Register    Login    Forum    Search    FAQ

Club KIA » Modele KIA » Rio » Tips & Tricks




 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 



Author Message
 Post subject: salut
 Post Posted: 02 Jul 2010, 22:40 
Offline
User avatar

Joined: 16 Oct 2009, 22:38
Posts: 4
Location: Tulcea
Auto:
salut, am o kia rio 1,4 benzina din 2006 argintie, cand am cumparat-o de noua, nu mai stiu daca am comandat comp de bord, in fine, ideea e ca dupa ce pornesc motoru mie nu-mi arata pe display acolo temperatura ambientala, consumu de combustibil si distanta ramasa pana la golirea rezervorului, m-am interesat si cica comp de bord exista ptr ca abs-ul nu ar putea functiona fara el (de ex) si mi-a zis ca ptr a putea rezolva problema trebuie sa ii schimb ceasurile de bord cu altele care au optiunile acelea, pe care le pot schimba cand apas pe butonu TRIP.ms


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top 
 Post subject: Re: salut
 Post Posted: 03 Jul 2010, 00:52 
Offline
User avatar

Joined: 07 Oct 2008, 20:58
Posts: 755
Location: Constanta
Auto:
e posibil sa se poata activa daca se leaga cineva cu laptop/program la ea. La masinile din gama dacia, cam asa se face. ;). o operatiune simpla si ieftina, pentru care la dealer platesti mii de euro, ca e lux

_________________
Back in busines....
http://www.flickr.com/photos/skyppy/


Top 
 Post subject: Re: salut
 Post Posted: 10 Sep 2010, 11:58 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: 23 Nov 2007, 16:26
Posts: 448
Location: Galati
Auto:
Ce legatura are ABS-ul cu computerul de bord(BC)? Probabil ca il confunzi cu calculatorul masinii, darnu are nici o legatura una cu alta!

_________________
VW Golf 4 Variant 2003 Tdi Highline
VW Golf 3 Hatchback 1995 1.6i GL
ex:Hyundai i30 1.4 Dohc 16v Classic 2009
KIA CAPITAL 1.5 GLX
VW GOLF 4 Tdi 1999
Rover 600 1997 2.0i 131HP
Dacia 1410


Top 
 Post subject: Re: salut
 Post Posted: 17 Sep 2010, 14:17 
Offline
User avatar

Joined: 16 Oct 2009, 22:38
Posts: 4
Location: Tulcea
Auto:
dar se poate activa cu ajutoru laptop-ului? adica, sa nu fie nevoie de comandat sensori, sau cine stie ce cabluri ptr a putea face legaturi pe acolo ? :oops:


Top 
 Post subject: Re: salut
 Post Posted: 17 Jan 2012, 16:30 
Offline

Joined: 17 Jan 2012, 16:04
Posts: 5
Auto:
astept si eu cu nerabdare un raspuns la aceasta intrebare...


Top 
Display posts from previous:  Sort by  
 
 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 




Club KIA » Modele KIA » Rio » Tips & Tricks


Who is online

Registered users: BAU, Bing [Bot], catalin, Exabot [Bot], Gaskanu, Google Feedfetcher, Google [Bot], Qalex21, Razica, uciov, Yahoo [Bot]

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: