In primul rand as dori sa va felicit pentru noua achizitie si sa imi exprim speranta ca ceva se va schimba pe partea se service-are in Iasi.
Eu sunt din Iasi si va pot aduce la cunostinta cateva lucruri concrete care ma determina ( sau mai bine spus m-au determinat ) sa ma gandesc de 2 ori inainte de a trece pragul service-ului din Iasi. Doresc sa mentionez faptul ca lucrurile pe care le voi enumera mai jos vreau sa fie "critici" constructive si totodata imi exprim speranta ca in viitor vom ajunge sa colaboram cu mare placere de ambele parti.
Inca de la achizitionarea masinii ceva nu mi-a mirosit bine in conditiile in care dealer-ul mi-a cerut pe alnga pretul masinii inca 1% din valaorea acessteia cu titlu de "cheltuieli de inmatriculare". Acesta a fost primul lucru care m-au determinat sa aleg Rodav Vaslui unde am fost "nevoit" sa dau pretul masinii + 150 RON cheltuieli cu inmatricularea.
Al doilea moment care m-a facut sa bat drumul pana la Vaslui: prima revizie. Am sunat pt pret la Klado: era undeva la 550 daca nu ma inseala memoria. Sun la Vaslui fac programare, ma duk la revizie si la sfarsit fac un calcul simplu: 420 revizia+40 rone benzina = 460. Acelasi lucru s-a intamplat si cu a doua revizie.
Si ultimul lucru pe care as dori sa il aduk in discutie e legat de frana de mana. Am ramas surprins cand mi s-a spus la Klado ca aceasta nu se regleaza pe garantie?!?!?!? Am cautat pe forum si am gasit si alte persoane care au avut aceeasi problema si ca pretul ar fi fost undeva la 50 RON ?!?!? Imi cer scuze pentru atatea semne de intrebare

Nu vreau prin acest topic sa ridic in slavi service-ul Rodav insa nu am mai fost si prin alte service-uri pentru a face o comparatie intre mai multe service-uri.
As dori la sfarsit sa va urez bun venit in reteaua KIA si sper ca unele lucruri se vor mai schimba in bine. Cu siguranta voi face o noua vizita ( probleme de reparat sunt