nu trebuie nimeni sa isi bata joc de ei. Plus ca la 15,000 EUR aveai fooarte multe alte variante.
De ce nu incerci sa apelezi la Protectia Consumatorului? Apeleaza lumea si pentru un Feon, dar pentru o masina de 15,000 EUR!! Si mai stiu ca in lege scrie ca daca un bun care e in garantie nu poate fi reparat in t zile (nu stiu sigur, dar ne putem interesa), el trebuie schimbat cu altul cu caracteristici asemanatoare sau se inapoiaza banii. Te-ai gandit la varianta asta?
Da un pool ar fi perfect.
-
- F.B.I
- Auto:
@Joco avand in vedere ca masinile noastre au aceeasi mama...noi suntem oarecum frati ..deci iti mai stau la dispozitie oricand
@bogdan-alin
Multumesc! Crede-ma, sincer m-ai emotionat.
Joco
Multumesc! Crede-ma, sincer m-ai emotionat.
Joco
- alimos
- Auto: cee'd 1.4 SW;sportage 1.6 GDI
Mai baieti,
Este normal sa apara pe un forum dedicat unor masini noi si nou aparute intr-o tara mica si saraca cum este a noastra ,la un pret bun comparativ cu doatrile,tot felul de probleme.
De ce spun asta: Ia iutati-va la sectiunile dedicate celorlalte masini Kia,ceva mai vechi, si veti descoperi ca este cate o pagina dedicata fiecarei masini.Ceed-ul a starnit pasiuni.
Eu cred ca asteptarile oamenilor care au cumparat aceste masini au fost si sunt in continuare foarte mari la adresa ei,masini perfecte inca nu s-au inventat,iar posesorii lor se impart in mai multe categorii:
-pasionati,indragostiti nebuneste de aceasta masina (dovada coloana Kia),care traiesc la maxim orice eveniment din viata scurta a unei masini si care se simt datori si chiar considera vital sa impartaseasca cu ceilalti colegi pataniile lui si ale iubitei sale,masina.
-speriati de bombe,care descopera acum apa calda si care abia dup'aia isi dau seama ca a fost studiata problema pe alte topicuri,situatii de unde rezulta zeci de topicuri dublate ca zona de interes dar cu alte nume.
-tufe de Venetia, care intreaba,li se raspunde,dupa care deschid alt topic pt ca nu au inteles nimic din primul.
Una peste alta eu cred ca numarul mare de topicuri nu poate insemna decat pasiune pentru masina,interes,spirit intreprinzator,colegialitate si nu in ultimul rand dragoste pentru masina.
Ceea ce nu poate sa fie decat laudabil!
Sa nu mai vorbim ca romanul este expert in masini,femei si fotbal.
Astea cu ...sutele de probleme ale acestei masini,cu zecile de pagini de topicuri la probleme,...etc. eu cred ca sunt din categoria "sunt acri strugurii"
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva,dar asta va spune un participant pe vreo 3 forumuri, la modul implicat,adica nu de vizitator ,ci chiar cu probleme dezbatute la necazurile aparute la masinile pe care le-am avut inainte.
Cine ati vrea sa scrie pe forum despre masina lui? Ala care sta toata ziua sub ea sa repare? Ala nu are timp de scris.
O zi buna!
Este normal sa apara pe un forum dedicat unor masini noi si nou aparute intr-o tara mica si saraca cum este a noastra ,la un pret bun comparativ cu doatrile,tot felul de probleme.
De ce spun asta: Ia iutati-va la sectiunile dedicate celorlalte masini Kia,ceva mai vechi, si veti descoperi ca este cate o pagina dedicata fiecarei masini.Ceed-ul a starnit pasiuni.
Eu cred ca asteptarile oamenilor care au cumparat aceste masini au fost si sunt in continuare foarte mari la adresa ei,masini perfecte inca nu s-au inventat,iar posesorii lor se impart in mai multe categorii:
-pasionati,indragostiti nebuneste de aceasta masina (dovada coloana Kia),care traiesc la maxim orice eveniment din viata scurta a unei masini si care se simt datori si chiar considera vital sa impartaseasca cu ceilalti colegi pataniile lui si ale iubitei sale,masina.
-speriati de bombe,care descopera acum apa calda si care abia dup'aia isi dau seama ca a fost studiata problema pe alte topicuri,situatii de unde rezulta zeci de topicuri dublate ca zona de interes dar cu alte nume.
-tufe de Venetia, care intreaba,li se raspunde,dupa care deschid alt topic pt ca nu au inteles nimic din primul.
Una peste alta eu cred ca numarul mare de topicuri nu poate insemna decat pasiune pentru masina,interes,spirit intreprinzator,colegialitate si nu in ultimul rand dragoste pentru masina.
Ceea ce nu poate sa fie decat laudabil!
Sa nu mai vorbim ca romanul este expert in masini,femei si fotbal.
Astea cu ...sutele de probleme ale acestei masini,cu zecile de pagini de topicuri la probleme,...etc. eu cred ca sunt din categoria "sunt acri strugurii"
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva,dar asta va spune un participant pe vreo 3 forumuri, la modul implicat,adica nu de vizitator ,ci chiar cu probleme dezbatute la necazurile aparute la masinile pe care le-am avut inainte.
Cine ati vrea sa scrie pe forum despre masina lui? Ala care sta toata ziua sub ea sa repare? Ala nu are timp de scris.
O zi buna!
Ceed 1.4 109 hp SW BEST,2008,Pewter Beige,ODO 190000
SportageIII 1.6GDI 135 hp ,2014,Space Blue,ODO 105500
Ceed 1.6 crdi 115hp ,2009, Piston Grey,odo 250000
SportageIII 1.6GDI 135 hp ,2014,Space Blue,ODO 105500
Ceed 1.6 crdi 115hp ,2009, Piston Grey,odo 250000
ora 16, vant puternic, masina rezista.
Exceptand scumpii si dragii cetateni care mi-au dat o surubelnita/cui in portiera de cum am luat-o, pe cei care nu au invatat sa parcheze, si pe cei care care reusesc sa zgarie masina in cele mai ciudate locuri, (carora le urez pe aceasta cale multa ...carne, la toti) nu am absolut nici o problema la masina. Chiar ma simt fericit ca am avut bafta pana acum (si sper sa nu-mi fie gura pocita cand zic asta). In afara de mancarica si lichid de parbriz, in 14.000 de km nu am avut ce-i face. Nu troncane, nu zangane, nu are nici un greiere, nimic. Singurul lucru care ii lipseste este ISG
Exceptand scumpii si dragii cetateni care mi-au dat o surubelnita/cui in portiera de cum am luat-o, pe cei care nu au invatat sa parcheze, si pe cei care care reusesc sa zgarie masina in cele mai ciudate locuri, (carora le urez pe aceasta cale multa ...carne, la toti) nu am absolut nici o problema la masina. Chiar ma simt fericit ca am avut bafta pana acum (si sper sa nu-mi fie gura pocita cand zic asta). In afara de mancarica si lichid de parbriz, in 14.000 de km nu am avut ce-i face. Nu troncane, nu zangane, nu are nici un greiere, nimic. Singurul lucru care ii lipseste este ISG
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
-
Doar atatea masini fara probleme?? Cum se poate face un pool?
SAAB 9-5